13

2.4K 138 2
                                    

Ne razumijem kako je zbog mene živa. Vidjela sam kad je prestala disati, a sad veselo priča sa curama. Ovo je za mene preveliki šok. Bez riječi sam otišla u sobu i na krevetu zatekla Justina.

" Što se dolje dogodilo? " gledao je u mene kao da sam duh. " Spasila sam ju. " riječi su nesvjesno izašle iz mene. Pogled mu je iz zbunjenog prešao u zabrinuti " selena je bila ranjena i ne znam ni sama kako sam ju uspjela vratiti u život. "

On je naglo ustao i prišao mi " Jesi ti dobro? " jer se meni čini ili se stvarno čuje briga u njegovom glasu. " Treba mi samo jedan dobar san. " rekla sam gledajući ga duboko u oči. Zašto me dovraga ta smeđa boja toliko privlači?

Učinilo sm da sam čula njegov pomalo razočarani uzdah. Krenuo je prema prozoru kada su riječi bez moga dopuštenja izašle van " Želiš ostati? "

OKrenuo se sa širokim osmijehom. Kada je krenuo skinuti majicu oči su mi raširile " Što radiš? " glas mi je bio kao da sam helij progutala. Malo se nasmiješio " Neću valjda spavati obučen. " plazila sam mu jezik i sama se krenula presvući.

Iz ormara sam izvukla neku majicu koja mi je tri boja prevelika i navukla ju. Kada sam se okrenula vidjela sam da se on već smjestio u krevet.

Legla sam do njega i on mi je odmah stavio ruku oko struka tako me još više približavajući sebi. Naslonila sam glavu na njegova prsa i uz otkucaje njegov srca lagano tonula u san.

" Kćeri, makni se od njega dok još nije kasno. NIje onaj za koga se predstavlja. " Mirandin glas mi je odzvonio u glavi. Kako je kuja upravo nazvala?! Ona je davno izgubila ulogu majke. Jedva sam zaspala koliko me samo njen glas naživcirao.

(.....)

Budim se na nečijim čvrstim prsima. Nečija me ruka držala jakim stiskom oko struka. Lagano otvaram oči i odmah ih zatvaram zbog sunčeve svjetlosti. Osjetim njegov topli dah u kosi. Nakon nekoliko pokušaja sam napokon uspjela otvoriti oči.

Oko struka mi se nalazila ruka prekrivena tetovažama. Držao me tako jako da sam jedva disala. Kako da se izvučem, a da ga ne probudim? Nakon par minuta sam napokon bila slobodna.

Protegnula sam se te uzela čisto rublje. Zaključala sam i okrenula vodu na najtoplije što mogu podnijeti.

 Nakon dugog opuštajućeg tuša sam bila opuštenija. Obavila sam ostatak higijene i zamotana u ručniku se vratila u sobu.

Dok sam tražila nešto za obući ručenik mi je slučajno pao, ali se nisam obazirala jer sam znala da Justin spava. Baš sma si našla hlačice i majicu kada sam iza sebe čula promukli muški glas

" Jutro, ljepotice. " cijelo vrijeme sam osjećala njegov pogled na stražnjici. Još u rublju sam se okrenula prema njemu. Pogled mu se odmah zaljepio za moj dekolte što mi je izvuklo mali zločesti smješak.

Počela sam mu lagano prilaziti dok se njemu disanje počelo mjenjati. Stala sam pored njega i nevino ga gledala.

Odjednom je u sobu upala Selena " Ira nam je dogovorila " naglo je prestala govoriti kada nas je vidjela " borbu. " zadnja se riječ jedva čula zbog perveznog smješka.

Kimnula sam i prstom joj pokazala prema vratima u smislu Gubi se van. Plazila mi je jezik i izašla. Tek što je zatvorila vrata mi smo se počeli smijati " Jesi joj vidjela facu? " jedva je govoriio od smijeha. U svom tom smijanju slučajno sam pala na njega. Njegov je osmijeh odmah nestao i zamijenio ga požudni pogled.

Neko vrijeme bez riječi smo se gledali u oči. Ubrzo sam osjetila njegove usne na svojima. Okrenuo nas je tako da je on sada bio gore. Spustio mi je usne na vrat što mi je otelo mali uzdah.

" Sia, hajde moramo trenirati. " Jade se proderala. Već pomalo ljuto sam uzdahnula i maknula ga sa sebe. Nakon što sam se obukla sišla sam dolje.

Kada sam ušla u podrum one su se već rastezale. Tek što sma ušla čula sam Selenin glas

" Oprosti ako sam vas prekinula u nečemu. "prostrijelila sam ju pogledom znajući da će sad krenuti ispitivanje. Plazila mi je jezik i otišla prema laptopu. Jade je baš krenula nešto reći kada je Selena pustila The boyz. Meni su se odmah koraci počeli pojavljivati u glavi.

Nakon par minuta sam ih isprobala i onda je svaka od cura dodala nešto svoje. Nakon par sati smo imale sve spremno. Ivy i Lexi će se pobrinuti za kostime, a Jade nam osigurava prijezov tako da ja sada mirna mogu u krevet.

Jedva sam se uspjela dovući do sobe koliko sam bila umorna. Justina nije bilo unutra i krevet me zvao kao nikad u životu. Samo sam se bacila na njega i prepustila se mirisu njegovog parfema. Nije prošlo ni pet minuta i zaspala sam.

Justin pov

Što mi se događa kada sam u njenoj blizini? Zašto želim da je samo moja? Zašto ju želim poljubiti i zagrlit svaki put kad ju vidim?

" Pao si u njihovu zamku, sine. " očev glas mi je odzvonio u glavi. Kaku zamku i kako mi se dovraga on obratio u mislima? Nisam još prihvatio ni da mi je otac Ares i da sma ja polubog, a kamoli da je i Sierra polubožica.

Bio sam u nekom baru kada mi se odjednom mi se u glavi pojavila slika nekog ogromnog dvorca. Osjetio sam čudan pritisak u tijelu i kada sam opet otvorio oči vidio sam da se nalazim ispred tog dvorca. Kako?

Par puta sam se zbunjeno okrenuo, ali ništa nisam vidio osim guste, tamne šume. Kako sam sve više prilazio toj kući tako sam sve više čuo neke glasove. Baš sam htio ući unutra kada se ispred mene pojavio neki nabildani lik, vjerojatno čuvar.

" Tko si ti i što radiš tu? " glas mu je bio dubok i grub. Val nervoze mi je prostrujao tijelom " Ja sam Aresov sin i nemam pojma što radim tu i kako sam uopće došao. " rekao sam podpunu isitnu ni sam ne znam zašto.

On me čudno pogledao, ali je ubrzo kleknuo " Dobro došli, gospodine. " ovo me skroz zbunilo i mislim da mi je vilica lupila o pod. " Kako je ovo mjesto? " zbunjenost se jasno osjećala u mojem glasu.

" Dobro došli u tom svih polubogova, gospodine. "

Dark side of loveWhere stories live. Discover now