12

669 28 0
                                    

Tα επόμενα πρωινά μας βρήκαν αγκαλιά στο νέο μας διαμέρισμα. Ο Απόλλωνας γνώρισε τους δικούς μου και συμφώνησε με τον πατέρα μου να πληρώνει ο ίδιος το διαμέρισμα μας εφόσον θα είναι για την οικογένεια μας και όχι οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ενθουσιάστηκε με αυτην την απόφαση του Απόλλωνα. Μου είπε ότι για να θέλει να κάνει τέτοιο βήμα είναι άντρας που θέλει να φροντίζει ο ίδιος την οικογένεια του χωρίς να ζητάει βοήθεια απο κανένα. Θέλει να στηρίζεται στα δικά του πόδια. Σήμερα μπαίνω στον 8 μου μήνα. Νιώθω πιο βαρετή απο ποτέ. Τα πόδια μου πρίστηκαν τόσο πολύ που άλλαξα δύο νούμερα size.  Η Ζήνα, έμαθε όλα όσα έγιναν και όλες όσες αποφάσεις πήραμε μαζί με τον Απόλλωνα. Σήμερα είπαμε να πάμε στο πατρικό του Απόλλωνα για να γνωρίσω τους δικούς του.  Ετοιμαστήκαμε και πήγαμε σε ένα εστιατόριο για να φάμε. Εκεί θα βρισκόμασταν με τους δικούς του. Παραγγείλαμε και καθήσαμε. Μέχρι να έρθει το φαγητό, κρατούσα τον Απόλλωνα απο το μπράτσο. Είχα τόσο πολύ άγχος που θα γνώριζα τους γονείς του μετά απο τόσο καιρό. Ειδικά τώρα που είμαι στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Μιλήσαμε, γνωριστήκαμε. Πρόσεχα την κάθε λέξη που έλεγα για να μην νομίζουν ότι είμαι καμιά ανώριμη. Νομίζω ότι με συμπάθησαν. Αν και είμαι πολύ πιο μικρή του, με δέκτηκαν με χαρά. Με ρώτησαν πως, πότε γνωριστήκαμε με τον γιό τους και διάφορα για το παιδί μας που είναι εγγόνι τους. 

Οι δικοί μου δεν ήταν στην αρχή πολύ θετικοί με αυτήν την σχέση ούτε μετά με αυτήν τη εγκυμοσύνη λόγω του ότι είμαι σε μικρή ηλικία αλλά με τον καιρό το έχουν ξεπεράσει και το δέκτηκαν, όπως και τον Απόλλωνα.

Πήγαμε σπίτι κάναμε μπάνιο, βάλαμε ταινία με τον Απόλλωνα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά στο κρεβάτι μας.

Πήγαμε σπίτι κάναμε μπάνιο, βάλαμε ταινία με τον Απόλλωνα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά στο κρεβάτι μας

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Σήμερα μπήκα στον 9ο μου μήνα. Έπρεπε να έχω ήδη έτοιμα όλα τα πράγματα του μωρού. Αποστείρωσα τα μπιμπερό, τις πιπίλες τα παιχνίδια και στρώσαμε το κρεβατάκι του. Ετοίμασα την τσάντα μου για το νοσοκομείο με τα ρούχα μου και τα ρουχάκια του μωρού  για κάθε ενδεχόμενο. Να είμαστε έτοιμη ανα πάσα στιγμή. Δεν ξέρεις πότε μπορεί να σπάσουν τα νερά. Έχω βάλει 18 κιλά και δεν αντέχω να κάνω ούτε μία δουλειά πλέον. Όχι πως ο Απόλλωνας με αφήνει να κάνω.  Μέχρι και γυναίκα έβαλε να καθαρίζει το σπίτι και να με προσέχει όλη την μέρα που λείπει. Έχω και προσωπικό γυμναστή 3 φορές την εβδομάδα έτσι η διαστολή μου να είναι καλή και έτοιμη όταν έρθει η ώρα αλλα μόλις φύγει χλαπακιάζω ότι γλυκό βρίσκω στα ντουλάπια. Σηκώθηκα απο το κρεβάτι μέχρι τον μπάνιο και πόνεσε η μέση μου τόσο πολύ που κάθησα στο πάτωμα και περίμενα τον Απόλλωνα να έρθει απο το ζαχαροπλαστείο. Ευτυχώς δεν άργησε. Με βρήκε στο πάτωμα και με σήκωσε, με έβαλε στον καναπέ και ένιωσε ανακούφιση όταν του είπα ότι δεν κτύπησα. Μου έδωσε την κρέπα, τον φρέσκο χυμό πορτοκάλι που του ζήτησα και κάθησε δίπλα μου. Έβαλε μια ταινία και καθήσαμε να την δούμε. Με κοιτούσε που έγινα σαν γουρούνι που έπεσε με τα μούτρα στις λάσπες. Χαμογελούσε. Σκούπισε το στόμα μου και με φίλησε. Έβαλε τα πόδια μου πάνω του και μου έκανε μασάζ. Χαίδευε την κοιλιά μου και την φιλούσε.  


ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΜΑΜΑΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα