✉️ Levél 10 ✉️

560 76 10
                                    

Szia Jimin! 

Ez lesz számodra az utolsó levelem, mivel nincs erőm többet írni. Felidéztem a múltat, és úgy érzem, hogy ott ragadtam. Viszont én ezt nem akarom, tovább szeretnék lépni. Tovább szeretnék lépni rajtad, a múlton. Emlékszem régebben azt mondtuk egymásnak, hogy együtt éljük meg a jövőt. Én komolyan gondoltam, de úgy látszik te a szemembe hazudtál. Mindegy is, ez fölösleges, hiszen mindenben hazudtál Taehyunggal együtt. Yoongi kényszeres lett, én pedig depressziós. Jó, nem? A tervetek sikerült. Jóban lettünk, összejöttünk, majd összetörtetek. Díjat érdemelnétek, komolyan. Nem tudom hol vagy, de szeretném ha tudnád, hogy Yoongival elhatároztuk, hogy  elköltözünk, nem akarunk olyan helyen lenni, ahol sok csalódás, s boldogság ért. Felköltözünk Szöulba. Ha találkozunk, kérlek tegyünk úgy, mintha idegenek lennénk. Csak ennyit kérek, ha már elhagytál és átvertél. Amúgy érdekelne, az érzéseid hamisak voltak? Az enyém nem. Talán túlságosan elvakított az irántad érzett szerelmem, ami már kezd elmúlni. Igen, elmúlni. Tovább fogok lépni rajtad, ezt megígérem. Bár még nem tudom hogyan, mert neked köszönhetően nehezen engedek bárkit is magamhoz, de megoldom. Megoldjuk Yoongival. Már el is kezdtünk tervezni. Gyakornoknak jelentkezünk a Big Hit Entertainment-nél. Remélhetőleg felvesznek minket, úgyis felvételt hirdetnek. Ha meg nem sikerül, akkor máshol próbálkozunk. 

Látod, erős vagyok. Menni fog ez.

Remélem boldog vagy akárhol is tartózkodsz! Remélem van egy párod, aki nem dől be neked, és tényleg viszont szereted, ha már engem nem tudtál. Mondjuk elég élethűen adtad elő..

Köszönöm a rengeteg boldog percet, amit okoztatok nekem és Yoonginak! A szomorúakat már inkább nem szeretném megköszönni, de köszönöm, hogy mellettem voltál akár egy kis ideig is. 

Lehet velem volt a baj, Jimin. Rájöttem.

Ígérem megváltozok, és nem leszek naív.

További Szép Napot!

2012.02.08

-Jeon Jeongguk

Ez a levél feladásra került!

---------------

Park Jimin elolvasta a levelet itt: 

📌 Szöul, Big Hit Entertainment.

,,-Szeretlek, Gukkie. Még mindig.-suttogta."


✉️ Letter To You [Jikook] [Befejezett]Where stories live. Discover now