Kapitel 17: "Jordgubbar & Champange."

2.1K 49 19
                                    

"Upp och hoppa Felix! Jag har köpt frukost, nya kläder och medicin!" ropar Oscar och klampar in i sovrummet, jag grymtar trött tillsvars och drar täcket över huvudet, jag känner verkligen inte för att stiga upp idag och dessutom så är jag naken, väldigt naken - i Oscars säng. Jag vrider lite på mig och Oscar kastar ett par byxor i mitt ansikte, sedan ett par kalsonger, sedan ett par strumpor och sedan en tröja, jag gäspar trött och drar tröjan över huvudet, sedan drar jag på mig kalsongerna och låter det vara så. Oscar sätter ned en förpackning med en wrap i och jag sliter nästan upp den och börjar hetsigt äta, jag har fått leva på näringsdrycker och grejer i flera dagar, och även det blir tråkigt efter ett tag.

Han kastar även ett litet juicepaket på mig och jag häller nästan i mig det, Oscar sa att det var farligt för min mage att dricka för stark juice, men nu när jag nästan är helt återställd fysiskt så går det bra igen, jag tuggar ljudligt på maten och Oscar sätter sig ned brevid mig och lägger armen om mig, jag gäspar trött och sträcker på hela kroppen, jag är så stel - jag har bara legat i sängen i flera dagar, det är tröttsamt konstigt nog.

Han drar sina fingrar mjukt igenom mitt nytvättade hår och pussar mig mjukt på näsan. "Smaska inte."

Bara för att irritera honom så smaskar jag högre än någonsin, jag vet att Oscar stör sig på när jag äter ljudligt och det gör det hela roligare, när wrapen till min förvåning redan är slut ger han mig ett glas och ett piller, jag suckar och stoppar in det i munnen, jag orkar inte ens fråga vad det är utan jag sväljer det lydigt med det något varma vattnet och lägger mig sedan ned i sängen, Oscar lägger sig bakom mig och lägger armarna runt min midja, jag gäspar trött och sluter ögonen igen.

"Jag är så himla trött. Jag sover så kasst." mumlar jag och drar mina fingrar fram och tillbaka över Oscars händer, han hummar tillsvars och jag sträcker lite på mig och tar hans händer i mina igen, de är så varma och stora. De är på något sätt trygga, jag ler nöjt, han är faktiskt rätt mysig trots allt.

"Det är nyårsafton imorgon, jag tänkte att vi kanske kunde dra till en fest eller något." viskar han mjukt i mitt öra och jag nickar trött tillsvars.

"Mm.." får jag fram och han kysser mig mjukt i nacken. "Eller vill du hellre vara hemma?" viskar han sen och jag skakar på huvudet och rycker på axlarna samtidigt. "Va? Du är lite otydlig."

"Ja Oscar, jag vill fira någonstans. Lite alkohol skulle inte vara fel." muttrar jag tillsvars och han drar sina fingrar över min rygg, han gäspar lite och sträcker sig efter sin mobil. Jag kysser honom mjukt i nacken och lutar mitt huvud mot hans axel. Han snarkar lite trots att han är vaken och det gör mig på något konstigt vis lycklig, det är så skönt att veta att han lever, och att han är här.

"Så, vill du ha jordgubbar?" frågar han sen och drar sina fingrar mjukt igenom mitt hår. Jag hummar tillsvars och han ställer sig upp och försvinner ut ur rummet, det blir genast väldigt kallt i sängen och jag drar täcket hårt runt min kropp. Det som värmer mig mest är just Oscars närhet, utan honom fryser jag bara, utan honom känner jag mig tom.

"Här. Ät." ber han mjukt och sätter sig ned brevid mig i sängen igen, jag häver mig upp på armbågarna och gäspar lite, han trycker in en jordgubbe i munnen på mig och jag äter snabbt upp den, jag har helt glömt bort hur fantastiskt hur de goda bären smakade, men nu - det är underbart. Jag tar upp ännu ett bär ur plastförpackningen och äter av den också.

***

Han tar mig hårt i munnen, hans mun är så varm och kladdig med andra ord - trygg. Jag stönar högt, högre än vanligt. Jag har verkligen saknat hans beröring.

"Oscar.." stönar jag och drar honom löst i håret, det stora mörkblonda håret ligger busigt på hans huvud - ett stort knullfuffs har det blivit av hans normalt perfekt lagda hår, han flinar och drar sin varma tunga över mitt ollon, jag skriker till och drar mina fingrar hårt igenom hans hår - han ler - han älskar att få mig vild.

Fifty shades of redDonde viven las historias. Descúbrelo ahora