C H A P T E R 25

31.6K 926 203
                                    

Laney


Álmosan battyogtam le az emeletről. Alig lehetett hét óra, de Melanie már másfél órája rikácsolt. Először felébresztett, azután nyomatékosította azzal, hogy mindenkihez bekopogott és azóta csak pánikolni tudott, hogy nem pakoltunk be a kirándulásra. Ebben persze hű társa volt anyukám is szóval mondhatni egy duplakatasztrófa tombolt a házban. Ezáltal a Dash-el való kellemes együtt töltött reggel gondolata hamar szertefoszlott. Arról nem is beszélve, hogy mire átsurrantam a szobámba az egy igazi kínlódás volt. Mindenki kint sündörgött és mindig amikor kitettem volna a lábam a küszöbről, valaki felbukkant a lépcsőn vagy éppen nyitódott a szobaajtaja. Szóval most hullafáradtan, még fel sem öltözve slattyogtam a konyhába és minden vágyam egy bögre forró kávé volt. Mintha Darren csak a fejemben olvasott volna, a konyhában állt és lazán a pultnak dőlt, közben a kis pöttyös bögrém tartva a kezében. A kávé illata betöltötte a helyiséget és úgy éreztem, hogy már az aromájától is éberebb vagyok. Mosolyogva közelítettem meg a fiút, akinek az arcáról le sem lehetett vakarni vigyorát. Haja kócosan állt, mélybarna szemeivel pedig olyan ragyogóan pislogott rám, mintha csak egy gyémántot nézne. Ő sem volt még éppen útrakész. Tréningnadrágja lazán lógott a csípőjén és egy trikót viselt, amely bőven engedte láttatni izmait. Mély beszívtam ezt a látványt és azon agyaltam valaha elegem lesz-e ennek a csodálatos fiúnak a bámulásából. Valószínűleg nem.

- Jó reggelt Mrs. Hayes- kacsintott rám, én pedig éreztem, hogy a lábaim kezdenek elkocsonyásodni.

- Szép reggelt, Mr. Hayes- vigyorogtam és ujjaim már azonnal kaptak a bögre után, amit cselesen feltartott a levegőbe - Dash- konyultak le az ajkaim csalódottan. A testem szinte kiáltozott a forró ébresztő ital után, így szívfacsaró volt egy karnyújtásnyira lenni tőle.

- Egy csókért cserébe- húzta fel szemöldökét és arcán olyan bujaság táncolt, hogy azonnal megdobogtatta a szívem. A mellkasomon összefonva a kezem, durcásan körbepillantottam. Szeretett veszélyesen élni, ezt eddig is tudtam, de hogy a ház központjában smárolni mikor éppen mindenki fejvesztve rohangál...na ez túltett magán. A tekintetem kétszer is átjárta a helyiséget, majd amikor megbizonyosodtam róla, hogy senki sincs a láthatáron felpipiskedtem és adtam egy puszit a szájára. Rövidre akartam fogni, mert titkon túlságosan aggódtam, hogy Nathan vagy a kicsik észrevesznek minket. Hülye voltam, hogy azt gondoltam ilyen egyszerű lesz, mégis a legnagyobb készséggel estem bűnbe, amikor megragadta a tarkóm és sietősen szétnyitotta ajkait. Tudta, hogy ezzel magához tud láncolni és akár a végtelenségig így tudnék maradni. Vele, összeforrva egy csókban. A testem szinte azonnal reagált; úgy préselődtem neki, mintha az életem múlott volna rajta és az ajkaim rutinosan perdültek forró párbajba vele. Karjaimmal átfontam a nyakát és szoros ölelésbe húztam, hogy a felsőtestünk minden milimétere érintse a másikét. Hallottam ahogy a bögrét leteszi, ebből már sejtettem, hogy ő sem tervezi egyhamar megszakítani ezt az idilli pillanatot. Kezeivel megfogta a csípőm, egy laza mozdulattal fordított a helyzetünkön és felültetett a hideg pultra. Úgy emelt mintha egy tollpihe lennék és ilyen gyengédséggel is ért hozzám.  A lábaimat átkulcsoltam derekán és egy határozott mozdulattal magamhoz vontam, azzal nem számolva, hogy most egy síkban van a testünk. Dash ágyéka nekem nyomódott, én pedig hangosan fel sóhajtottam az újonnan jött érzéstől. Az egész testem bizsergett, mintha a vérem is felpezsdült volna és úgy csörgedezett volna tovább az ereimben. Darren lassan átvándorolt a nyakamra, én pedig oldalra döntöttem a fejem. Végigcsókolta a tegnapi nyomot, amit ott hagyott, majd a kulcscsontomra vándorolt. Esküdni mertem volna, hogy a plafon forogni kezdett. Biztos voltam benne, hogy már nem tudom irányításom alá vonni az elmémet. Ujjaim puha fürtjeibe markoltak, míg a kezeit a combomról felvezette a hálóingem alá. Nem túlzok, hogyha azt mondom, hogy kishíján lángra kaptam amikor az oldalamon végigsimítva szétnyitotta hosszú ujjait a mellem mellett. Óvatosan arébb vezette a kezét, ekkor pedig minden felkorbácsolt vágy, gyengéd simogatás vagy éppen egymás húsába maró érintés megszakadt.

TabuWhere stories live. Discover now