Bölüm 13: "Senden Nefret Etmiyorum"

48.8K 6.6K 13.5K
                                    

Keyifli Okumalar *sonsuz kalpler*

———-

Jungkook dondurmayı çöpe attıktan sonra cebindeki titreyen telefonunu eline aldı. Bogum'un aradığını görünce ona ne kadar sinirli olduğu aklına geldi. Eğer yetişmeseydi Bogum onun bebeğinin saçlarına dokunacaktı.
Telefonu, "Ne var yine?" diyerek açtı.

"Asistanım az önce evime geldi ve Seulgi'nin test sonuçlarını getirdi."

Jungkook'un içinde patlayan sinirin yerini endişe ve korku almıştı. Bogum'un sesi farklı geliyordu kulağına. Seulgi'nin durumunun iyi olmadığını zaten fark etmişti fakat başkasının ağzından duymak elbette daha kötü hissettirecekti.

"Nasıl?"

"Sanırım ilaç tacirlerinden biri Seulgi'yi zehirlemeye çalışmış."

"Zehirlendi mi?"

"Zayıflamasından ve kendini eve kapatmasından şüphelenmiştim. Bunlar bir vampirin göstereceği tepkiler değildi. Zehirden nasıl kurtulacağımızı bilmiyorum. Bir insanı kolaylıkla öldürebilirdi fakat Seulgi bir vampir olduğu için ona yalnızca işkence çektiriyor."

"Onu tedavi edebilir misin?"

"Bilmiyorum."

"Bogum, onu tedavi edeceksin."

"Denerim. Seulgi'yi evime getireceğim. Daha sonra tedavi için diğer doktorlarla konuşacağım. Eminim böyle bir olaya rastlayan birileri vardır."

"Seulgi'yi benim evime getir. Sen de diğer doktorlarla görüşmeye gidersin."

"Senin evin kalabalık."

"Evimde yeteri kadar oda var. Seulgi'yi evime getir."

Gözleri mutfak kapısına kaydığında Soojin'in kapıya yaslanmış bir şekilde kendisini izlediğini gördü. Telefonu Bogum'un suratına kapatmadan önce, "Yarın Seulgi'yi evime getirmiş ol." dedi.

Telefonu cebine yerleştirdiğinde kısa bir sessizlik oldu. Ardından Soojin, "Seulgi biliyor mu lanetlendiğini?" diye sordu.

"Hayır, söyleyemedim."

"Senin ne kadar doyumsuz ve bencil olduğunu öğrenirse hayal kırıklığına uğrayacağından mı korkuyorsun?"

"Ben doyumsuz ve bencil değilim!"

"Taehyung ile konuştum. Bacağındaki ısırık izlerini gösterdi bana."

Jungkook gözlerini sımsıkı kapattı ve sinirlerine hakim olmak adına dişlerini sıktı. Soojin onun sessizliğinden yararlanmaya devam etti, "Ondan nefret mi ediyorsun?" diye sordu. "Ben de daha önce birinden nefret ettim. Onu defalarca kez ısırdım ve onu öldürdüm."

Bunları söylerken dudakları titriyordu. O anı tekrar tekrar yaşıyor gibi gözleri doluyordu. "Onu öldürmeye çalışmışsın, Jungkook."

Jungkook gözlerini açtı ve ağır adımlarla Soojin'in üzerine yürümeye başladı. "Seni kurtardığım gün sana ne demiştim hatırlıyor musun?"

Soojin'in tam önünde durdu ve onu kapıyla kendi vücudu arasına aldı. "Sana demiştim ki, hayatıma sakın müdahale etme. Sınırlarını bil. Krallığın yıkılması, sürgün edilmem, ilaçlar... hiçbiri beni güçsüz yapmıyor. Seni şu an bile öldürebilirim."

"Değiştiğini düşünmüştüm. Beni kurtardığında eski acımasız kraldan farklı olduğunu düşünmüştüm. Yanılmışım."
Jungkook bir adım geriye çekildi ve başıyla Soojin'e çekilmesini işaret etti.

Soredemo | Taekook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin