1

10.5K 255 39
                                    

* Flashback *

“ Ako ćeš se nastaviti baviti time, izvoli kupi svoje stvari jer ja ne želim živjeti sa takvom osobom pod istim krovom. “ derala se moja najdraža majka. To je bila kap koja je prelila čašu. Kao furija sam odjurila u svoju sobu i sve stvari strpala u dva velika kofera.

Zadnji put sam ju pogledala uz riječi: “ Nadam se da se više nikad nećemo vidjeti, zbogom Miranda. “

* End of flashback *                            

Prisječala sam se večeri kada je moj život krenuo i kada sam napokon počela ostvarivati svoj san. Ples je moja prva i jedina ljubav i mojoj majci bi to bilo super da ja ne plešem hip hop, street dance i te kako ona kaže neženstvene plesove. Kontrolirala me do petnaeste sve dok nisam pogledala Step up i jedostavno se zaljubila u takav način plesanja.

Ona je od mene htjela napraviti damu, balerinu koja će biti njezina princeza. Žao mi je majko što nisam ispala onako kako si htjela.

Moje surovo vračanje u prošlost prekinulo je naglo otvaranje vrata moje sobe: “ Sia, diži to svoje ljeno dupe, sjećaš se koji je dan danas? “ Kada sam čula njene riječi kao munja sam otišla pod tuš. Shit, ne smijem zakasnit, opet.

Kada sam se otuširala u rekondnom vremenu doslovno sam se zaderala: “ Jade, dođi mi pomoć, ne znam što da obućem. “ Nije prošla ni minuta kada se na vratima pojavila nasmiješena cura duge ljubičaste kose: “ Jer se ti ikad znaš obuć bez moje pomoći? “ 

Zaigrano sam slegnula ramenima: “ Očigledno ne. “

Nakon deset minuta iz ormara mi je iskopala crnu majicu do malo iznad pupka sa čipkom oko dekoltea i kratke treper hlačice sa zlatnim Moschino remenom. Uz sve to mi je još dodala moje najdraže tenisice na petu i mogu reći da sam ostala bez teksta.

Kada sam napokon bila gotova već sam mogla ćuti njihove uzbuđene glasove: “ Ostarimo mi dok ti dođeš, ajde požuri zakasnit ćemo. “

Brzo smo ušle u moju bebicu Audi R8. Nakon skoro pola sata vožnje došli smo do jednog zapuštenog dijela grada. Tamo se organiziraju ilegalne borbe, utrke i što je najbolje policija ne zna za ovo mjesto.

Nisam ni zatvorila vrata od auta kada sam iza sebe čula podgrubljivi glas: “ Ja sam baš pomislio da ste odustale. “ Okrenula sam se i hladno ga pogledala u oči:

“ Sanjaj, Bieberu. “

Čula sam Irin glas: “ Natjecatelji dođite naprijed. “ Duboko sam udahnula i sa curama došla do središta. Pored nas su bili Devils, Bieberova banda. Mi smo poznate kao Angels.

Baš je bio red na Devils kada se Ira skoro zaderala: “ Brzo bježite, napadnuti smo. “ Adrenalin mi je odmah počeo strujati tijelom i pomalo panično sam se okrenula i našla oči u oči sa Ianom. Što on dovraga radi tu i što on nije u zatvoru?! Iza njega su stajali neki nabijeni likovi sa prekriženim rukama iza leđa.

Podgrubljivo me gledao: “ Nisi valjda mislila da ćeš me se tako lako riješiti. “ Izvukao je pištolj iz jakne i usmjerio ga ravno prema meni. A tako ćemo se igrati, dečko nema problema.

Izvukla sam i ja svoju zlatnu bebicu. Čula sam da je netko nategnuo pištolj iza mene. Okrenula sam i vidjela cure kako drže Iana na nišanu.

Pomalo sam se nacerila: “ Sad si gotov. “ Nije skidao pogled sa moga. Takva hladoća je isijavala iz njega. Ja ne mogu vjerovati da sam ga stvarno voljela.

Rekao je nešto zbog čega mi je tlak odmah skočio: “ Ariana te pozdravlja. “ Nakon toga se zlobno nacerio i otišao. Koji se vrag sada dogodio?

Kada smo ušle u kuću odmah sam odjurila u sobu i ni sama ne znam zašto počela plakati. Opet ga vidim nakon toliko vremena i boli. Iskreno fali mi, ali gad je zaslužio smrt.

Uzela sam ključeve auta, pištolj spremila u stražnji dio hlača i otišla van. Moram biti sama i razmisliti o svemu.

Sjela sam u auto i ne znam ni sama koliko dugo sam se vozila kada sam se našla ispred nekog starog hotela. Izgledao je kao da će se upravo srušiti, ali normalno moja radoznalst mi nije davala mira i morala sam ući unutra.

Kada sam ušla mislim da mi je vilica lupila o pod. Sve je bilo lijepo uređeno i izgledalo kao da stvarno netko živi tu. Lagano sam hodala hadnicima kada sam čula nečiji glas iza sebe: “ Malena, jesi se izgubila? “

Kada sam se okrenula pogled mi je pao na Biebera. Od kud on tu? Zbunjeno smo se gledali. Odjednom je raširio oči i počeo mi bijesno prilaziti.

Primio za ruku i počeo vući prema nekoj sobi. Kada smo ušli naslonio se na vrata i ozbiljno me pogledao: “ Što radiš tu? “ Nemarno sam slegnula ramenima. Prišao mi je i primio za bradu i tako natjerao da se gledamo u oči. Opet je ponovio isto pitanje, ali ovaj me put piknuo u živac tako da je samo zaradio šamar.

Sad me već bijesno gledao, a ja sam namjerno složila što je moguće više bezobrazniji smješak. Digunuo je ruku i krenuo me ošamarti kada je moj sarkazam počeo govoriti: “ Ozbiljno ćeš dignuti ruku na curu, pičkice? “

Duboko je udahnuo i odmaknuo se par koraka. Baš sam ga krenula zaobić kada me primio za ruku i opet me postavio isred sebe. Iživcirano sam ga pogledala kada se odjednom naglo odmaknuo i brzinom svijetosti izašao iz sobe. Ma koji vrag?

Lagano sam krenula prema vratima kada sam čula zaključavanje brave. Ne mogu vjerovati da me taj gad zaključao u jebenu sobu.

Bijesno sam puhnula i legela na onaj krevet. Ne vrijedi mi se sad živcirat jer će me kad tad morati pustiti. Umor me sve više pobjeđivao i na kraju sam zaspala.

----------------------------------------------------------

Hej ljudi, počela sam pisati još jednu priču. Nadam se da će vam se svidjeti i puno vas volim.

Ana <3

Dark side of loveWhere stories live. Discover now