josh çok mutlu

216 25 14
                                    

*********

Arkamı döndüm brendon'la göz göze geldik ahh açıklayabilirim aşkım kesin trip atçak yhaa ohf, yarım saat birbirimize baktıktan sonra sanırım beni tanıyamadı bu emo görünüşümden dolayı çünkü bu bi hafta içinde emo olmuştum ve çok değişmiştim aslında doğuştan emoydum ama geç farkettim.

"B-ben j-josh t-tanımadın mı?" dedim. Hassiktir yine kekelemiştim heycanlanınca kekeliyordum. Bu özelliğimden nefret ederim rezil oldum ohf. Brendon "Tanıdım yarram ne kadar değişmişsin" dedi. Bu nası okul yhaa herkes bana yarrak diyo ama artık bende demeliyim çünkü brendon da demişti.

Bende "evet yarram çok değiştim beğendin mi bu emo görünüşümü" dedim.

O da "of mükemmel çok beğendim" dedi ve arkasına döndü yüzü falan yamuldu sanırım çarpılmıştı sonra döndü ve dediki "sorry yha annem küçükken bana bi büyü yaptırmıştı eğer yalan söylersem yamuluyorum büyünün etkisini bozmam için doğruları söylemem gerek yoksa bu seksi görüntümü kaybederim anlıyomushun" dedi.

Hiç bişi anlamadım aq noluyo. Sonra brendon dediki bok gibi olmuşsun fake emo seni hem babygirl tişörtü ne alaka amk soğanı.

Bişiyleri yanlış yapmıştım OLAAAMAĞĞZ!! Hemen google a girdim ve emolar nasıl giyinir yazdım lanet olsun yha buna bakmayı nası unuturum. Okula bu halde giremezdim emo görünmem lazım.

Normalde lcw den üzerinde happy yazan tişörtler alırdım ama emo olduğum için artık bunları giyemezdim.

Hemen hot topicten  gidip siyah bi tişört aldım üstünde Mcr falan yazıyodu bu ne demek bilmiyorum ama kesin çok havalıdır. brendon ve arkadaşları hep burdan  giyinirdi.Brendon da bu tişörtten giyiyordu çünkü. Tam emo tişörtü yha.

Tekrar okula gittim. Derse başlamışlardı. Sınıfa girdim. Çok havalı hissediyorum. Boş sıraya geçtim aaa ne tesadüf yanımda tyler oturuyordu. Sonra tyler bana sınıftakilerden bahsetti. Brendon ve ryan çıkıyormuş oha yani yha ben aşk acısımı çekicem şimdi olamaz beni nasıl aldatırsın uhf. Neyse tylera yavşayabilirdim çok seksi yha. Aslında gerarda yavşamayı düşünüyordum ama o frank ile çıkıyormuş olamaz frank gerardla çıkmasaydı frankede yavşicaktım aslında herkese yavşicam çünkü emoyum anlymsn yani.

Okul bitti eve gidiyorduk önümüzde brendon ve ryan yürüyordu tesadüfe bakın benle tylerda arkadan gidiyorduk. Brendon sapığı her fırsatta ryanın dudağına yapışıyordu. Oç brendon. Az daha sikiyodu çocuğu.

Bende dayanamadım -çünkü emoyum- tylerın elini tutup bren ve ryanın önüne geçip tyler ın dudağına yapıştım belki kıskanırlardı 7382 dk falan yolun ortasında öpüştük kendimi çok kaptırmıştım cinsel sex yapmıştık. Eve gidip hemen bunları günlüğüme yazmalıydım.

Sonra brendon ve ryana seksi bi bakış atmak için arkamı döndüğümde gitmişlerdi. Olamağz nasıl yani ben olsam izlerdim yarım saattir kıskandırmak için tylerı siktim. Tyler görüşürüz ben eve gidiyom dedi bende tmm svglm byy optm dedim.

Josh Ve Emo ArkadaşlarıWhere stories live. Discover now