Bölüm 30: "Beni Öldür"

31.3K 4.3K 7.9K
                                    

Hâlâ burada olanlar kendilerini belli etsinler :3

Keyifli okumalar *sonsuz kalpler*

-----------

-YAZAR-

Yuna ve dostlarının toplandığı yuvarlak masada bu sefer sadece Jungkook oturuyordu. Boğazındaki yanma hissini yutkunarak geçirmeye çalışırken arka tarafta kalan kapı gürültüyle açıldı. Topuklu ayakkabıları zeminde tok sesler çıkarırken kıkırtısı odanın içinde dağıldı. "Benden bir gün bile ayrı kalamadın." dedi, alay edercesine.

Jungkook cevap vermedi. Sadece sarışın kadının karşısına oturmasını bekledi. Yuna, sandalyesini çekip oturduğunda dirseğini masaya koydu ve çenesini avucuna yasladı. "Anlat. Beni kovduktan sonra bana geri dönüşünün önemli bir sebebi olmalı."

"Senden başkası bana yardım edemez."

"Sana söylemiştim, birbirimize ihtiyacımız var. Benden kaçman en başından büyük bir hataydı."

"Taehyung..." diye söze başladı fakat devam edemedi. Titrek bir nefes verdiğinde Yuna bunu fark etmişti.

"Ne olmuş ufaklığa?"

"Kaçırıldı."

Yuna'nın gözleri şaşkınlıkla açıldı. "Nasıl?"

"Benim evimdeydi. Birileri evime girmeye cesaret etmiş." Titreyen alt dudağını dişledi. Şu an eski kız arkadaşının önünde ne kadar aciz durduğunun farkındaydı fakat tek başına Taehyung'u bulması imkansızdı.

"Sana Taehyung'un da tehlikede olacağını söylemiştim. Aptal gibi beni dinlemedin."

"Dostlarına ve sana ihtiyacım var."

"Ben karşılıksız hiçbir iyilik yapmam, Jungkook."

"Tamam, ne istersen yapacağım. Sadece Taehyung'u bulmama yardım et. Uzun süre başkasıyla kalamaz. Ona nasıl davranacaklarını bilmiyorum. Kalbine bir şey olmasından korkuyorum."

"Şüphelendiğin birileri var mı?"

"Kim Seokjin daha önceden Taehyung'dan kan aldı ve onun doktoruydu. Kendisi YCX için çalışıyor fakat ihanet etmiş olabilir. YCX'in laboratuvarında canlı denek bulunmaz."

"İşleri hızlandırmak için dostlarımla konuşacağım. Farklı şirketlerin laboratuvarlarında çalışan dostlarım var. Taehyung panzehir yapımı için kaçırıldıysa bize yol gösterebilirler."

Yuna'nın söyledikleri Jungkook'un içine su serpmişti. "Yuna... gerçekten çok teşekkür ederim."

"Bunun karşılığı büyük olacak, Jungkook. Gerçekten uğraştıracaksın beni."

"Sana karşılığını fazlasıyla vereceğim."

"Benim için bir katil olabilir misin?"

"Evet, olabilirim. Ne istersen yapacağım."

Yuna için değil, Taehyung için bir katil olmak istiyordu. Sarışın kadın, karşısındaki adamın gözlerindeki parıltıyı görmüştü. On üç yıllık ilişkilerinin yanı sıra onu çok uzun zamandır tanıyordu. Jungkook, Yuna'ya göre tam bir korkak olsa da Yuna istediği şeyi yaptırmasını çok iyi bilirdi.

***

Taehyung, başındaki ağrı yüzünden nerede yattığını bile kavrayamamıştı. Gözlerini açtığında mavi tonlarındaki tavanla karşı karşıya geldi. Bilinci yavaş yavaş açılırken, bir yatakta yattığını fark etti. Başını oynatmaya çalıştığında ağrısı arttı ve sızlanmaya başladı. Onun sızlanışlarını duyan iki vampir, otomatik kapıya doğru ilerlemeye başlamışlardı.

Soredemo | Taekook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin