3. Noví přátelé

29 0 0
                                    

S Harrym jsme šli do blízké kavárny a já ze sebe nemohla setřást pocit, že už jsem ho někde dřív viděla.
Harry se na mě pořád usmíval a hodně jsme se nasmáli všemu možnému.
V kavárně jsme si vybrali oba dva vanilkové laté a sedli si k menšímu stolečku u okna.
"Belle, řekneš mi něco o sobě?"
"A co bys rád věděl? Je mi 23, za měsíc 24, jsem tu kvůli studiu a přijela jsem asi před dvěma dny. Odkud jsem už víš. Spíš mi řekni něco o sobě?"
"Noo, mně je 26 a jsem z města kousek od Londýna. Vlastně jsem myslel, že začneš strašně křičet, když jsi se na mě podívala. Hah. No, asi nejsem slavnej úplně všude. "
" ehm, jak to myslíš? Ty jsi slavnej?"
"Jo, jsem zpěvák "
"Aaaah, počkej.. nezpíval jsi ve skupině?"
"Jo, One Direction, ty znáš?"
"Oh jasně že jo, promin, že jsem tě nepoznala. Vypadáš jinak.. jinak samozřejmě líp. 😃 "
"Díky, aspoň vidím, že si mám radši hledat přátele z míň známých zemí, aby nehrozilo, že mě ušlapou nebo budou chtít jen samé fotky a tak. "
" vtipný. Moje země je sice malá, ale krásná. Někdy by ses tam měl určitě podívat 😜 "
" určitě o tom popřemýšlím. "
Byla jsem docela v šoku z toho, že je to taková hvězda a i přes to se chová jako normální kluk. Žádné nadřazené chování, které bych od spoustu hvězd očekávala a tak. Povídali jsme si ještě hodně dlouho až nás musela obsluha kavárny upozornit, že budou zavírat. Nakonec jsme si s Harrym vyměnili číslo a pár sociálních sití, kdybychom si chtěli napsat. S Harrym jsme si docela rozuměli. A mám pocit, že si myslel to stejné.

Harry 's point of view
Šel jsem se projít parkem kousek od bytu, kam jsem se nedávno nastěhoval. Bylo to záměrně vcelku daleko od centra. Chtěl jsem klid. Klid pro sebe a klid na skládání nové hudby.
Najednou do mě narazila nějaká holka. Než jsem se vzpamatoval ležela na zemi a pronesla něco nějakou divnou řečí. Podal jsem jí ruku, abych jí pomohl vstát. A místo abych rychle zmizel, jsem se musel zeptat, co že to před chvilkou řekla. Zasmála se a pak z ní vypadlo, že není odtud a že je z Čech. Nakonec jsme spolu skončili v kavárně až do zavíračky.
Naprosto mě dostala, nejdřív vůbec nepoznala kdo jsem a pak přitakala, že ví, že už o mě slyšela. Překvapilo mě to, jak se ke mě chovala. Byla pořád stejně milá a já měl konečně pocit, že nemusím být ten slavný Harry Styles, ale že můžu být sám sebou.
Nakonec jsme si vyměnili číslo a začli se sledovat na pár sociálních sitích, abychom si mohli psát.
Když jsem ten večer došel domů, nemohl jsem jí dostat z hlavy. Konečně někdo, kdo si na nic nehraje a s kým se můžu bavit o všem.

Story about us 💕Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon