✉️ Levél 5 ✉️

403 70 1
                                    

Közeledett az év vége. A jegyeimen sikeresen tudtam javítani, és kezdtem jobban érezni magam, mi nagyrészt Yoonginak köszönhető. Egyre többet voltam vele, téged meg egyre kevesebbszer figyeltelek a többi sürgő-forgó diák közt. Te viszont engem néztél, és ezt az újdonsült barátom meg is jegyezte. Miért akkor veszel észre, mikor kezdek jobban lenni? Mikor a padlón voltam, hol voltál? Elterjedt a suliban a hír, miszerint te szakítottál a barátoddal. Egyik felem örült neki, másik felem hidegen hagyta. Valamikor összeismerkedtél Taehyungal, és azóta mindig együtt lógtatok. Yoongival elhatároztuk, hogy túllépünk rajtatok, de ti egyre többször szemléltetek minket, és néha direkt a közelünkbe jöttetek. Ez az iskola nap sem volt másképp, de nem gondoltuk volna, hogy hozzánk fogtok szólni. Éppen egy padon ültünk, mikor idejöttetek.

-Hogy vagytok, srácok?-érdeklődted, és leültél mellém. Taehyung a legjobb barátom mellé ült le.

-Sehogy.-vont vállat barátom. Láttam rajta, hogy próbálja lazán kezelni a helyzetet, de ő is ugyanolyan zavarodott volt, mint én. 

-Hogyhogy idejöttetek?-kérdeztem tőled.

-Beszélgetni szeretnénk, illetve én bocsánatot kérni.-válaszoltad. Megleptél. Nem gondoltam volna, hogy ezt fogod tenni. Már az is boldoggá tett, hogy idejöttél. 

-Bocsánatot kérni?-kérdezte Yoon.

-Igen. Jungkook, nagyon sajnálom, amiért úgy bántam veled, ahogy..-zavartan vakartad tarkódat.-Igazából nem tudom miért tettem azokat a csúnya dolgokat, lehet így akartam a figyelmed középpontjába kerülni, nem tudom. Mindenesetre szeretném, ha hagynánk a múltat és, hogy mindannyian megismerjük egymást, aztán esetleg barátok legyünk.

-Persze, csak ha szeretnétek..-kuncogott Taehyung. Yoongira néztem és láttam, hogy csillogtak a szemei.

 Nem tudtam mi legyen. Idejöttél hozzám bocsánatot kérni, de az indokodat nem értettem. Így akartad, hogy figyeljek rád? De hiszen mindennap minden percébe téged figyeltelek. Bonyolult egy fiú vagy te. Bonyolultak voltunk mindketten. Ez volt az első oka annak, hogy összeillettünk.

Megnehezítettétek a helyzetünket. Így hogy lépjünk túl rajtatok? Jobb kérdés, hogy akarjuk-e még ezt az egész elhatározást? 

-'JK'-

Ez a levél nem került feladásra.

✉️ Letter To You [Jikook] [Befejezett]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt