6

686 33 0
                                    

5 Νοεμβρίου

Αποφασίσαμε με τον Απόλλωνα σήμερα να πάμε να φάμε σε ένα εστιατόριο λίγο πιο έξω απο την πόλη που  ζούσαμε για να μη μας δουν. Εγώ παρήγγειλα μιαν σαλάτα με μπιζέλι μιας και έχω βάλει λίγα κιλά  τελευταία και ο Απόλλωνας ένα ιταλικό πιάτο.
Οι μέρες μαζί του περνούσαν σαν νερό.
Περάσανε τα Χριστούγεννα, πήραμε και τους πρώτους μας βαθμούς.
Ευτυχώς πέρασα σε όλα μου τα μαθήματα, όπως το ίδιο και η Ζήνα.
Η Ζήνα προσπαθεί να μάθει τι μου γίνετε όλο αυτό το διάστημα και κλείνομαι συνεχώς και στον εαυτό μου αλλά και στο δωμάτιο μου. Ακόμη δεν ξέρει ότι δεν κλείνομαι μόνη μου. Επίσης η Ζήνα σχεδόν τα έχει φτιάξει με τον Άδωνη. Ο Άδωνης είναι ένα πολύ ωραίο παιδί απο την σχολή μας, αλλά στην φαρμακευτική.

6 Φεβρουαρίου.
Εδώ και 5 μήνες είμαστε μαζί με τον Απόλλωνα. Πω πω.. αναγούλες απο το πρωί και κάψιμο στο στομάχι μου. Σαν να θέλω να κάνω εμετό. Αυτό το πράγμα με κρατούσε σχεδόν 2 μήνες. Μέχρι που αποφάσισα να πάω σε γιατρό.

Γιατρός- Δεσποινής Ήρα δεν ξέρω αν το ξέρετε, αν έχετε κάνει κάποιο άλλο είδος τέστ αλλά θα σας το πω εγώ που είναι σίγουρο. Συγχαρητήρια είστε 3 μηνών έγκυος!.

Τί? Όχι όχι όχι όχι τι λέει? Μα τι λέει?

Η- Μα αυτό γιατρέ μου δεν είναι και πολύ καλό νέο.

Γ- Μα τι λές Ήρα μου, μια εγκυμοσύνη είναι θέλημα θεού! Είναι θαύμα.

Η- Δεν είπα κάτι το αντίθετο.. Απλά ο πατέρας του ίσως δεν το θέλει. Είμαστε μαζί από λίγο καιρό είναι πολύ νωρίς. Επίσης οι δικοί μου δεν έχουν ιδέα ότι έχω σχέση και επίσης είμαι μόνο 22!

Γ- Αυτά όλα να τα σκεφτόσουν πριν κάνεις την όλη σεξουαλική διαδικασία. Τώρα είναι λίγο αργά.

Η- Δεν γίνετε.. Μα δεν μου φένεται κάν και επίσης έπερνε προφυλάξεις.

Γ- Σε πολλές γυναίκες συμβαίνει αυτό Ήρα μου και στις 2 περιπτώσεις. Μπορεί το προφυλακτικό να ήταν χαλασμένο ή ακόμα μπορεί να έσπασε. Απλά δεν είναι αυτό που πρέπει να σε απασχολεί.

Η- Αλλά? Τι εννοείτε;

Γ- Να το πεις στον πατέρα του παιδιού σου και μετά στους γονείς σου.

Είχε δίκιο. Έπρεπε όλοι να μάθουν πλέον για αυτό που κρύβαμε τόσο καιρό με τον Απόλλωνα. Αλλά επίσης όλοι πρέπει να μάθουν γι'αυτή την εγκυμοσύνη που έγινε καταλάθος. Το ξέρω ότι δεν θα είμαι καλή μάνα, δεν έχω να προσφέρω τίποτα σε αυτό το παιδί.  Πέρα από τον έρωτα που έχω για τον Απόλλωνα δεν έχω τίποτα άλλο.

Το μόνο όμως που ξέρω είναι ενώ ήρθε σε ακατάλληλη στιγμή, είναι καρπός ενός μεγάλου και παθιασμένου έρωτα.

Αυτό ίσως να μηδενίζει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που θα εμφανιστούν στο μέλλον. Πρέπει να μίλήσω με τον Απόλλωνα και μετά με τους δικούς μου.

ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΜΑΜΑΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα