~37~

120 7 7
                                    

Mantia imi flutura frumos in spate din cauza vitezei de zbor pe care o aveam. Mingea a fost pasata de echipa Ravenclaw, insa Ginny a fost mai rapida si a prins-o din zbor, marcând al treilea gol consecutiv. Am batut palma usurata că am putut să restabilim scorul. Profesorii si celelalte doua scoli ne studiau cu atentie din tribuna speciala, unde ocupau cele mai bune locuri. Privirea mea a trecut peste teren in timp ce am primit mingea si am zburat spre poarta adversa. Mai jos, fratele meu incerca să prinda smiciul fara să isi raneasca iubita, iar asta mă enerva teribil. Fluierul arbitrului s-a auzit mai repede decat credeam că se poate, iar cand mi-am intors privirea am vazut cum smiciul se zbatea in pumnul lui Harry. Am zambit. Poate face si el ceva bine o data.
-Petrecere in salon! Aducem de baut!*a rasunat vocea lui Fred*
●●●●●●●●●●●

-Esti sigura că nu o să adormi?*m-a intrebat Orion*
Am incuvintat obosită din cap, asezandu-mi lucrurile in sala de Aparare Contra Magiei Negre. Petrecerea s-a terminat doar cand a aparut McGonagall, cerandu-ne să facem liniste. Capul imi pulsa incet din cauza cicatricii in forma de fulger, insa eram si putin amețită de la alcoolul din seara precedenta. Nikolai mi-a zambit cand m-am asezat langa el si m-a sarutat apasat, in timp ce prietenii lui se ofticau langa noi. Linistea a fost intrerupta de Ginny, care arata speriata si gafaia de la efort. Am privit-o sceptica, insa vocea ei m-a speriat.
-Trebuie să faci ceva! Alexander si Harry sunt pe punctul să se ia la bataie pe drum spre ora!*m-a informat agitată*
Ochii mi s-au marit din cauza neincrederii, insa cand cei doi au aparut in sala de clasa cu pumnii inclestati am inceput să o cred. Harry mergea iritat in fața, iar Alexander isi încleștase maxilarul in urma sa. Un grup micut de spectatori se alaturase, iar mana lui Nikolai m-a oprit din a ma baga intre cei doi.
-Doare adevarul, Black?*a intrebat ranjind Harry*
-Ooo, te rog, Potter. Tu vorbesti, cel a cărui iubita se plimba dintr-un pat in altul?*l-a intrebat in batjocura Alexander*
Geanta fratelui meu a cazut pe undeva, iar roseata i-a urcat amenințător pe gat.
-Ce sti tu despre iubita mea, Black?*a intrebat furios*
-Stiu mai multe decat crezi. Iti este cumva greu să accepti că iubita ta imi incalzeste patul oricand nu te uiti tu?*a spus rece*
Într-o clipa fratele meu era deasupra lui Alexander, amandoi luptandu-se cu forta. Am tipat la ei in încercarea de-ai opri, insa mana mare si calda a lui Nikolai m-a avertizat că este periculos ce fac. Fețele lor erau pline de sânge, iar incaiererea devenise serioasa. Profesoara McGonagall a aparut insotita de Snape, iar cand cei doi au vazut dezastrul au dat ordin să fie dezlipiti imediat. Orion si Neville îl tineau pe Harry, iar Dean si Michael se ocupau de Alexander. Amandoi erau sifonati bine, iar privirile lor erau inca furioase.
-Cum indrazniti să vă luati la bataie in scoala?! Vă astept in biroul meu imediat ce iesiti din infirmerie si vă asigur că nu veți scapa asa usor de data asta!*i-a ameninta Snape dur si rece*
Baietii au disparut condusi la infirmerie, iar eu inca ramasesem stana de piatra. Nu se poate intampla tocmai acum! Nu si nu! Mi-am lasat capul pe pieptul lui Nikolai si am ofatat. L-am lasat să mă conduca pana la cabinetul doamnei McGonagall, unde ne astepta ea si Snape. Am luat loc pe un scaun fara să mă gandesc prea mult, mintea mea fiind prinsă cu alte subiecte. Usa s-a deschis usor si pe ea au intrat cei doi, despărțiți de Orion. Buza lui Alexander era sparta, iar vanataia de la ceafa era urata, Harry avea arcada si buza sparte, dar in rest parea bine. S-au asezat pe locurile din fata biroului, fara să se priveasca.
-Am vorbit cu domnul director, iar dansul consideră că detentia este cea mai buna metoda. Insa nu permit ca astfel de accidente să aiba loc in scoala noastra si vreau să stiu imediat motivul!*a rasunat vocea calma a lui McGonagall*
Privirea i-a cazut pe mine si Orion, dorind probabil un rapsuns de la unul dintre noi, insa Alexander a răspuns fara să se ferească:
-Doar i-am spus adevarul despre lucrurile ce se intampla pe la spatele lui prietenului meu.
-Adica minciuni? Nu cred un cuvant din ce ai spus.*a raspuns fratele meu*
-E greu să accepti ca iubita ta imi încălzește patul saptamanal? Te credeam mai destept Harry, nu degeaba nu se ascunde Andreea. Ești prea prost să observi ce este in fata ta!*a reprosat linistit Alexander*
M-am albit la fata cand l-am auzit, iar subconștientul meu se ruga să se gandeasca doar la Nikolai. Harry m-a cercetat furios, parca incercand să isi dea seama ce îi spune Black.
-Ati dat dovada de un comportament imposibil. Tutorii vostri vor fi foarte dezamagiti cand le voi raporta persoanl aceasta problema.*ne-a scos din transă vocea groasa a lui Snape*
Am parasit biroul impreuna, dar grupul s-a despărțit imediat ce usa mare si grea s-a inchis in urma noastra. Am luat o bucată de pergament din geanta si am înmuiat penita in cerneala, incepand să scriu:
Draga Nas,
Cum merge in calatoria ta? S-a intamplat ceva ciudat astazi, m-a durut cicatricea de pe frunte din nou. Snape o să te caute la urmatoarea sedinta a Ordinului din cauza lui Alexander si Harry. S-au luat la bataie din cauza unei fete, Sirius. Trebuie să vorbesti cu ei, neaparat.
Toate cele bune!
Andreea P.

●●●●●●●●●●♡♡♡♡♡♡●●●●●●●●●●
Nota autoarei: Prima bataie intre Black si Potter:) Asta este modul meu de a înlocui cearta dintre Harry si Ron ce a avut loc in seria originală. Imi pare rau ca nu o sa mai postez cam doua saptamani, dar este cea mai aglomerata perioada pentru mine(teste, teze, evaluari natioanle, finala la judo etc.). Multumesc pentru intelegere si va invit sa treceti si pe la cartea mea "Prieteni din copilarie".
La media:sarutul dintre Cho si Harry, anul 5 in original, dar la noi merge si anul 4:)
Intrebarea zilei: Cine credeti ca ar fi câștigat dintre Alexander si Harry?

♡𝓐𝓷𝓭𝓻𝓮𝓮𝓪 𝓟𝓸𝓽𝓽𝓮𝓻 ♡Where stories live. Discover now