1. rész

1.2K 49 7
                                    

Reggel 7 óra. Ideje volt már felkelnem hisz még össze kellett készülnöm és mint a legtöbb gyereknek , iskolába kellett mennem. Ebben annyiban különbözött az osztályom helyzete, hogy ez lesz az utolsó hetünk együtt. Sosem fogom elfelejteni amiket együtt csináltunk. A kempingezéseket a suli melletti parkban, amik hagyománnyá váltak az évek alatt, azt hogy a fizika tanár mindig elfelejtette,hogy mit adott fel, így egy héten át ugyan azt tanultuk. A mindentől elszigetelt osztályunkat, ahol nyugodt szívvel üvöltettük az zenét, mert senki sem hallotta, és ami mindig tele volt valamilyen bogárral a sok kaja maradék miatt, amit mindig a szekrények alá dugdostunk. Elég undorító volt, de a takarítók ebbe a külön épületbe csak másfél hetente jártak, fene sem tudja miért.....

A gondolataim eléggé elkalandoztak reggelizés közben és amimor a telefonomra néztem láttam, hogy késésben vagyok. Gyorsan felkaptam a cipőm, a táskámat a vállamra dobtam és már indultam is..

Csengetés előtt 2 percel értem be az osztályterembe.
- Szia Nat! - integettem barátnőmnek. Natalie egy nagyon szép lány volt. Még egészen óvodás korunk óta  ismertük egymást. Mikor a kedvenc bandánk összeált az X-factorban azóta még közelebb kerültünk egymáshoz. Nat és a családja szemben lakik velünk így általában gyakran megyünk át a másikhoz.

Az első óra után Nat hirtelen beránott a mosdóba.
- May, nézd mim van! - húzott elő két jegyet a táskájából.
- Ez most az, amire gondolok? - kérdeztem tőle, de már egy nagyon erős fangörcs kerülgetett.
-Igen, ez két darab jegy a londoni One Direction koncertre! - síkitott fel, majd én is így tettem és szorosan átöleltem. A többi lány irigykedve nézett ránk.
- És mikor is lesz pontosan?
- Pontosan egy hét múlva
- Akkor minél gyorsabban ruhát kell találnunk - már annyiszor elképzeltem, hogy milyen lehet egy  1d koncert, hogy miben énekelnek a fiúk, milyenek a fények, hol fogunk ülni, vagy állni... Még mindig nem tudom felfogni.

Amikor hazaértem, gondoltam jobban utána nézek a koncerttel kapcsolatos dolgoknak. A koncert este 9-kor fog kezdődni és azt megelőzően egy számomra teljesen ismeretlen banda fog majd egy kisebb koncertet adni.
- 5 Seconds Of Summer- olvastam hangosan a sorokat. Egyáltalán nem tudtam kik ők és arra gondoltam, hogy legyen meglepetés, majd ott kiderül milyen előadókról van szó. Csak nem lehetnek olyan rosszak, ha egy One Direction koncert vendégei...

Sziasztok! Itt lenne az első rész.  Tudom, hogy nem túl izgalmas és elég rövid, de ezt inkább rövid bevezetésnek szántam. Rengeteg ötletem van a sztorival kapcsolatban és próbálok minél hamarabb hozni egy új részt. Remélem tetszeni fog nektek❤️

Serendipity(Luke Hemmings) [BEFEJEZETT] Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon