Kapitel 9: "Svart läder"

2.3K 56 10
                                    

**Oscars perspektiv**

Jag lägger beskyddande min rätt starka högerarm runt Felix's smått tunna axlar och leder in honom i den stora matsalen igen, han slår sig lydigt ned brevid mig och jag lägger diskret handen över hans lår, mamma och pappa lägger upp mat på våra tallrikar och de verkar vara på betydligt bättre humör idag, Felix är nervös i sina rörelser - de ovanligt små bleka händerna rör sig ettrigt över de vackra silver besticken och jag ser hur nervös han blir av mammas blick som ständigt bränner honom i nacken - han tar ett djupt andetag och sluter ögonen, jag låter min hand mjukt massera hans lår - då jag vet att det har en effekt på honom, han flinar och biter sig i läppen, jag suckar ljudligt av upphetsning och böjer mig mot honom lite.

"Gör inte så, Felix. Du får mig att bli kåt." viskar jag så tyst att knappt jag själv hör det, eftersom att mamma och pappa diskuterar lågt för sig själva så finns det ingen risk för att de ska höra oss, jag ser på Felix att han reagerar på mina ord och jag flinar lätt för mig själv och äter lite av maten på tallriken, jag släpper motvilligt handen ifrån Felix otroligt varma lår och tuggar frenetiskt på köttbiten som bara växer i munnen på mig, jag känner Felix blick mot mig och jag känner även mitt sug efter honom, efter hans kropp mot min.

"Mor och far, ni får tyvärr ursäkta mig, men jag måste till jobbet. Felix också." ljuger jag ihop och Felix kollar på mig med ett höjt ögonbryn, mamma och pappa nickar lite och ställer sig upp de också, Felix trycker in den sista köttbiten i munnen och sväljer ljudligt, innan han artigt tackar för maten och skjuter in stolen efter sig, jag trampar i mina skor och Felix likaså, han drar på sig ytterkläderna och vi kramar mamma och pappa hejdå innan vi smyger ut i trapphuset, lägenhetsområdet är otroligt vackert och extraordinärt, det är inte bara segt och fult som alla andra - utan det är vackert.

Jag knuffar bestämt in Felix i hissen, den röda mössan får hans otroligt röda näsa att se blekt röd ut och jag pressar mina läppar aggresivt mot hans samtidigt som jag låter min ovanligt kalla hand smyga in innanför hans tröja och jacka. de täta andetagen går igenom hans näsa och puffar mig mjukt på kinden, hans händer trevar sig fram över min rygg och jag låter min tunga otåligt utforska hans otroligt mysiga mun, Felix tunga är mjukt mot min, den är så försiktig.

Precis som han.

**

"Du är min hora, eller hur Felix?" viskar jag och drar den tunna men starka läderpiskan mjukt över Felix's kropp, hans andetag är täta utav både upphetsning och antagligen rädsla. Felix ger mig inget svar på den frågan, jag låter läderpiskan mjukt röra sig över Felix's svettiga redan blåslagna kropp - blåslagen är den väl inte - men känslig är den iallafall. När han efter några slag mot det högra höftbenet ännu inte svarat - piskar jag till honom hårt över rumpan och ett skrik lämnar de perfekt röda läpparna.

"Tala med mig! Svara på mina frågor, Felix!" väser jag irriterat och trycker ner hans huvud hårt mot det svarta lädret, han kvider högt - men mitt ego orkar inte bry sig, jag orkar inte bry mig om Felix skrik, jag gillar när han skriker - dessutom så har han sagt ja till detta. Jag låter honom skrika, jag låter piskan snärta till honom hårt över ryggen flera gånger - han har ingen talan - han kan inte säga åt mig vad jag ska göra, jag äger honom. Mitt ibland alla de små skriken så slinker även ett par oskyldiga stön ur honom, trots att han antagligen vill neka det så är det upphetsande för honom. Sex på detta viset, det aggresiva och sadistiska viset - det är rätt upphetsande, trots smärtan det kostar honom.

"J-ja sir, jag är din hora." viskar han lågt, jag skrattar nöjt som svar, att han inte talar högre irriterar mig, jag vill att han ska tala högre. Det är konsigt, på dagarna så är jag som i princip vem som helst mot Felix - det är på nätterna jag blir sån här, det är på nätterna jag gärna tar hårt i honom, jag slår till honom ännu en gång och trycker ner hans huvud hårdare mot bädden - det svarta lädret får det snöbleka ansiktet att se ännu blekare ut och de röda läpparna att se blodfärgade ut.

"HÖGRE!" skriker jag och slår till honom över svanken istället för höfterna eller rumpan, han kvider lågt igen. Men jag ska besvara det ärligt - hans kvidanden är söta - han är så upphetsande - jag älskar att se honom smärtas - jag älskar att se honom lida. Det är någon hemsk känsla jag har - jag älskar att se honom lida - det är något speciellt när Felix lider - samtidigt som jag så gärna vill vara försiktig med honom, jag vill inte skada honom.

Innerst inne så vill jag verkligen inte det - för någonstans bakom det hårda skalet mitt hjärta på något konstigt sätt byggt upp, så finns mina känslor för honom där. Jag vet verkligen inte vad det är som blockerar dem, vad det är som får dem att vara så instängda, känslorna som jag borde förklara för Felix ligger instängda under ångest och sorg - min kärlek för Felix är inte stark nog. Den kan inte övervinna den sortens ångest. Sade jag nyss kärlek?

"Jag är din hora, sir!" säger han högre och jag ler belåtet, trots den ljusa hesa stämman så låter hans röst lika underbart fint som vanligt. Det är som om att den klingar vackert - att Felix betyder något för mig kan jag inte förneka, Felix betyder nästan allt för mig. Han har blivit så mycket mer än bara ett jobb, han är så mycket mer, fina Felix.

"Duktig pojke.." viskar jag mjukt i hans öra, jag låter mig försiktigt inta honom och han suckar nöjt, jag låter honom andas lite och förflyttar alla rep och grejer ifrån hans kropp, andetagen som lämnar hans kropp är täta - det är som om att han andas istället för att stöna. Mellan de hetsiga andetagen så slinker faktiskt små stön ut då och då, jag stöter mig långsamt in och ut ur honom - han stönar frustrerat och drar naglarna över lädret, jag flinar tyst och fortsätter sakta.

"Du är så trång och skön, älskling." viskar jag i hans öra och låter mig utforska honom djupare, ett stön slinker ur honom och jag let belåtet, det mjuka bruna håret snuddar vid min hud och Felix stönar tyst, hans trånga hål får det att kännas extra skönt för mig och jag biter mig hårt i kinden för att inte stöna - dels för att jag inte får stöna - men också för att Felix antagligen tro att jag njöt - vilket du gör också Oscar sluta ljug.

Du ljuger om allt Oscar - du vet att du tycker om honom. Du vet att du tycker om Felix.

_______________________

Jaha, jag har upptäckt något! När jag skriver denna novellen (och alla mina andra foscar) så tänker jag mig inte Felix och Oscar som karaktärerna (??) jag har typ byggt upp mina egna karaktärer så att säga, typ? De har typ bara samma namn, löl - ni kanske inte förstår - men ja.

i vilket fall som helst RÖSTA! RÖSTA! RÖSTA! RÖSTA! jag vill att ni röstar guys! haha DOMINANT, i vilket fall som helst så har Christian precis tagit Ana's oskuld i boken - tänkte bara att det var viktigt om ni visste det :o

Fifty shades of redحيث تعيش القصص. اكتشف الآن