37

1K 87 2
                                    

Sierra pov

Prva stvar na koju sam pomislila kad sam se probudila je bila Gdje sam dovraga ja to i gdje je ono smeće od Iana?  

Ubit ću ga kad ga se dočepam, smeće izdajničko. Polako sam ustala sa vraški neudobnog madraca. Soba je bila toliko mračna da nisam vidjela ni prst ispred nosa.

 Odmahnula sam glavom te lagani počela hodati sobom sa rukama ispred sebe. Uskroo sam pod prstima osjetila hladnu, drvenu površinu. To su vjerojatno vrata. Polako sam spustila metlanu kavku.

Vrata su tiho zaškripala na što sam zadržala dah, ali kad se nitko nije pojavo polako sam izašla iz mračne sobe u još mračniji hodnik. Cijeli je hodnik bio leden i toliko je smrdio po vlazi da sam jedva disala.

Kad sam čula glasove na početku hodnika srce mi je skočilo u grlo. Kvragu, što ću sad?! Skoro mi je srce stalo kad sam oko struka osjetila čvrste muške ruke. " Koga mi to tu imamo? " glas mi je bio poznat i suviše poznat.

" Jesam li ti falio sestice? " ovo nije moguće. Polako sam se okrenula i skoro osljepila zbog lampe u njegovoj ruci. Uskoro sam se susrela sa poznatima tamnim očima. " Z..z..zayn? " u šoku sam ga gledala dok me on gledao sa nekim zlobnim smješkom.

" Tako je sestrice. " što on radi ovdje i zašto je tako jeziv? " Gdje sam? " kad sam se pokušala malo odmaknuti on je samo pojačao stisak oko mog struka. " Draga mi smo u Sjedištu. " kakvom sad pak sjedištu?

" Sjedištu čega? " odjednom je ugasio lampu na što sam iznenađeno ciknula. " Sjedištu Tame. " šapnuo je tako tiho i jezivo da su mi se ledeni trnci spustili niz kralježnicu. " Što ti onda radiš ovdje? " pitala sam iako sam bila gadan predosjećaj u vezi odgovora.

" Dođi, netko te želi upoznati. " uhvatio me za ruku i počeo vući još dublje u tamu. Tek kad smo došli do nekih stepenica opet ju je upalio. Na kraju tih stepenica su se nalazila velika crna vrata.

On je samo ušao unutra dok je mene stavio iza sebe. " Zayn od kud ti tu? " rekao je i previše poznat ženski glas. Ajme ovo nije moguće. " Vidi koga sam našao kako luta hodnicima. " tako me naglo povukao da bi tresnula na pod koliko sam duga i široka da me on nije držao za ruku.

" Sestrice, kako te je lijepo ponovno vidjeti. " protrnula sam kad sam ju pogledala u tamne oči koje su se sjajile. " Selena? " još uvijek nisam mogla povjerovati da ju vidim iako stoji pola metra od mene. 

" Ajme kako si mi falila. " povukla me u čvrst zagrljaj dok sam ja samo htjela pobjeći što dalje moguće. Osjetila sam da mi je nešto stavila oko zapešća lijeve ruke i onda se polako odmaknula dok joj je predatorski osmijeh krasio pune usne. 

" Dobro došla u naš skromni dom. " morala sam se jako ugristi za unutrašnjost obraza kako nebi čula jecaj koji je prijetio slamanjem. " Što ja r..radim ovdje? " tiho sam rekla iako sam se htjela derati iz sveg glasa zato što me izdala na najgori mogući način.

" Oh ti si tu zbog jednog vrlo posebnog razloga. " krenula je kružiti oko mene poput neke pantere. 

" A daj, gdje je nestala ona glasna cura koju sam poznavala? " podgrubljivo mi se nasmiješila. Ne smijem se početi derati, ne smijem se početi derati. " Samo čeka pravi tren da se pojavi. " imitirala sam njen smješak na što je ona okrenula očima. Oh, jer ja to živciram gospođicu?

" Zašto ste baš mene izabrali za to mučenje, ne čekaj. Zašto ste izabrali Justina i mene? " nešto je prošlo njenim očima na sam spomen njegovog imena. Tada sam se sjetila onog njihovog susreta u kući i pogleda koji mi je uputila prije nego što je pobjegla. Nije valjda?!

" Ti si kriva za naš prekid! Ti si bila ona cura na Caribima! " ona mi je počela sarkasitčno pljeskati. 

" Baš sam se pitala koliko će ti vremena trebati da shvatiš. " ostani mirna, ostani mirna. " Koju sam ja grešku napravila kad sam se spasila onaj dan od sigurne smrti. Trebala sam te pustiti da umreš kučko jer ništa drugo nisi ni zaslužila! " zaderala sam se toliko da me grlo zabolilo. 

Bijesno me pogledala prije nego što sam osjetila njenu ruku na svom obrazu. Ona je mene upraov ošamarila, e sad je mrtva.  Zgrabila sam ju za kosu te ju svom snagom bacila na pod te jednom nabila nogom u trbuh.

" Sljedeći put kad digneš ruku na mene ću te ubiti. " još sam ju jednom nabila te poput furije prošla pored smrznutog Zayna koji nas je u šoku gledao. 

Bijesno sam nabila šakom po zidu i nastavila marširati prema onoj mračnoj sobici. Koja sam ja glupača bila kad sam ju spasila i tako joj slijepo vjerovala aghh. 

Selena pov

" Majmune daj mi pomozi. " bijesno sam se zaderala dok je Zayn i dalje smrznuto gledao u vrata. Kada se napokon trgnuo pružio mi je ruku i onda sam se u mnogo muka uspjela osoviti na noge. Kako ću ubiti tu malu kuju.

" Ona nas sad zbilja, zbilja mrzi. " jer ja to čujem žaljenje u njegovom glasu?! Kad me pogledao tuga se jasno vidjela u njegovim očima. Za njega je ona izreka oči su ogledalo duše zbilja istinita jer nikad nije znao skrivati emocije.

" I treba nas mrzjeti i kao i mi nju. Ipak nam je ona uništila obitelj! " zaderala sam na što je on samo slegnuo ramenima. " Ali ti ju ne mrziš samo zbog toga. Mrziš ju zato što ti je preotela Justina, a još ti više smeta što te je podpuno zaboravio uz nju. " sad mi je dosta.

" Van! Gubi se van! " samo se hladno nasmijao " Istina boli jer tako sestrice? " bijesno sam vrisnula te prvu stvar koja mi se našla pod rukom sam bacila na njega.

" MARŠ VAN! " još se jednom podgrubljivo nasmiješio te jako zalupio vratima. Potrčala sam prema krevetu i baš kad sam zabila glavu u jastuk zaplakala sam kao nikada do sada. 

Kučka će mi platit za svaku jebenu suzu ne bila ja jebena Selena Gomez.

jako, jako mi je zao sto dugo nisam stavljala, ali jednostavno nisam imala vremena. sad se upisujem u srednju i jos sam se tek jucer vratila sa mora gdje nisam imala net dobrih dva tjedana. 

ne zelim nista obecavati kad ce sljedeci nastavak, ali ce biti jos barem dva do kraja tjedna u to sam sigurna.

volim vas ljudi

Dark side of loveWhere stories live. Discover now