⍣9⍣

1.5K 200 208
                                    

YN:Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, çok mutlu oluyorum.

꧁꧂

Taehyung

Jack ile yolculuğumuzun sonuna yaklaşırken bir mola daha vermiştik. Yakında Bağdat'ta olacağız. Bu mola yerinde nöbet sırası onda uyku sırası bendeydi. Uzun yolculuktan dolayı yorgun düşmüş bedenim yüzünden uykuya dalmam uzun sürmedi. Uykunun kollarına bırakmıştım kendimi, onuncu rüyamı filan görüyordum ki:

"TAE!" diye tiz bir çığlık ile uyandım. Yerimden fırladım ama daha gözlerimi bile açamıyordum.

"Ne?!?Geldik mi?!?" dedim gözlerimi zar zor açmaya çalışırken.

"Ne saçmalıyorsun bilmiyorum ama aklıma bir şey geldi" dedi. Eli çenesinde düşünüyor hızlı hızlı etrafımda dönüyordu.

"Biz şu kaderin hep sert erkek seveceğini düşündük ama belki kız zarif ve bakımlı bir beyefendi hayal ediyor. Senden zarif bir beyefendi çıkabileceğiyle ilgili ciddi şüphelerim var sonuçta şebeğin tekisin ama denemekten zarar gelmez" dedi kocaman gülümseyerek.

"Kılıç dersi tamam, ata binmeyi de çözdün sayılır ama bilirsin Doğu'nun erkekleri süslü olur. Mesela Hintli erkekler de Hintli kadınlar kadar süslüdür. Saçlarına bakım yapıp kına yakarlar, takı takarlar, dans etmeyi iyi bilirler. Persler ve Araplar sürme sürer gözlerine. Çin'de damla sakızı, bal mumu ve yumurta akıyla tırnak bakımı yapılır. Sizin oralarda da erkekler şöyle sırma saçlı, süslü püslü oluyor diye duydum. "Çiçek kadar güzel erkekler" diye bir şeyden bahsetmişti Hoseok. Senin saçları uzatmaya mı başlasak ne yapsak? "dedi hızlı hızlı.

Bense bu sırada gözlerimden birini açmayı başarmış" Ne diyor yine bu manyak? "modunda izliyordum onu. "Avrupalı bir erkek Çinli erkeklerin tırnaklarına neyle bakım yaptığı bilgisini neden bu kadar önemsemiş? " diye düşünmeyi bırakıp diğer gözümü de açtım.

"Hyung bize ne bal mumundan, yumurta aklından? Ne diyorsun anlamıyorum ki?" dedim. Cidden bazen sinir bozucu oluyor bu adam.
Yanıma oturup elini omzuma attı.

"Eee Tae, anlar mısın bu işlerden? Onu soracaktım "dedi heyecanla.

"Aslında hyung, çarşıya sadece takı bakmak için giderdim. Yüzük olsun küpe olsun severim de kullanırım da "dedim sesim uykudan uyandığım için çok kısık çıkıyordu.

"Vay cidden mi? "dedi gözlerinin içi gülüyordu.

"İyi o zaman uyu sen hadi. Niye hala uyanıksın ki hem? "dedi ve ağacın altındaki yerine döndü.

Ben bir süre "Cidden mi?!?Bunun için mi uyandım?" diye hayatı sorguladıktan sonra korkunç bir çığlıkla uyanmamayı diledim ve uykuma geri döndüm.

꧁꧂

Upuzun bir yolculuğun ardından ilk hedefimize Bağdat'a ulaştık. Jack'den ayrılacağım için çok gergindim ama Jack beni bırakmadı, eğitimim daha bitmemiş. Kendine ufak bir kulübe tuttu "Alim adamın şatafatlı şeylerle işi olmaz, evlat" dedi ve bir sürü ıvır zıvır ders üretti.

"Erkekleri bile büyüleme potansiyeline sahip zarif beyefendi nasıl olunur?" dersinden iyi kötü geçmeyi başardım.

destiny ಇ taekook ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin