5. Probuzení

17 0 0
                                    

Když jsem se probudila byl už skoro večer a já věděla, že bych měla vstát a ne jen celý den ležet v posteli. Když jsem došla do obýváku, byl tu zase jen Nate, který mi sdělil, že ostatní šli ven.
Nevěděla jsem, jestli dělám správnou věc, ale nakonec jsem se Nata zeptala "a nechceš jít někam se mnou? Mám docela hlad a ještě jsem dnes nebyla venku?"
Nate k mému překvapení souhlasis a tak jsme se oba převlékli a odešli z bytu.
Procházeli jsme přes park a já měla pocit, jakobychom se znali celý život. Už dlouho mi nebylo s nikým tak hezky jako s ním. Večeři jsme si dali v menší restauraci kousek od jezera, které bylo v parku. Strašně jsme se u večeře i po ní nasmáli a když už bylo skoro 9 pm, rozhodli jsme se že vyrazíme zpět.
"Vís, Ann, myslíš, že bych tě mohl někdy pozvat na rande? " podíval se na mě Nate s nejistým pohledem.
" a tohle rande nebylo?" Zasmála jsem se, abych odlehčila situaci.
Nate pokýval hlavou a pomalu se ke mně přiblížil. Byli jsme u sebe blízko, naše dechy se míchaly dohromady. Svoje ruce jsem obmotala kolem jeho krku a on ty svoje přesunul na moke boky. Potom se ke mně přiblížil ještě o kousek blíž a jeho rty se z lehka dotkly těch mých. Nechtěla jsem, aby to tak rychle skončilo a tak jsem náš polibek prodloužila.
V tu chvíli jsem byla šťastná, opravdu. V tu chvíli jsem se taky rozhodla, že budu žít přítomností a tím co pro mě život připraví, přestanu se bát a budu víc žít.
Tím taky začal můj vztah s Natem.
.
.
.
Nate ' s pow
Když mi polibek oplatila byl jsem asi zatím nejšťastnější v životě. Zamiloval jsem se do ní v prvním okamžiku, kdy jsem ji uviděl v našem společném bytě. Byla krásná, chytrá a okouzlující a teď už jen moje.

Story about us 💕Where stories live. Discover now