Kapitel 4: "huh, for real?"

2.3K 52 15
                                    

**Felix perspektiv**

"Godmorgon" viskar Oscar hest i mitt öra, jag vänder mig om och möter hans isblå ögon. Jag lägger mig närmare honom och kysser honom mjukt på läpparna - jag vet att Oscar inte vill att någon som helst kärlek mellan oss ska vara inblandad, men att kyssa någon är inte fel, jag inser snart att vi båda är helt nakna och en plötslig rodnad tar över mina kinder, Oscar kysser mig mjukt över halsen och ett stön slinker ur mig, Oscar är så knullbar att jag skulle kunna, ha sex med honom dygnet runt, så länge jag får vila mig mellan omgångarna så skulle jag inte ha något emot att få göra det med honom flera gånger på raken egentligen, han är så bra på det han gör - han är verkligen något för mig.

"Morsan ringde. Jag måste dit och visa min pojkvän. Du får agera honom. Men jag vet också att du är kåt av dig Fells, du får inte under några som helst omständigheter ta på mig under middagen, inte ens en kyss. Knappast en simpel kram får du ge mig, under middagen måste du prata ordentligt. Inte prata om sex eller annat, mina föräldrar är troende och därför får du inte nämna att vi har haft sex eller så. Det kommer att vara två andra killar där. Oscar och Omar, dom är mina kusiner, dom kommer säkert se på dig att vi har haft sex och dom kommer att fråga dig frågor, ignorera dom." säger Oscar och jag kollar på honom igen, hans tillgivenhet får mig att nicka tre gånger och han kysser mig hårt på läpparna och drar mig över honom, min kropp känns verkligen utmattad, jag känner nästan av Oscar inom mig fortfarande, jag suckar och kysser tillbaka, mina smärtor där bak kan vänta till senare, jag behöver få ha Oscar nära mig.

"Jag.. måste.." börjar han sen men jag fortsätter kyssen, jag har ingen lust att kliva ur denna otroligt varma sängen, jag vill bra ligga kvar här hela dagen, och gosa med Oscar. Jag vill mysa med honom, ni vet när man pratar, sover, hånglar och har sex. En sådan dag vill jag ha med Oscar idag. Jag orkar inte åka på någon finmiddag, dessutom så känner jag inte Oscar - eller hans föräldrar. Oscar drar sig ur kyssen, jag känner att han är lika motvillig som jag och jag låter mina fingrar fortsätta massera hans hårbotten, hans andetag är täta och snabba, jag märker på honom att han är lika upphetsad som jag, och det gör mig galen.

"Jag måste verkligen fixa mig, när man ska träffa mina föräldrar så är det inte bara att dyka upp i ett par slitna jeans och en stickad tröja, då måste man vara uppkläd och fin. Felix du får låna ett par jeans och en skjorta av mig, vi måste klä oss fint och perfekt." förklarar han och kupar sina händer runt mina kinder och kysser mig mjukt på pannan, jag nickar svagt och ligger kvar i sängen ett tag, det mjuka vita lakanet täcker min nakna osäkra och kalla kropp - och jag tar ett djupt andetag och sätter mig upp, jag hör hur Oscar slår på duschen inne i badrummet och jag kliver osäkert ur sängen och virar täcket runt mig, jag smyger fram till resväskan och plockar fram ett par underbyxor och sätter snabbt på mig dom, jag låter täcket falla i marken och jag studerar min kropp i helkroppspegeln, jag är rätt muskelös endå, mina fortfarande rätt solbrända armar är starka, inte lika starka som Oscar - men jag är inte benig som förr heller, under armarna kläs utav nästan osynliga ärr, kindbenen är väl markerade, näsan sött utformad och läpparna stora och rosaröda, jag är nog stereotypen för perfekt.

"Vad tänker på på Felix?" viskar någon i mitt öra, en fuktig smått blöt kropp snuddar vid min, och ett leende leker på mina läppar, Oscar är så mystisk - så känslolös men samtidgt så känslofylld, det känns som om att han döljer alla sina känslor, som om att han ignorerar känslorna och bara kör livet taktiskt, som om att han inte kan ta ett enda snedsteg. Han drar sina blöta läppar över min hud, han lämnar ett vått spår efter sig och han lägger sina händer över mina höfter, han låter sina läppar samka lite på min hud och jag ryser, han är så magisk - han påverkar mig så mycket. På ett så konstigt sätt. Hans läppar letar sig ner över min hals, jag ryser ännu mer och känner hur huden knottras, han suger lätt på den tunna huden över mitt nyckelben, ett lilarött märke lämnas och han lutar sitt ansikte mot min hals.

Fifty shades of redWhere stories live. Discover now