Kapitel 5: "Champangekyssar"

3.1K 51 5
                                    

"Vad stort det är" flämtar Felix när vi kliver in i den stora salen, ett leende leker på mina läppar och jag lägger armen om hans midja och leder in honom i salen, grejerna ligger prydligt upplagt och jag kan se på Felix hur nervös han blir. Och jag kysser honom mjukt på hjässan, en suck slinker ur honom och han lyfter upp en dildo från hyllan, han skrattar tyst och ställer ner den igen, han kollar igenom ställer noga, han flämtar till varje gång han ser kedjor och munkavlar men hans andetag blir snabbare och snabbare. Jag vrider lätt på honom och kollar in i hans gröna ögon, ett motvilligt stön slinker ur honom när jag smeker honom löst över rumpan och jag skrattar till lågt och drar in honom i sovrummet, sängen är bäddad i vita lakan, med ett rött överkast, jag drar av Felix mössan och jackan. Jag låter kläderna mjukt falla till golvet och han virar sina armar runt min hals. Han drar lite i min tröja och jag sliter snabbt av mig den också, han kollar gillande på min kropp och drar sina händer över mitt bröst ner mot magen, hans händer stannar upp precis över kalsongkanten och jag ryser till och lägger armarna runt honom på nytt, han är så mjukt, så varm och säker.

"Vänta Felix. Jag måste, jag måste ge dig något först" mumlar jag och ställer mig upp, jag går fram till det beigebruna barskåpet och öppnar dörren med bronsnyckeln, jag plockar fram den finaste champangen och häller upp denn i ett glas, Felix kollar roat på mig där han ligger nästintill naken i den stora sängen, dom röda samets lakanen får honom att se otroligt lyxig ut och jag sätter mig ner på knä framför honom, han flinar lite och korsar armarna över bröstet.

"Fanns det inte två glas?" frågar han ironsikt och jag skakar på huvudet, han suckar lite men leendet är snabbt oå plats igen, jag tar en klunk och pressar försiktigt mina läppar mot hans, champangen är lite starkare än andra då den är extra dyr, det bränner lätt på läpparna, jag låter drycken försiktigt rinna över till Felix's mun istället för min och han sväljer ljudligt och slickar sig om läpparna, han andas ut mot mina läppar och den varma vanligtvis kaneldoftande andedräkten doftar starkt av alkoholen istället, jag lägger min hand över hans kind och pressar mina läppar mot hans igen.

"Det var gott, det var väldigt, gott" viskar han sen och pressar sina läppar mot mina ännu en gång, jag drar mig sakta ur kyssen och för glaset mot hans läppar istället - det verkliga målet med alkoholen är att få Felix lite berusad, så att han blir enklare att ha sex med. Han placerar sitt pekfinger under min haka och lutar sig mot mig, han låter sina mjuka läppar krocka med mina igen och han gör exakt samma sak som jag gjort med honom mot mig - jag ler lite och slickar mig om läpparna - han har rätt det smakar mycket bättre när man får det av någon annan. Han skrattar lite och drar sin tumme över vid min mungipa, jag flinar och knuffar ner honom i sängen och sätter mig över honom.

Hans händer rör sig över hela min kropp och jag tar tag i hans handleder, jag håller fast dom med ena handen och rotar i nattygslådan efter kedjorna, jag finner dom snabbt och kedjar fast Felix i sängen, han kollar förvånat på mig men le nöjt, han verkar gilla att jag bestämmer över honom, han flinar lite och låter mig spänna åt hådare, hans blick är mörk av lust och även hans röst har mörknat, jag låter mina läppar svepa över hela hans kropp och han stönar tyst, jag kysser honom på kinderna, hakan, näsan och läpparna. Sedan förflyttar jag mina kyssar över halsen, nacken och nyckelbenet samtidigt som jag smeker honom mellan benen, jag låter mina läppar vandra neråt över hans bröst och jag biter löst i den och hans stön är gällt och han spänner armarna som vilar längst med sängens sidor, jag kysser neråt mot naveln, och han stönar högre, jag känner hans styva penis mot min kropp och det får även mig att gå igång, på ett väldigt positivt sätt. Jag kysser honom under naveln och sträcker mig efter lådan, jag sträcker mig efter den silvriga lilla vibratorn jag har där och drar fram den när han sluter sina ögon, jag särar på hans ben och drar den fram och tillbaka över hålet utan att riktigt sticka in den, jag klickar ut lite glidmedel och smörjer in den slivriga toppen innan jag mjukt låter den inta Felix's kropp, han flämtar till när det kalla gärnet snuddar vid hans gpunkt men när jag låter den vibrera skönt så skriker han nästan ut sin njutning.

Fifty shades of redWo Geschichten leben. Entdecke jetzt