Kapitel 18: "Förlorar honom"

2K 48 2
                                    

**Oscars perspektiv**

"Blunda och gapa nu Felix" ber jag och drar jordgubben över min mage, försatsen glider mjukt upp på den och Felix sluter sina ögon, det tjocka duntäcket täcker sorgligt nog hans underkropp och penis medans hans mage, midja och V-linje syns tydligt - vilket inte heller är så dumt, han smackar med läpparna och jag flinar igen och drar den över min mage igen, egentligen så är det lite konstigt eftersom att det är hans egen försats som lantat på min mage, men det kan vara kul att smaka på sig själv någon gång också. Han gapar stort, jag flinar och stoppar in bäret i munnen på honom. Han tuggar mjukt på det och sväljer sedan allting, han sätter sig upp och drar handryggen över munnen och slickar sig om läpparna.

"Det smakade sperma." klagar han sen och jag skrattar till och ser ner på min mage där satsen fortfarande är synlig och han skrattar till högt och kysser min hals samtidigt som han försiktigt kryper ur täcket och pressar sin lem mot min kropp, ännu mer sperma droppar ned på mig och han drar pekfingret över sitt ollon.

"Kolla Oscar.." viskar han och drar sina fingrar över mina läppar, en salt smak tar över dem och han kysser mig nedför halsen, bröstet och nederdelen av magen. Jag vet vad han tänker göra och jag skjuter fram höfterna. Felix flinar och drar sina fingrar mjukt över skaftet på min penis, jag biter mig hårt i läppen och kysser honom mjukt bakom örat, han vänder bort huvudet och slår till min hand som mjukt greppat hans högra skinka. Han lutar sig över min penis och tar mig mjukt i munnen, hans blick är fäst vid min och jag stönar högt, högre än nödvändigt faktiskt.

"Kom i min mun." viskar han och suger in kinderna, hans mun blir oerhört trång och det blir svårt för mig att hålla orgasmen inom mig, jag låter mig själv falla ner i stjärnornas mörker, jag hör mig själv skrika samtidigt som ljusa och starka stjärnor dansar framför mina ögon, jag känner hur Felix mun sakta lämnar min kropp och sedan känner jag ett par salta läppar mot mina. Något blött och kladdigt snuddar vid min tunga och jag låter mig smaka på det, en salt och bekant smak slås mot mig och jag flinar och drar mig sakta ur den mysiga kyssen.

"Du smakar så gott Oscar, smaka på dig själv." viskar Felix och pressar sina läppar mot mina igen, jag stryker min tunga över hans underläpp och väntar på inträde, men han öppnar inte munnen, jag biter tag i läppen på honom men inte ens det fungerar och en suck slinker ur mig, han flinar och kysser mig mjukt på kinden.

"Min tunga ska arbeta på andra ställen än din mun nu." viskar han och kysser mig mjukt över halsen igen, jag sträcker på den så att han ska komma åt bättre och han drar sig neråt mot magen igen, jag biter mig hårt i läppen ner jag misstänker att han tänker ge mig ännu ett blowjob och han drar sin tunga över mitt ollon, jag flämtar till och han flinar.

"Den här har redan fått sitt." viskar han och jag stönar till av uphetsning när jag inser vad det är han tänker göra, han fortsätter bakåt, han drar sin tunga över min pung och jag rycker till, han har aldrig använt sin tunga där och det var förvånadsvärt skönt. Han drar sin tunga fram och tillbaka över mitt mellangärde och jag biter ihop för att inte skrika rätt ut.

"Det har var skönt eller hur gubben?" viskar han och håller fast mina lår med händerna, jag stönar tillsvars han drar sin tunga bakåt igen, ned mot hålet, jag skriker högt när hans tunga sveper över mitt hål och jag kröker tårna och skjuter fram höfterna, innan jag vet ordet av det har han tryckt in ett finger i mig och trycker till hårt mot min punkt, jag skriker högt och skjuter fram höfterna igen, som om att jag förväntar mig att Felix trånga röv ska vara där, vilket den besynnerligt nog inte är.

"Ligg still!" morrar han och drar sin tunga över mitt mellangärde igen. "Annars kommer jag att fingra sönder dig." varnar han och jag biter mig hårt i läppen igen, att Felix kunde bli såhär dominant hade jag ingen aning om, det var förvånadsvärt.

Han drar sin tunga neråt igen och innan jag vet ordet av det har han tagit ett stadigt grepp runt mina höfter och slickar mig hårt. Hans tunga glider konstigt nog in och ut i mig på ett behagligt sätt, hans saliv rinner nedför mig och jag skriker, jag har aldrig varit med om det här förut, blivit slickad såhär, jag har aldrig känt något liknande förr.

"JAG KOMMER! JAG KOMMER FELIX!" skriker jag högt och spänner mig, varenda del av mig börjar skaka hysteriskt och jag griper hårt tag i lakanet, jag skriker högt och skakar ur mig orgasmen, jag skjuter fram höfterna och försöker knuffa undan Felix som irriterande nog fortfarande stimulerar min gpunkt, mina skakningar upphör inte och jag känner hur ännu en orgasm letar sig fram, han trycker sina fingrar hårt mot min punkt och ännu en kaskad njutning far över mig, ännu en gång börjar jag skaka från topp till tå och Felix ner nöjt och slickar upp det som konstigt nog runnit ur mig, han sätter sig upp över mig och kysser mig över halsen.

"Inte visste jag att du skulle tycka att något jag gav skulle vara så skönt." fnissar han och kryper ner under täcket brevid mig, ett lågt skratt slinker ur mig och han kysser mig mjukt på halsen. Han reser sig upp och drar på sig ett par kalsonger och kollar på klockan.

"Happy new year baby." flinar han och sätter sig över mig och pressar sina läppar hårt mot mina, jag ler lite in i kyssen och placerar mina händer under hans mjuka välformade rumpa.

"Varför tog du på dig kalsonger? De ska ju endå av.." mumlar jag och han kysser mig mjukt på halsen.

"Älskar du mig?" viskar han sen och jag nickar. Lögn.

"Jag älskar dig med, så himla mycket." viskar han och en klump bildas i min hals, jag vill inte förlora honom, jag vill inte att de ska ta honom, men gjort är gjort. Jag har begått ännu ett misstag, jag vill inte lämna bort honom, jag vill inte - men jag vet att det ska ske - imorgon.

Den 31 december, det är då jag ska förlora honom.

Förlora min Felix.

___

My oh my, ett kapitel + ett slutkapitel kvar - alltså?????????????

Fifty shades of redजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें