~39~

123 9 11
                                    

Inima mi-a înghețat. Corpul parca nu mă mai asculta, iar culoarea din obraji se accentuase puternic. Alexander se inrosise puternic, iar ochii săi se marisera, îngroziti, dar in acelasi timp, curiosi. Sirius radia in fata noastra, se simtea mandria si entuziasmul său. Stiam că nu o să pot să îi stric fericirea dand un raspuns negativ, iar fiul său nu ar fi facut-o nici in ruptul capului.
-Da, suntem impreuna.*a raspuns Alexander emotionat*
Sirius a inceput să chicoteasca fericit si s-a intins dupa o sticla de vin, umplandu-ne paharele cu un vin rosu, scump si de calitate.
-Pentru copii mei, Alexander si Andreea, care au spus "da" iubirii!*ne-a spus fericit, dand paharul peste cap*
●●●●●●●●●●

Privirile nu pot ucide. Asta am invatat astazi la Farmece. Doar serpii stravechi pot ucide. Insa definiția ar trebui să se schimbe, privirile ar putea ucide, mai ales in cazul lui Orion. Alexander i-a povestit ce s-a intamplat, iar el ne-a catalogat ca idioti. Ginny si Harry lipsesc, insa Nikolai mă priveste amuzat. Ma joc cu inelul sau de 5 minute, stam amandoi in ultima banca, iar capul mi se odihneste pe pieptul sau, într-un gest tandru, iar mana sa mă tine strans de talie. Privirea lui Alexander din prima banca mă urmareste discret, iar mintea mea zboară din nou la saruturile noastre aprinse. Buzele lui emana un gust dulce, iar parul său este minunat. Fata de langa el incearca să se apropie, dar el o refuza cu un gest simplu, e ingandurat. Poate din cazua meciului de sâmbătă, imi sopteste vocea din capul meu, insa stiu motivul real. Motivul este ideea de a forma un cuplu fals in fata lui Sirius. A jurat să nu spuna nimanui de "noi" , insa mintea fiului său inca este la aceea discutie. Imi scutur capul de doua ori, dar cand reusesc să mă concentrez la tabla din fata mea profesorul parasesti clasa mai devreme. Nikolai mă saruta tandru in semn de ramas bun si pleaca din clasa, indreptandu-se spre terenul de Quidici. Imi apuc sfioasă geanta de pe scaun si pășesc peste pragul usii. Coridoarele sunt pustii, insa niste pasi se aud in spatele meu. In drepata mea, umar la umar, apare Alexander. Are privirea in fata, insa mainile care îi tremura tradeaza totul.
-Chiar trebuie să fiti asa draguti? Meciul impotriva lor este peste doua zile.*mi-a soptit ragusit la ureche*
-Te intereseaza viata mea, Black? Trebuie să iti amintesc că esti iubitul meu doar în fata lui Sirius si atat?*l-am intrebat soptit*
-Mă intereseaza viata ta. Fie că iti place sau nu, esti a mea, imi cedezi de fiecare data, mă vrei si nu poti nega asta. Ai face bine să îi spui să isi tina mainile acasa mai des.*mi-a raspuns repede si dur*
Ochii mi s-au marit si am tipat cand am intrat in Sala Mare, dar nu din cauza afirmatiei greșite pe care o auzisem de la Alexander. Picioarele mi s-au pus singure in miscare, iar in cateva secunde am impins-o pe Ginny de sub imensul candelabru care trona in camera, astfel candelabrul prabusindu-se pe mine, nu pe ea. Greutatea sa era naucitoare, iar unul dintre cioburi s-a înfipt in mana mea dreapta. Am tipat cand capul mi-a fost ridicat, iar Alexander mă privea speriat. Vazand că nu raspuns m-a luat in brate, fugind spre infirmerie. Cuvintele lui imi sunau groaznic in cap, iar imaginea mi se ințețoșa. Am fost așezată pe un pat alb, iar imaginea lui Nikolai care se certa cu Alexander a disparut din fata mea pentru câteva minute. Durerea se diminuase, insa ochii refuzau să se deschida, iar cand au facut-o m-am ridicat in sezut imediat. La picioarele patului statea Nikolai, inspaimantat, langa el, astepta răbdătoare Ginny. Am reusit să ingan un salut si Nikolai a sarit imediat langa mine, sarutandu-ma pe crestet usurat. Statuse langa mine atata timp ca să se asigure ca sunt bine. Mi-a zambit cand m-a sarutat pe buze, iar mana sa a prins-o pe a mea.
