~34~

119 10 7
                                    

-Nu are niciun sens ce s-a intamplat la Campionatul Mondial. Devoratorii Mortii ar fi putut ataca oricand, nu trebuiau să astepte pana acum.*ne-a spus Orion*
Stateam cu totii in camera baietilor din casa familiei Weasley. Ginny incerca să îi scrie iubitului ei, dar să îi asculte pe baietii in acealsi timp, in timp ce eu reciteam raspunsul la un chestionar. Harry întărise cu argumente plauzibile intamplarea de acum doua luni, insa Orion era sceptic. Alexander statea nestingherit pe podea, cu un pahar de bere cu caramel si jucandu-se absent cu briciagul de la Sirius.
-Dar exista o legatira clara! Lestrange, Nott, Malfoy si altii au fost in Loja Superioară, ar fi putut oricand să isi faca planul si să acționeze!*argumentă fratele meu*
Penita de la stilou mi-a alunecat putin din mana, patandu-ma cu cerneala pe degetele albe. Le-am aruncat o privire urate certaretilor si mi-am indreptat pasii spre baie, oftand. Am dat drumul apei peste mainile mele albe, acoperite de mici pete albastre de la cerneala. Am inchis robinetul repede, trecandu-mi o mana prin parul lasat liber. M-am uitat in oglinda si am tipat incet, privirea lui Alexander mă urmarise atenta din pragul usii. Cand m-am intors statea in acelasi loc, studiindu-ma curios, privirea îi urca si cobora pe corpul meu, ceva ce nu era neobișnuit pentru el. Am vrut să trec pe langa el, insa mana lui calda mi s-a pozitionat pe talie, oprindu-mi orice mișcare si fortandu-ma să mă întorc spre fata lui, fiind prizoniera bratelor sale. Irișii săi inchisi imi studiau chipul atent, parca gandindu-se la ziua de maine. O mana i-a urcat mai sus pe talia mea, sub tricoul meu simplu, alb, aproape de baza sutienului, iar cealalta i-a coborat pe blugii mei albastri. Mi-am ridicat capul sfidătoare, incercand să îi infrunt privirea, dat el a actionat mult mai repede, unindu-si buzele cu ale mele. Caldura lor m-a coplesit, uitand de orice alceva inafara de el. Am continuat asa, chiar daca oricine ar fi putut intra peste noi.
-Daca,...poate vine Harry*am inganat*
Fruntile noastre erau lipite, iar noi respiram la unison.
-Nici daca ar veni Snape, nu te-aș lasa acum. Camera ta e libera, presupun?*m-a intrebat imediat*
Am aprobat tacuta din cap, iar el m-a condus pana in camera mea, unde am reluat totul de la început.
●●●●●●●●●

Trenul mergea cu o viteza uimitoare spre scoala, iar bagajele noastre stateau doar la o aruncătură de bat. Compartimentul era ca de obicei plin, insa de data asta nu mai auzeam glumele baietilor, eram doar eu si prietenii mei. Nikolai mă luase de mana imediat ce mă reperase in tren si insistase să stau cu el si ceilalti. Draco parea entuziasmat de anul asta si refuza să ne zica motivul, insa Avery fusese mai precis, dand de inteles că se intamplase ceva important la Minister vara trecuta. Rossier ar fi preferat să mă aiba langa el, dar capul lui Nikolai se odihnea in poala mea de ceva timp.
-Crede-ti ca Snape ne va taia capul?*a intrerupt discutiile Avery*
-Batranul de Snape ar trebui să spuna multumesc, macar nu i-a distrus biroul alcineva.*i-a rapsuns Nott*
-Biroul lui Snape? Voi ati inceput să le citiți mintile idiotilor aia doi?*i-am intrebat plictisita*
Draco a ras usor, profitand de ocazie ca să isi puna o mana dupa umerii mei. Capul meu s-a lasat usor pe umarul sau, iar o mana a inceput să se joace in parul varului său.
-Alexander ar face bine să nu se baga in treburile noastre, oricum a stricat destule planuri.*mi-a raspuns Nikolai*
-Asta inseamna, in principal, că a luat-o pe Cho din patul lui Draco? Toata scoala a auzit ca Alexander s-a bagat intre ei doi.*le-am comunicat interesata*
Baiatul de langa mine a pufnit supărat, iar prietenii lui se tavaleau pe podea de ras. Nikolai a surâs din poala mea, oferindu-mi un zâmbet enorm.
-Pana la urma si tu esti implicată. Nu te invinuia ea anul trecut ca te-ai culcat cu Black?*m-a intrebat Rossier*
-Alceva nu ti-ai amintit si tu, Rossier. Nu, nu am avut nimic cu Alexander si nici nu o să am.*le-am comunicat imbufnata*
-Daca mai presupune-ti asa ceva despre iubita mea vezi zbura pe geamul trenului asta fara parasuta.*i-a amenințat Nikolai mârâind*
Zgomotele de surprindere s-au auzit la unison, iar Draco m-ai avea putin si spărgea un pahar. Avery cazuse pe podea cu un zgomot puternic, iar eu redeam cu gura pana la urechi.
-Inseamna că de acum o să imi țin mainile acasa.*a inganat Draco*

●●●●●●●●●♡♡♡♡♡♡●●●●●●●●●●●
Nota autoarei: E o crima sa nu iti poti exprima dragostea?Scriu azi de doua ore, dupa ce inspiratia m-a batut rau in cap:) In ultimul timp am inceput să simt un respect pentru voi (pe care l-am avut mereu, de altfel) si totul vina de la comentarii si , in special, de la cele 803 vizualizări❤❤. Inima unui scriitor se umple cand voi faceti asa ceva, iar multumirile mele nu ar fi de ajuns❤❤. Sâmbătă o sa postez iar, chiar daca o sa o fac de pe o patura intinsa pe nisipul cald sau dintr-o sala de judo, promit.
Cu alte cuvinte, am decis sa fac si eu primul Q&A, deoarece meritati sa stiti mai multe despre carte si mine. Poate sună ironic, dar multi nu au curaj sa comenteze(inainte eram si eu in aceasta situatie), asa ca nu postez sambata si niciodata daca nu primesc intrebari. Despre mine sau carte, nu conteaza, o sa raspund:)
Va multumesc enorm si va las o poza cu Andreea, scoasa de autoarea voastră in formal 10×15, ca sa o poata pune pe peretele amintirilor:)
Media: Cheryl Blossom||Hey mama. Un clip pe care il stiu de mult si imi place❤❤

(Scuze ca apare asa, dar se pare ca Watppad-ul iar nu tine cu mine)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Scuze ca apare asa, dar se pare ca Watppad-ul iar nu tine cu mine)

♡𝓐𝓷𝓭𝓻𝓮𝓮𝓪 𝓟𝓸𝓽𝓽𝓮𝓻 ♡Where stories live. Discover now