4. Spolubydlící

20 0 0
                                    

Od setkání s Harrym, jsme si vyměnili pár zpráv. Bohužel bez dalšího setkání, jelikož Harry musel odjet do New Yorku a potom na tour po celé USA.
V pátek konečně dorazili moji spolubydlící.
Nejdřív Julie, které je 24 let.

Chvilku po Julie dorazil i Nate a Chuck

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chvilku po Julie dorazil i Nate a Chuck.
Na obrázku z leva Chuck, Nate
Chuck - 25, Nate 24

Na obrázku z leva Chuck, NateChuck - 25, Nate 24

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nakonec Zack, 27let

A Josh, kterému je 25

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A Josh, kterému je 25

Se všemi jsme se dohodli, že abychom se líp poznali, uspořádáme si takovou menší domácí uvítací party

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Se všemi jsme se dohodli, že abychom se líp poznali, uspořádáme si takovou menší domácí uvítací party.
Já a Julie jsme došli na nákup jídla, abychom připravily něco k snědku, zatím co kluci došli vybrat něco k pití.
V 7 večer jsme se sešli v našem obýváku, kde jsme si nejdřív popovídali a trochu se líp poznali.
Později se už každý bavil vcelku po svém.
Seděla jsem vedle Nata a Joshe a pili jsme panáky. Když už jsem toho v sobě měla docela dost a ostatní taky, řekli jsme si že bude sranda zahrát si flašku. To byl fakt blbej nápad.
Seděli jsme v kruhu a Julie točila jako první. Padlo to na Chucka, který si vybral pravdu. Julie se ho zeptala, jestli se mu tady někdo líbí.
A Chuck se zasmál a řekl že jo. A že je to ona, Julie. Místo toho, abychom pokračovali ve hře se Julie i Chuck zvedli a odešli do Chuckova pokoje.
" hm to bylo docela rychlý, nemyslíte?" Říkám klukům a u toho se strašně směju.
Kluci se na mě podívali a taky se začli strašně smát.
Nakonec jsme společně vypili ještě pár drinků a Zack i Josh odešli do svých pokojů spát.
Zůstala jsem jen já s Natem. Ještě dlouho jsme si povídali a pak se na mě Nate podíval a říká
"Ann, nechceš si se mnou zatančit?" A na důkaz, že to myslel vážně, zapl písničku(media).
Tančili jsme spolu a když se blížila písnička ke konci, nahl se ke mně a políbil mě. Líbal mě pomalu a jemně. Zapojili jsme naše jazyky. Jemně a přitom s vášní se otíraly o sebe. Nate si mě přitáhl blíž k sobě a nakonec mě vzal do náručí a odnesl k sobě do postele.
Postupně jsme se navzájem vysvlíkli, Nate si mě přetočil pod sebe a bez upozornění do mě vnikl. Začal pomalu přirážet. Po několika minutách našich vzdechů, jsme se oba udělali a Nate se svalil vedle mě. Do pár minut jsme pak oba vytuhli a usnuli.
.
.
.
Další ráno
Probralo mě, když si mě někdo za pas přitáhl do objetí. V tu chvíli se mi začly vybavovat okamžiky z minulé noci a celého večera.
Rychle jsem se vykroutila z Nateova sevření a utekla do koupelny.
Když jsem vylezla ze sprchy a oblečená se vydala do kuchyně, našla jsem tam Nata, jak se opírá o linku a upírá na mě svoje modré oči.
"Ann, asi si máme o čem promluvit.."
"To asi máme. Co kdybychom to prostě nechali tak a uvidíme co bude nebo nebude dál? Víš já před chvílí ukončila jeden vztah a necítím se teď na to, že bych měla řešit něco takovýho. " na důkaz, že toho nelituju a myslím svoje slova vážně, jsem se na něj trochu nejistě usmála.
"Ann, už jsem se lekl, že mi řekneš, jak toho strašně lituješ. Protože já ne. Docela se mi zamlouváš. " řekl Nate a u toho na mě hodil pokřivenej úsměv.
Byla jsem ráda, že máme jasno, chtěla jsem ještě něco říct, pak mi ale zazvonil telefon, který upozorňoval na novou zprávu. Omluvila jsem se Nateovi a se skleničkou vody jsem se odebrala do svého pokoje.
Přišla mi zpráva od Harryho:
H: ahoj cizinko, co máš dneska v plánu?
A: ahoj Hazz, vystřízlivět a možná dospat dnešní noc. Jak je v New Yorku?
H: aleee snad jsi to nepřehnala s pitím 😝 Zataženo. Za chvilku musím do haly na zkoušku před koncertem. Ještě měsíc tady a vrátím se do Londýna. Doufám, že něco podniknem?
A: chci tě nekdy slyšet na živo 🙏🏼 Určitě něco vymyslíme. Za měsíc mi začne škola, takže budu potřebovat únik z tohohle světa.
H: už se na tebe těším Belle. Musím běžet, zatím se měj 🙃
A: ahoj Hazz.
Telefon jsem odložila na stolek a jak jsem řekla Harrymu, hned na to jsem usnula.

Story about us 💕Where stories live. Discover now