Bölüm 15: "Sana Güveniyorum"

60.4K 6.6K 17.2K
                                    

Wattpad, Soredemo'yu hiç sevmediği için genelde bölümler yarım gözüküyor. Eğer bölümler yarım gözüküyorsa veya tuhaf şekiller görüyorsanız hikayeyi kütüphaneden çıkartıp yeniden ekleyin.

Keyifli okumalar *sonsuz kalpler*

--------------

Soojin, yılın son gününde bile hastanede nöbetçi olduğu için akşam yemeğini yapmak Taehyung'a kalmıştı. Eğer evinde olsaydı şu an kolay bir yemek yapıp o öğünü geçiştirirdi fakat Jungkook'un isteği üzerine sadece diyet listesindeki yemekleri yemek zorundaydı.

Kestiği sebzelere baktığında pek memnun olmamıştı. Arkasından sinsice yaklaşan Jungkook da aynı fikirdeydi. Taehyung sebzeleri beceriksizce keserken "Daha küçük kesmelisin." diyerek onu uyardığında bunu yaptığına pişman oldu.

Taehyung bıçağı tezgaha fırlattı ve kanayan parmağını tuttu. Parmağının ucundaki küçük kesik mutfaktaki tüm havanın değişmesine sebep oldu. Taehyung telaşla etrafına bakındı. Jungkook ise burnuna dolan koku yüzünden yüzünü buruşturup bir adım geriye çekildi.

"Beni korkuttun!" dedi, masadaki peçeteye doğru uzandığında. Canı yanıyordu ve korkudan dolayı kalbi hızla atıyordu.

"Bu kadar beceriksiz olacağını tahmin etmiyordum, üzgünüm." dedi Jungkook.

Taehyung, peçeteyi parmağındaki kesiğin üzerine bastırdı ve bir miktar kanı peçeteye bulaştı. Hızlıca mutfak kapısına koştuğunda Jungkook da arkasından geliyordu. Taehyung merdivenlere ulaşana kadar onu takip etmişti.

"Gelme peşimden!" diye bağırdı Taehyung. Parmağı bu haldeyken bir vampirin onu takip etmesi korkunçtu.

"Taehyung, köpekbalığı değilim. Biraz kan aktı diye seni yemem. Buraya gel, birlikte yapalım yemeği."

Jungkook'a güvenmiyordu. Vampirler avlarına ulaşmak için türlü türlü bahaneler uydururlardı. Şu an ona güvenemezdi. Sakin tavırlarının altında sakladığı vahşi tarafı her an ortaya çıkabilirdi. Taehyung merdivenleri hızla çıktı ve ikinci kata ulaştı. Odasının kapısına doğru koşarken Jungkook sakince onun peşinden yürüyordu.

Odasının kapısını kapattığında kilidin üzerinde anahtar olmadığını fark etti. Bedenini kapıya yaslayarak vampirden kurtulmayı ümit etti. Kapıya yaslanır yaslanmaz Jungkook da kapıyı zorlamaya başladı.

"Aç kapıyı Taehyung." dedi sakin ses tonuyla.

"E-en azından birkaç saat görüşmeyelim."

"Birkaç damla kan aktı diye seni ısırmam."

"Sana güvenmiyorum."

"Kapının arkasından çekil."

"Hayır."

"Kapıyı açacağım. Kapının arkasından çekilmezsen canın yanar. Çekil hemen."

"Jungkook, yapma..." diye sızlandı. "Eğer ısırmayacaksan git işte. Neden zorluyorsun beni?"

"Çünkü benden korkman canımı sıkıyor."

Taehyung, canının yanacağını bile bile sırtını kapıya iyice yasladı. Parmağına yapışmış olan peçeteyi çıkardı ve kesik parmağına baktı. Kanama durmuştu. Kanlı peçeteyi ne yapacağını bilemezken sırtına bir darbe almasıyla bir adım ileriye doğru sendeledi.

Nefes alışverişleri hızlanırken tekrardan kapıya yaslandı. Jungkook'un onu yeniden ısıracağı düşüncesiyle korkudan tir tir titriyordu.

Soredemo | Taekook Where stories live. Discover now