2. rész

707 43 5
                                    

Az elkövetkező két nap viszonylag nyugisan telt. Az iskolában már csak filmet nézünk, kimegyünk az udvarra, készülünk az évzáróra. A vizsgáinkat május elején írtuk és mind a 30-an letettük. Lehet, hogy rosszak vagyunk, de nagyon vág az eszünk. Nálunk minden végzős osztálynak 5 tantárgyból vizsgáznia kell és utána a főiskolák, egyetemek ezeknek az erddményét veszik majd figyelembe.  Nekem fogalmam sincs mit kéne kezdenem a jövőmmel...Nem igazán érdekel semmi a zenehallgagáson kívűl. Hát, ez vagyok én..

-May, ma délután ráérsz? - kérdezte Natalie.
-Igen, hogyne.
- Szuper, akkor mit szólnál, ha ma elmennénk ruhát venni a koncertre?
- Rendben, akkor suli után haza megyünk és fél 4-kor a ház előtt tali- zártam rövidre a dolgot.

Pontban a megbeszélt időben el is indultunk a legközelebbi plázába, ami kb. 10 percre volt.
- Te ismered a 5 Seconds Of Summer-t?-szökött ki a számon a gondolat amit már napok óta raktározott az agyam.
- Az igazat megvallva, nem igazán, annyit tudok, hogy ausztrálok és nagyon fiatalok- válaszolta Nat.
- Az a nagyon fiatalok, hány évet jelent pontosan? - kíváncsi vagyok, ennyi.
- 17-18
Ha belegondolok tényleg fiatalok. Viszont pont annyi idősek mint mi. Egyre jobban kezdett izgatni a dolog.

-Szerinted ez tetszene Liam-nek? - mutatott fel Nat egy fekete-fehér kockás pólót ami alul meg volt kötve.
-Egészen biztos lehetsz benne. Nagyon jól áll-mondtam
- Gyere, most neked is keresünk valamit...
Majd hirtelen megszólalt Natalie telefonja, amikor letette, szomorúan fordult felém:
- May, ne haragudj, de a szüleimnek sűrgősen el kell ma menniük otthonról és haza kell mennem vigyázni az öcsémre..
- Semmi gond, találok én magamnak valamit nélküled is-mosolyogtam rá, viszont kicsit szomorú voltam,amiért megint a gondolataimmal maradok.

Az első 2 boltban nem találtam
semmit, ami igazán tetszett volna, így arra gondoltam, hogy eszek valamit, hisz órák óta nem volt rá lehetőségem.

Miután megettem a sajtburgerem, elindultam a következő üzletbe, ahol a kirakatban kiszemeltem egy rószaszín, csipkés haspólót, aztán amint felprópáltam, láttam, hogy egyáltalán nem állt jól. Szuper.. Most akkor mit fogok felvenni? Lehajtott fejjel sétáltam a sorok között, egyszerűen már azt sem tudtam milyen osztályon sétálgatok, amikor valaki  nagy erővel nekem jött és megláttam azokat a kék szemeket.
- Ne haragudj, de nagyon siettem és nem láttam, hogy itt vagy- hadarta a fiú.
- Ugyan semmi baj- mosolyogtam rá.
- Hát akkor szia- vakargatta a fiú a tarkóját,majd hirtelen visszafordult- amúgy mit csinálsz egyedül egy ruhaboltban? - kérdezte.
- Hát ruhát vásárolok- mondtam egyszerűen és a lepkék hirtelen életre keltek a gyomromban. Alig 5 perce "ismerem" ezt a fiút.. Mi történik velem? Ráadásul szőke. Nagyon is. Rólam köztudott, hogy Niall Horan kivételével minden szőke fiút gyűlölök, de most itt volt ő-akinek még a nevét sem tudom-, a legalább 190 centijével, és az olyan csodálatosan kék szemeivel, amik egyszerűen elvarázsoltak az első pillatattól kezdve, amikor megláttam őket.
- Azt a lányok nem a barárnőikkel szokták? - "ébresztett" fel.
- Megesik, hogy az ember barátnőjének dolga akad- rántottam meg a vállam.
- Ó, értem, viszont most már tényleg mennem, kell. Örülök, hogy találkoztunk . A nevem Luke.
- Én pe... - épp válaszra nyitottam a számat amikor Luke kiment az üzletből. Nyilván ez is csak velem történhet meg. Szóba áll velem egy helyes srác, aki felébreszti az alvó lepkéket a hasamban, ráadásul rekord gyorsasággal, majd otthagy...

Végül egy sárga alapon virágos haspólót és egy fehér sortot vettem magamnak az 5.üzletben ahová betértem.

Otthon ledőltem a babzsákfotelembe és magam elé vettem a laptopom és régi YouTube videókat néztem a 1d srácokról. Ezt mindig akkor csináltam amikor nosztalgiázni akartam, vagy ha nem volt jó kedvem. A mai eset a utóbbi miatt volt. Fiúk terén nem igazán állok jól, sosem álltam. Pár éve volt egy "barátom" de nem igazán volt az szerelemnek nevezhető... Este megpróbáltam aludni, viszont akárhányszor lehunytam a szememet, megláttam Luke-ot és rájöttem mi volt rajta olyan furcsa: fekete száj pirszinget viselt és elég emosnak tűnt a fekete szerelésében. Az ilyen srácok nem szoktak az eseteim lenni, szóval gyorsan el is felejtettem a délutánt és azonnal elaludtam, fülessel a fülemben azt hiszem a Same Mistakes-re...

Sziasztok! Nem gondoltam, hogy ilyen hamar lesz második rész, de hát ha jön az ihlet.. Minden esetre remélem tetszik nektek ez a rész, ami talán kicsit izgalmasabb,mint az előző. Szeretem elhúzni a dolgokat, úgyhogy legyetek türelemmel❤️

Serendipity(Luke Hemmings) [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now