-Ce s-a intamplat dupa?*am intrebat*
-Alexander era aproape de tine, asa că te-a adus repede aici. Ti s-a bandajat mana, iar acum trebuie să stai calma pana la meci daca vrei să joci. Mulțumesc.*mi-a spus in timp ce mă strangea in brate*
-Ar trebui să te duci in salonul tau, sunt sigura că esti obosit.*i-am transmis lui Nikolai*
-Da, Snape face o ancheta ca să gaseasca vinovatul. Pare in stare să exmatriculare pe cineva, starea ta a fost gravă si esti eleva lui preferata. Ai grija.*mi-a transmis grijuliu*
Imediat ce usa salonului s-a inchis a aparut Alexander, care facuse un efort considerabil să nu se ia la harță cu varul său. A zambit ușurat cand m-a vazut intreaga si s-a apropiat ca să mă stranga in brate.
-Multumesc mult.*i-am soptit dupa cateva secunde*
-Nu ai pentru ce. Harry ar trebui să ajunga imediat, a fost cam greu să îl gasesc.*mi-a spus strambandu-se*
Am incuvintat din cap si l-am lasat să ia loc langa mine ca să îmi tina de urat cât prietena mea pleca. Usa s-a trantit cu zgomot, iar pe ea a intrat chiar fratiorul meu. Nu intelesesem aluzia lui Alexander, insa dupa hainele sifonate nu fusese greu să imi dau seama pe unde a trebuit să îl caute prietenul său. M-am strambat dezaprobator, insa asta nu l-a impiedicat să mă striveasca in bratele lui. A stat doua ore, in care mi-a povestit ce o să îi faca vinovatului, in timp ce Alexander râdea pe ascuns de fratele meu grijuliu. A plecat, lasandu-ma doar cu Alexander, care era hotarat să ramana noasptea cu mine. Sceptica, i-am facut loc in pat langa mine, iar el nu a asteptat mult si a venit. A ranjit cand mi-am odihnit capul pe umarul său si m-a indemnat tacut să dorm. Somnul era aprope, insa el s-a aplecat spre urechea mea si mi-a soptit un lucru pe care doar el trebuia să îl auda. Dar s-a înșelat, am auzit bine cele doua cuvinte.
-Te iubesc, Andreea.
Cred că tocmai ai redeschis jocul, Black.

●●●●●●●●●●●♡♡♡♡♡●●●●●●●●●●●
Nota autoarei: Și....am revenit!=) Dupa o pauza maricica avem un nou capitol din carte, pe care sper că il apreciati printr-un vot. N-are rost să imi cer scuze, dar să fiti impacati cu ideea că o să avem mai mult HP de acum=)
Mi-am dorit să asociez acest capitol cu ziua mea, pentru că azi autoarea voastra face 13 ani, dar oricum nu îi pasa nimanui=) Într-un fel am reusit, de oarece Black al nostru a redeschis jocul asta minunat
Intrebarea zilei: Nikolai va face pana la urma ceva tampit ce il va desparti de Andreea?
Citatul de la media mi se pare facut special pentru Black, apropo=)
Am facut o noua copertă, pe care o consider mai buna. Sunt praf la editat, asa că daca vrea cineva să imi faca o coperta aș fi recunoscătoare!
In fine, cam așa arata:

 Sunt praf la editat, asa că daca vrea cineva să imi faca o coperta aș fi recunoscătoare! In fine, cam așa arata:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

(Parere, ceva?)

♡𝓐𝓷𝓭𝓻𝓮𝓮𝓪 𝓟𝓸𝓽𝓽𝓮𝓻 ♡Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum