13

18 2 0
                                    

Hayat öyledir ki sırtına yediğin kamçılara rağmen seni hayatta tutmak için bir yaprak dalına bile yetiyor .
KALBİMDEKİ BOŞLUK . HA.💗.

Karşımda ki resme bir daha baktığımda " işte bu kadar " diyerek resmimde eksiklik olmadığını kanaat ettikten sonra büyük yarışma için şimdi hazırım.
Sizi nasıl özledim bir bilsen anne baba , şimdi yanımda olsanız sımsıkı sarılarak sizi ne kadar özlediğimi söylesem , kokonuzu içime çeksem , ne olurdu ki ? Ah bu özlem varya...

Kalbimdeki boşluğa dayanamıyorum, hele bu boğazım da ki düğüm sanki beni boğuyor gibi .

Ben hangi ara ağlamaya başladım ki. Bu acıya ne de bu özleme dayanılır gibi değil . "Allâh'ım ne olur bana sabır ve dayanma gücü ver."

" vaav oğlum ne güzel olmuş . Bakıyorum ki yine harikaları ortaya dökmüşsun , lan sen ağladın mı ? ." Ah bu Can ' ın saçmalıkları varya beni öldürecek, öldürecek de bir yandan da bana çok iyi geliyor ama o bunu bilmek zorunda değil .
" ne ağlamsı lan yine sabah sabah sinir ediyorsun adamı . " evet biliyorum gerçekten çok katı oluyorum bazen .

Can elini sevecen bir şekilde omuzumu sıkıp sonra da hafiften gülümseyip " istediğin kadar katı davrana bilirsin ama bunu unutma ki biz kardeşiz birbirimizi gayet iyi tanıyoruz be oğlum senin yüreğinin neye yanıp neye yanmadığını gayet iyi biliyorum . Haa birde benim gibi biri sevilmez mi yaaaa . Tatlılı mı desen tatlı yakışıklı mı desen on numara yani Maşallah manken gibi adamım . Hey Allâh'ıma kurban olduğum ." Can' ı dinlerken ilk başta dedikleri çok doğruydu ama Son lafları benim kahkaha atmama neden olmuştu. Eğer onlar da olmasaydı ben bu acıyla nasıl başa çıkabilirdim hiçbir fikrim yok. Can gülerek yine bir şeyler anlatmaya başladı .
" Oğlum ya birşey sorucam"
" bu sefer ne soracaksın Can ?"
" Sen bu sabah ne yedin ?"
" yani Can sorun bu muydu tabiki de hiçbir şey yemedim " dememle Can önce gülüp sonra
" Emin misin ?"
Lan bu ne saçmalayacak acaba bu sefer" ne saçmaliyorsun yine sana yalan borcum mu var?"

Bu herif sinirimi bozmaya başladı . Hala gülüyor birde utanmadan . Dişlerimi sikarak" o ağzında ki baklavayı çıkaracaksan çıkar yoksa ben çıkarırım. " dediğimde Can ayağa kalkıp kapıya doğru yürüdükten sonra arkasına dönüp
"kardeşim biliyorum ki çok kızacaksın ama söylemesem içim de kalacak . "

Önce biraz durdu sonra gülerek tek tek " Sen sabah ... Pamuk şeker yedin"
diyerek kapı açtığı gibi kaçmaya başladı . Lan bu nerden biliyor benim sabah pamuk şeker yediğimi .
Ufaklık söylemez bunu çok iyi biliyorum da önce bu piçi yakalayıp gebertikten sonra öğrenim zaten . "lan eğer ben seni gebertmesem ne olayım" diyip peşinden koşarken diğer arkadaşlarimda bizi gördüklerinde "ne oluyor oğlum ?" arkamızda seslenirken peşimizden gelmeye başladılar .
O değilde bu piçte amada hızlı koşuyor . Ama bende Aren Gözükara isem onu tutup bir temiz dövüp sonra tüm evi kız gibi ona temizletmesem ...

Koridorlar da koşarken spor solununa girdiğimiz zaman ikimizde nefes nefese kalmıştık Can " tamam özür dilerim oğlum . Bir de merak etme kimseye söylemem bir şey " dediğinde önce nefesimi düzene koyduktan sonra etrafıma bakmaya devam etim . Çünkü bir şey arıyordum ki o , kaçmadan geberte bileyim diye . Ahha tam da bu işte . Önce gülümseyip sonra da kapıyı kapatarak Can ' a döndüğümde gözleri kocaman açılmıştı " şaka yapıyorsun değil mi?"
.......

"Oğlum ya indir artık Allâh aşkı için söyle nereden geldi aklına beni baş aşağı asmak hem de kale demirine eziyet varya gerçekten eziyet." Can 'ın yakarmalarına gülümseyerek karşılık veriyordum . Evet onu baş aşağı futbol direğine bağladım . Karşı çıkmak istese de koymadı çünkü hem güç hem de hatalı olduğu için karşı koyacağı zaman başına geleceklerini iyi biliyordu .

kalbimde ki Boşluk Место, где живут истории. Откройте их для себя