~66~

82 7 0
                                    

Nico și-a pus privirea pe mine, srudiindu-ma interesat, dupa ce am spus, dar nu conta. Piper a ras, insa și-a dat seama ca trebuie sa fie serioasa.
-Sa spunem doar ca zeiii exista, bine? Ei au copii, doar ca pe majoritatea ii lasa sa se descurce, fara sa le pese de ei vreodata. E trist, dar zeii doar isi folosesc copii pentru a-și indeplini sarcinile. Eu sunt fiica Afroditei sau Venus in varianta romana. Jason este fiul lui Zeus, dar este de origine romana, asa ca prefera Jupiter. Iar, prietenul nostru este Nico di Angelo, fiul lui Hades si mesajerul lui Pluto.*a explicat lucrurile de la început*
-Exista, într-adevăr, doua serii de carti in care aparem, dar sunt greșite fata de realitate. Intamplarile acelea nu sunt reale, dar o să se inatample cumva, in viitor.*ne-a spus Jason*
Am privit interiorul canii din mainile mele, fara să scot un cuvant. Harry a observat asta, petru ca s-a decis sa vorbeasca el.
-Si avem motive sa va credem? Pana la urma, ce căutați voi asa departe de tabara semi-zeilor? Stiu destule despre seria aia afurisita.*i-a intrebat curios*
Nico și-a luat sabia, ducand-o langa incheietura maini sale drepte. A facut o tăietură subtire, din care curgea putin sange. A privit lama insangerata , inainte să spuna tare si clar:
-Jur pe râul Styx, pe onoarea strămoșilor mei, că nu o sa le facem nicin rau celor cinci.*a spus tare*
Jason l-a privit cu respect, aducandu-mi aminte că onoarea este importanta pentru romani si, cu siguranta, a fost inpresionat de gestul lui Nico. Urmeaza o seara lunga, nu-i asa, Black?
●●●●●●●●●

-Deci toate lucrurule despre care ne-ai spus sunt adevarate.*a conchis Alexander, meditand inca*
Am dat din cap aprobator, incercand sa imi ascuns surprinderea. Era minunat sa ii întâlnesc. Ne intorsesem in cort dupa ce ei ne povestisera misiunea pe care o au, dar gandurile noastra erau prea imprastiate. Alexander statea pe patul meu, privundu-ma atent. S-a ridicat, apropiinduse, ca sa ma poata prinde de maini si opri din tremurat. Și-a folosit degetele ca sa imi ridice privirea, acum studiindu-ne si mai atent.
-O sa fie bine.*mi-a promis calm*
Am dat din cap afirmativ, chiar daca nu credeam. Pe naiba, eram deja tematoare! Mi-a observat retinerea si m-a strans puternic la pieptul său, lasandu-ma să plang in voie. Lacrimi de ura, iubire, curaj si temere curgeau fara să se opreasca pe obrajii mei. Mainile lui s-au strâns si mai mult, iar cea dreapta i-a urcat in parul meu. Mă mangaia, soptindu-mi cuvinte de încurajare la ureche. Mi-am pus mainile in jurul gatului lui, strangandu-l la randul meu. Lacrimile mi s-au oprit cand el și-a unit buzele cu ale mele, sarutandu-ma cu pofta. Nu ne mai sarutasem de la aceea nunta, iar eu aproape uitasem cat de dulci sunt buzele lui. Am simtit cum zâmbește, atunci cand mi-am pus mainile pe gatul si in parul său. A incercat sa isi bage mainile sub tricoul meu, dar o voce curioasa l-a oprit.
-Dezlipeste-te de sora mea imediat, Black!*a tipat furios fratele meu*
Ne-am depărtat imediat, de parca cineva aruncase cu (,) ceva. Imi priveam fratele, studiindu-l. Avea pumnii stransi pe lângă corp, maxilarul inclestat si se indrepta deja spre noi. S-a oprit in fata lui Alexander, amenintandu-l din priviri. Orion si Ginny erau in spatele lui, privindu-ne ingrijorati. M-am pus intre cei doi, incercand sa clarific, cumva, lucrurile.
-Nu te-ai saturat să te tot bagi? Prima data Cho, iar acum vrei să iti bagi joc de sora mea?*i-a tipat in fata Harry*
L-am privit pe Alexander, sperand, într-un fel, ca o sa taca. M-am inselat groaznic.
-Cat de idiot poti fi? Tu esti cel care s-a lasat prostit de fata aia, ca acum sa nu te poti apropia de Ginny!*i-a rapsuns in aceasi maniera Black*
Atunci, am observat ca Harry strangea in pumn o scrisoare. Era o scrisoare destul de recenta si am recunoscut cerneala. Era scrisoarea primita de la Nikolai. I-a dat-o prietenului său, care a citit-o repede. Și-a ridicat sprâncenele, cand a ajuns la ultima fraza ,dar nu a spus nimic. Harry s-a intors spre mine, studiindu-ma din priviri.
-Ce este intre tine si Alexander?*a pus intrebarea direct, privindu-ma*
Am incercat sa ii evit privirea, dar parca ma tinea legată de el. Alexander s-a foit langa mine, iar fratele meu s-a intors spre el.
-Vrei sa stiu?!*a tipat Alexander, infuriat*
Harry a aprobat din cap, fiind pregatit sa se ia la bătaie cu prietenul sau, pentru a doua oara.
-M-am culcat cu Andreea si asta se intampla din anul trei. Doar tu ai fost idiot si nu ai observat ca i-o trageam mereu.*a spus adevarul, pe care speram ca nu o sa il afle nimeni*
Într-o secunda am fost împinsă, iar ei s-au luat la pumni. Am tipat, disperată, dar nu puteam face nimic. Ginny m-a prins repede in brate, ca sa nu mai fug spre ei. Se bateau in fata mea, isi stricau prietenia din cauza mea... Orion a spus o vraja, iar un zid invizibil a aparut intre ei. Erau rosii de furie, iar sangele li se prelungea pe piele.
-Cred ca aici a venit timpul sa ne despărțim, prietene.*i-a strigat Alexandrr*
Mi-am deschis gura larg, incepand sa tremur in bratele lui Ginny. Alexander și-a luat ghiozdanul, privindu-ne pe toti, inainte sa dispară din raza vrajilor de protecție. A plecat. M-a parasit...

♡𝓐𝓷𝓭𝓻𝓮𝓮𝓪 𝓟𝓸𝓽𝓽𝓮𝓻 ♡Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin