39

1K 95 8
                                    

Justin pov

Stao sam tek kad mi je nestalo zraka. Jebote ono je bilo puno preblizu. Kada sam malo bolje pogledao sobu u koju sam uletio gotovo sam zaplakao od sjećanje. To je bila ona Siina i moja soba. Knedla u grlu mi se svake sekunde sve više povečavala kako sam sve jasnije mogao osjetiti onaj njen parfem.

Ne mogu više bez nje. Moram ju naći pa makar morao ići na kraj jebenog svijeta. Samo gdje bi dovraga mogla biti?

" Justin, Justin! " uspaničeni ženski glas je počeo odzvanjati hodnikom, ma koji? Polako sam izašao na hodnik kada se prema meni zatrčala uplakana i zapuhana Gwen. " Što je bilo? " stavila je ruke na koljena duboko dišući.

" Mislim da znam gdje je Sia. " šokirano sam ju gledao ne vjerujući. " Stvarno? " tiho sam šapnuo. Kimnula je te me napokon pogledala " moraš što prije otići po nju jer je u velikoj opasnosti. " srce mi je ubrzalo ritam na tu rečenicu.

" Kako to misliš da je u velikoj opasnosti? " ima da ubijem boga u Ianu kada ga se dočepam. " Ona je u Sjedištu Tame. " prvih paer sekundi sam ju nijemo gledao pokušavajući shvatiti što je upravo rekla. Čekaj, kako je dovraga završila tamo?!

" Kako je...? " ne mogu vjerovati da sam bio tako jebeno glup. " Ubit ću boga u njemu. " procijedio sam kroz zube sve teže kontrolirajući bijes. " A kako ti to znaš? " ozbiljno sam ju pogledao kada je ona nerovzno počela guliti lak sa noktiju.

" Pa... nedavno sam otkrila kako nekako mogu pa čitati misli. " ne sviđa mi se u kojem smjeru ide ovaj razgovor. " I? " nikad nisam imao gori predosjećaj kao sada. " i sad sam srela Selenu na hodniku... " kakve sad Selena ima veze sa Tamom, nije valjda?!

" Juss stvarno mi je žao što ti ovo govorim, ali ona i Zayn vode Tamu. " srce mi je skoro stalo dok sam pretpostavljam bio bljed kao krpa. Dvije osobe kojima sam najviše vjerovao su me samo tako izdale.

" Što Zayn nije mrtav? " ako je kojim slučajem živ sam ću ga spremiti u grob. " Naravno da je živ, to joj je bila taktika da te namami da pođeš sa njom. " ne mogu vjerovati. 

" Pa ako želi da idem sa njom ići ću, ali ću ih jebeno ubiti ako Sierri bude falila samo jedna dlaka sa glave. " ona je odmah snažno počela odmahivati glavom " Ne mogu ti dopustiti da to napraviš. Jesi ti svjestan da tako ideš ravno u smrt? " zabrinuto me gledala.

" Baš me briga jer moj život ionako ne postoji bez nje. " tiho sam rekao te samo prošao pored nje. Nadmudrit ću ih u vlastitoj igri. Izvukao sam mobitel iz džepa baš kada se oglasio onaj iritanti zvuk koji označava dolaznu poruku.

Ako želiš dragu vidjeti živu dođi iza škole za deset minuta.

Prvo sam zbunjeno par sekundi gledao u tekst ne vjerujući što sam upravo pročitao. Što je tako glupa da je dovela Sierru ovdje? Ta mi je misao dala novu snagu pa sam punom brzinom potrčao prema stražnjemu izlazu.

Stražnji je dio graničio sa velikom tamnom šumom što je davalo pomalo jezivi ugođaj. Malo dalje na klupi je sjedila Selena zlobno se cereći. " O evo nam srcolomca. " sarkastično je rekla probadajući me pogledom.

Samo sam ju gledao ne želeći progovoriti jednu riječ jer bi ju samo počeo vrijeđati. " Dovedite ju. " zaderala se kada se čulo šuškanje i plač malo dalje od nas. Neki nabildani lik je stao pored Selene koja me predatorski gledala.

