kalbimdeki Boşlukta Yetişen Nadide Çiçek

14 1 0
                                    

İnsanlar hayatta en zor zamanlarda bile bazı yaşadıkları olayları içlerine atarlar . Sırf bu yüzden susar, ağlamaz bazende sebepsiz yere korkarlar . Bundan dolayı da hep içimize attığımız acılar kalbimizde çığ gibi büyüterek biriktiriyoruz .

Malesef bu acılar o kadar çok büyüyor ki sonra bu acıları ateşe verip eritir iken kalbimizde büyük bir boşluk oluşturarak dışarı akmasına izin vermediğimiz gibi gözyaşları yerine içimize kanlı gözyaşları ile boşluğu doldururken daha da derinlemesine sebep oluyoruz.

Hayatta öyle insanlar vardır ki bir insanın açığını veya yarasını tuz bastırmak için fırsat kollarlar.
Bu açığı yakaladıkları an boşluğa dolan kanlı gözyaşları ile daha fazla tuz serpiştirerek yaralarını yeniden kanatıp acılarını  dayanılmaz hale getirerek  yıkımına sebep  olurlar.

Ayakta kalarak güçlü durur ve doğru kişiye sığınıp doğru zamanı beklersen tuzlu ve kanlı gözyaşı göleti içinde yavaş yavaş büyüyen, güçlü kökleri ile sana özel olan Nadide bir çiçek yeşerir.

Elbette bu çiçeğe de zarar vermek isteyenler olucak ve koparıp ezip geçmek isteyenler de . Eğer kökü gerçekte güçlü ise ne kadar zarar verirler ya da koparmak isteseler de sana özel olduğu için yeniden yeşerecektir.
Ama sen ,Nadide çiçeği koruyup , sevgiyle besleyip değer verirsen ancak Nadide çiçek büyüyüp açarak muazzam bir koku ve tat verir sana . Huzur ve mutluluğu ise sana altın tepside sunar .

Herkese inat ayakta kalarak güçlü ve mutlu olduğumuzu göstermektir.
Kalbimizdeki Nadir çiçeği korumak dileğiyle.

KALBİMDEKİ BOŞLUK. HA.💗.

Umarım beğenir siniz çünkü bunu kendim yazdım. Eğer beğenirsiniz
"İyi ya da kötü " diye yorum yapmanız yeterli .Allahaısmarladı💗😀😊☺

kalbimde ki Boşluk Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang