~1~

362 17 4
                                    

Împing un carucior urias, Harry este langa mine si este ocupat cu al sau. Ne aflăm pe peronul 10, nu există peronul 9 3/4! Cum ajungem noi la scoala? Deodata, observ cum o familie de roscati imping carucioare asemănătoare direct spre peretele care desparte numarul 9 de numarul 10. Am crezut ca se vor zdrobi, dar au disparut imediat in zid. L-am tras pe Harry de maneca si am facut si noi la fel. Am deschis ochii si am zarit prima data un tren mare, rosu si lung. Sute sau poate mii de copii urcau sau isi cautau prietenii/colegii. Animalele zburau din colivi sau custi, cei din primi ani isi luau cu groaza la revedere de la parinti si unii chiar plangeau. Eu si Harry nu avem de la cine sa ne luam la revedere, parintii nostri nu pot sa fie aici... Harry imi trage un cot si imi arata cu mana o familie draguta, un baiat timid cu parul de culoarea nisipului, o femeie cu un zambet cald pe buze, dar care nu poarta verigheta si sta cam departe de sotul ei. Oare sunt divortati? Privirea mea cade pe barbat, imi pare cunoscut, are zgarieturi pe fata si pare estenuat, insa îi zambeste fiului sau. Unde l-am vazut oare?
Putin mai incolo vad un baiat cu parul negru, strălucitor si bine aranjat. Cu siguranta face parte dintr-o familie pura, are o aura regala, dar pare de treaba, chiar dragut... Femeia de langa el, care este mama lui, arata inspaimantator. Ceva din comportamentul ei pare sa arate ca îi este rusine de ceva sau cineva? Are un zambet pe buze, dar ceva imi pare nesigur, arata de parca stie ca baiatul ei este special si va fi un copil problema.
In fata noastra este chiar familia de roscati. Un baiat mare, poate anul 5, urca in tren mandru. Este urmat imediat de doi gemeni, exact ca mine si Harry, doar ca ei sunt roscati, cred ca sunt anul 3. Iar la urma o fetiță, roscata si draguta, pare si ea anul 1 si urca in tren sfioasa, dar încrezătoare.
Harry care pare mai atent decat mine ma trage de mana si urcam si noi in tren. Cu greu reusim sa inaintam, dar pana la urma dam de un compartiment liber, in el nu sta decat baiatul acela pe care l-am vazut mai devreme. Harry deschide usa si ne asezam si noi langa el.
-Eu sunt Alexander Black.*spune baiatul*.
-Eu sunt Harry Potter si ea este sora mea, Andreea. Ne pare bine, Alexander.*ii spune Harry zambind*
-Acei Potteri?*intreba el.*
-Da, dar nu inteleg de ce trebuie sa faca asa fiecare persoana.*spun eu* Nu avem nimic special, doar o cicatrice.
-Ma bucur sa va cunosc.*spune în continuare Alexander*. Sper sa ne intelegem bine.
Incepem sa discutam si imi dau seama ca fratele meu se intelege perfect cu Alexander. Cred ca o sa fie de nedespărțit daca o sa ajungem in aceasi casa. Raman tacuta o vreme, pana vad ca intra cineva in compartiment. Este fata acea roscata, ne saluta si se aseaza langa mine.
-Eu sunt Andreea Potter. Tu cine esti?
-Sunt Ginny, Ginny Weasley*.spune putin mai curajoasa* Ma bucur sa te cunosc, am auzit multe despre tine si fratele tau.
-Dar nu este mare lucru.Chiar ei au zis-o!*raspunde Alexander cu un aer putin arogant*
Am continuat sa discutam pe diferite subiecte pana am observat ca trenul nostru s-a oprit in fata unei gari micuțe. Am coborat toti trei si in fata ochilor mei a aparut cea mai frumoasa imagine, castelul Hogwarts♡
●●●●●●●●●♡♡♡♡♡♡●●●●●●●●●●
Nota autoarei: Primele capitole nu sunt preferatele mele, insa unele au iesit chiar bine. Spre sa va placa!

♡𝓐𝓷𝓭𝓻𝓮𝓮𝓪 𝓟𝓸𝓽𝓽𝓮𝓻 ♡Where stories live. Discover now