Skinula je vreču sa glave već dobro uplakane cure i ne mogu vjerovati da je tako glupa. " Ozbiljno? Selena mislio sam da si pametnija. " zbunjeno me gledala " Dečko bolje ne budi bezobrazan inače ti dragoj leti glava. " što je toliko glupa da misli da mi je stalo do Ciare?!

" Slobodno. " hladno sam rekao kada me pogledala sa blagom otvorenim ustima. " Justin, pomozi mi molim te. " čuo sam glas od kojeg mi je već dolazio zlo. " Znači daješ nam ju? " još uvijek sam joj mogao vidjeti iznerađenje u očima.

" Bit će ti lakše ako ju ubiješ jer vjeruj mi naporna je kao sam vrag. " osjetio sam plavi goreći pogled na sebi. " Jebi se gade jedan mislila sam da ti je stalo do mene. " na te sam se riječi puknuo smijati dok me ona sve bijesnije gledala. 

" Draga, crkni. " hladno sam rekao dok joj je boja lagano istjecala iz lica. " Tvoja je želja moja zapovjed. " Selena je tiho rekla i jednostavno joj slomila vrat. Ciarino beživotno tijelo je palo na pod dok ju je Selena samo prekoračila i krenula prema meni.

" Sad kada je davež napokon mrtav možemo razgovarati o nama. " stavila mi je ruke oko vrata gledajući me duboko u oči. Ne mogu vjerovati da ona misli da će više ikada imati šanse kod mene. 

" Naravno. " tiho sam rekao stavljajući ruke oko njenog struka. Na par sekundi sam uspio vidjeti šok u njenim očima. " Znaš da te nikad nisam prestala voljeti? " tiho mi je šapnula iznad usana. Vjerojatno bi pao na ovo da nisam vidio njeno pravo lice.

" Uvijek ćeš imati posebno mjesto u mojem srcu. " glumim i bolje nego što sam mislio. " Stvarno? " odjednom je opet postala ona stara cura koju sam volio toliko vremena. " Najstvarnije. " šapnuo sam te prislonio usne na njene.

Čvrsto me stisnula oko vrata gladno me ljubeći. Ne mogu vjerovati da sam se zapravo stvarno bio zaljubio u masku. Odjednom je skočila te mi omotala noge oko struka. Stavio sam ruke nisko na njena bedra tako joj pružajući oslonac. 

Odmaknula se tek kada joj je nestalo zraka " Ako me još imalo voliš molim te pođi sa mnom. " wow, ona je gluplja nego što sam mislio. " A gdje idemo? " tiho sam rekao gledajući ju u lijepe smeđe oči za kojima sam prije toliko padao.

" Pobjegnimo, samo nas dvoje. " nježno je šapnula ostavljaući mi poljubce po vratu. Što me više dira i ljubi to mi se sve više gadi, ali sam svoju malenu sam spreman sve izdržati.

" Poći ću sa tobom ako mi kažeš gdje. " ruke sam joj stavio na dupe na što je ona tiho uzdahnula. Pa ovo bi moglo biti lakše i nego što sam mislio.

" Idemo na moje tajno mjesto. " očito je da mi ne želi reći gdje idemo, ali nema veze. 

" Onda idemo. " još sam ju jednom poljubio i nježno spustio. Uhvatila me za ruku te smo zajedno ušli u portal koji je stvorila.

Ljubavi, još malo pa ćemo opet biti zajedno.

Please, don't kill me. znam da ne stavljam onoliko cesto koliko sam rekla, ali imam previse posla oko upisa i svega toga, a i zelim da ovo bude drugacije. trudim se pisati sama, a ne kopirati posto vidim da se stalno optuzujete za to.

pa bilo bi mi jako drago da mi ostaviti onu malu zvijezdicu i par rijeci, ali iskrenih.

volim vas ljudi



Dark side of loveWhere stories live. Discover now