8. Spolu?

13 0 0
                                    

Když jdem dorazila domů, hned jsem totálně mrtvá padla do postele a usnula. Úplně jsem zapomněla, že jsem chtěla psát Harrymu.
.
.
.
Ráno jsem se vzbudila docela brzy a hned mi došlo, že bych mohla Harrymu konečně napsat.
A: "Ahoj Hazz, dobré ráno 🥰"
H:"Belle, jak to včera dopadlo?"
A: "něco jsem ti přece slíbila"
H:" uvidíme se dneska?"
A: "musím do školy, ale třeba večer?"
H: "večer zase nahrávám, ale mohla bys přijít, rád bych tě tam měl"
A:"budu tam v 7 🙃, těším se!"

Rychle jsem se oblékla a hodila do sebe snídani a vyrazila směr škola. Cestou ke dveřím jsem potkala Julie, takže jsem aspoň nešla sama.
Ve škole jsme seděly s Julie vedle sebe a nakonec, sice později dorazil i Chuck. Místo vnímání přednášky jsme rozehráli asi 10x piškvorky. Po 1 jsme si zašli na oběd a pak zase zpět na přednášku. Utrpení.
Konečně byl večer a já se vypadala za Harrym do studia. Když jsem přišla Harry nebyl sám, kousek od něj seděla nějaká holka. Když jsem viděla jak se k sobě mají píchlo mě u srdce, ale nechtěla jsem na sobě nechat nic znát a tak jsem došla až k nim, pozdravila a usmála se.
.
.
.
.
Harrys pow
Bavil jsem se s tou holkou, narazil jsem na ní než jsem šel do studia? Zřejmě tu pracuje. Už jsem se jí ale nedokázal zbavit a tak mě pronásledovala až do studia.
Konečně Belle, moje záchrana.
"Belle, lásko, konečně jsi tady, už jsem se tě nemohl dočkat, tohle je.. ehm, no netuším"
Pohlédl jsem na toho vetřelce, "jak jsi řikála, že se jmenuješ? No to je vlastně jedno, už odcházíš. Měj se"
Přestal jsem vnímat co říkala a obrátil se na Belle a užíval si její zmatený výraz. Vstal jsem ze sedačky, kde jsem do té doby seděl, chytil ji
za ruku a vedl ji na druhou stranu místnosti, abych ji posadil vedle sebe, během nahrávání.

Belle se na mě celou dobu, co jsem zpíval dívala  a neprohodila ani slovo, což mě trochu děsilo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Belle se na mě celou dobu, co jsem zpíval dívala  a neprohodila ani slovo, což mě trochu děsilo.
Když jsem skončil,pořád na mě upírala svůj pohled a u toho se usmívala jako sluníčko.
Přešel jsem k ní, objal ji a tím si ji přitáhl blíž k sobě a pak jsme se políbili. Jestli jsem si včera myslel, že to bylo něco neskutečnýho, tak dnes to bylo ještě dvakrát tak lepší.
Po skončení nahrávání, jsme jeli ke mně domů.
Jelikož jsme měli oba hlad, tak jsme si udělali palačinky, spoustu palačinek a pak jsme zůstali ležet u televize na gauči.
Belle se na mě pořád usmívala a já už to nevydržel a znovu jsem si ji přitáhl na sebe, tak abych ji měl co nejvíc u sebe. Belle spolupracovala, postupně jsem jí svlékal každý kousek oblečení co měla na sobě. Stejně tak ona mně. Nakonec jsem ji přenesl do postele a tam jsme spolu prožili neuvěřitelnou noc. Spát jsme šli až pozdě k ránu.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Story about us 💕Where stories live. Discover now