11

18 2 0
                                    

Umud çiçeğini kopardıklarını sanırlar ya unuttukları bir şey var ki o da kökü hala yerindedir . Çünkü kökü birinde ve o da Allah' tır.
KALBİMDEKİ  BOŞLUK. HA.💗

Eve gittiğimde bugün olanları düşünüp durdum .
Yarın yine oraya gideceğiz ve bir daha asla onu göremeyecek olmam o kadar canımı yakıyor ki nefes alamıyorum . Sanki biri beni boğuyor du .
Kalbim bu hızlı atışlarına zaten anlam veremiyordum .
" Abla abla " düşüncelerimden sıyrılıp bana seslenen kişiye baktığımda kız kardeşim elindeki çikolatalardan birini bana uzatmış bir şekilde "alsana sana aldım ablacım " bu bana çikolata aldığına göre kesin birşey isteyecek " ne istiyorsun İrza"
-" Şey abla yarın benim bir arkadaşımın doğum günü ."
♡" eeeee "
- " bende dedim ki hani sen şu kuling sanatını çok iyi yapıyorsun bir tane yapabilir misin diyecektim. "

Sesi o kadar acınacak bir şekilde kullanıyordu ki insan hemen kabul edesi geliyor du ama ben bunu yermiyim hiç, hazır elime geçmiş bir koz bende bunu kulanayım bari .
♡" Tamam kabul ediyorum amaaa bir kaç şartım var "
dememle ilk başta heyecanla bana bakan cadaloz şimdi gözlerini devirerek -" ne istiyorsun? " demesiyle ben de zafer gülüşümü ortaya sererek
♡" Bir ,tam iki hafta boyunca her dediğim yapılacak. İki bana iki günde bir pamuk şeker veya bitter çikolata alacaksın ve son olarak alacağın mazemelerden bana da alacaksın ama anne gille söylemeyeceksin benim istediğimi tamamı? Şimdiden söyleyeyim itiraz istemiyorum. "
Kız kardeşim bıkkın bir şekilde nefesini dışarı vererek
-"Tamam hepsini kabul ediyorum da sen ne yapacaksın malzemeleri? "
Bu kız neden bu kadar soru soruyor ki ♡" sanane, sen istiyorsun yoksa istemiyorsun sen onu söyle bakayım "
Sözlerimle resmi kurum açarım vallahi . Ona tek kaşımı kaldırarak 'hadi' bakışı atarak kollarımı birbirine bağlayarak ona bakmaya devam etim .
-"tamam abla ne yapıyorsun yap beni ilgilendirmiyor zaten benim işimi haletikten sonra gerisi umrumda değil. " dedikten sonra eşyaları almaya gitti.

Bir tanede Aren' e yapıcam. Beni kurtardığı için doğru düzgün teşekkür bile etmemiştim, teşekkür etmiştim ama doğru düzgün değil . Umarım beğenir yakışıklı.

Kız kardeşim malzemeleri getirdiğinde ilk başta onun ki bitirdim . Sıra Aren ' e yapmaya başladım.

Sonunda bitirdim renkli kağıtlarla yaptığım "A" harfine bakıp gülümsedim çünkü çok güzel olmuştu. "Ben bu işte gerçekten çok iyiyim" kendi kendime söylenirken "evet abla gerçekten süpersin bu işte " Kız kardeşim dediğinde bu sefer bir şey demedim ona sadece bakarak gülümsedim.
Kapı hızlı bir şekilde açılınca birden yerimden fırlayıp anneme korkarak bakıyordum .
" sen ne yapıyorsun burda kalk gel içeri temizle edepsiz " dediğinde annemin son kelimesi hiç hoşuma gitmiyor du ve ben edepsiz değildim. Engel olmadığım göz yaşım akarken elimin tersiyle silerek kız kardeşime baktım, gözlerinde ki korkuyu görünce hemen gülümseyerek odadan çıkıp temizliğe başladım.
Yeri silerken yediğim tekmeyle sanki sırtımda ki kemikler içime batmış gibi oldu. Tam acıyla inleyeceğim zaman hemen dudaklarımı birbirine bastırıp ' hayır bu zevki size yaşatmıyacam ' içimden geçirirken dönüp bana vuran kişiye baktığım tabiki de annem di elleri beline koymuş bir şekilde kaşlarını çatmış "iyice temizle zaten bir işe yaramıyorsun bari bu işe yara" diyip gitti . Tutuğum göz yaşlarım akarken hıçkırıklarımı yine tutup geri işime döndüm " ahhh sırtım" çok acıyordu be . Sonunda ağlaya ağlaya bitirip odama gitmiştim .
Odama girdiğimde yaptığım kuling sanatını bakınca bir şey unutmuştum Aren' in adını alta yazmamıştım hemen onu da yapıp sabaha kadar kurumasını bekleyecektim sadece . Elimi yıkayıp geri kalan işlerimi haletikten sonra yatağıma girip yakışıklıyı düşünüp uyudum.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
kalbimde ki Boşluk Where stories live. Discover now