26.kapitola

169 20 0
                                    

,,Za to, co jsi udělal",,Musíš to trochu zpřesnit,  protože...",,Drž už hubu!" okřikla jsem ho a napřahovala jsem se, že mu vlepím ještě jednu, ale zastavila mě Jackova ruka,,Nech ho na pokoji. Já už jsem si to s ním vyříkal a i ho potrestal, zlatíčko, ale teď důvod,  proč jsi tady,",,No, to by mě taky zajímalo," řekla jsem stroze a nechala Hectora na pokoji. ,,Takže?",,Jones se vrátil" řekl Jack.,,Jak jakože vrátil?",,Podařilo se nám ho jednou zabít, ale teď, nikdo neví proč a jak, se vrátil a hledá hlavně tebe a ty, co mu ještě něco dluží," řekl Jack a jelikož mi Hector zasedl místo u stolu, posadila jsem se na Jacka.,,Takže já Jonese hledat nemusím, protože si mě najde sám," vyvodila jsem z toho závěr a Hector přikývl.,,A ještě něco, při posledním setkání Jonese a nás řekl, že i ty jsi kapitánem Černé Perly  a že se znova setkáme, až bude mít Perla zpět své 3 kapitány," řekl Hector a já na něj nevěřícně koukala.
Jack se mezi tím pokoušel zmocnit flašky rumu, kterou jsem držela. Bohužel,samozřejmě pro něj, neúspěšně, protože ode mě schytal jednu pořádnou přes ruku, že málem vykřikl bolestí. Hector nás pobaveně pozoroval a nakonec řekl:,,A co vy, vy si to chcete nechat pořád pro sebe?",,Co tím myslíš?" zeptala jsem se nechápavě a začala vylívat na zem rum a Jack vykřikl:,,Né, proč jsi ten rum nenechala?!" Hector ho však ignoroval a pokračoval polohlasně:,,Přeci to, že vy dva jste spolu a...",,Nikdy jsme spolu nic, kromé přátelství, neměli" zasyčela jsem na něj. ,,Vážně ne? Pak tedy nebude vadit, když řekneme posádce, jak to s tím ostrovem skutečně bylo,",,Ne. Prosím, neříkej jim to" neudržela jsem se a Jack taky zpozorněl,  což bylo překvapivé. ,,Dobrá, vyhrál jsi. Jo, chodili jsme spolu ",,A teď už spolu nejste?",,To by mě taky zajímalo " přidal se Jack. Hector i já jsme se na něj nechápavě podívali.,,No, dokud budeš chlastat, tak ne," dokončila jsem rozhovor a založila jsem si ruce na prsou. ,,Ale no tak " řekl Jack a obejmul mě. ,,Nech mě" řekla jsem takovým tím podrážděným tónem, ze kterého bylo však poznat, že to nemyslím vážně. Hector dal oči v sloup.,,Takže slibuju, že pravdu nikomu neřeknu," prohlásil a natáhl se pro jablko a já tam keště pořád zápasila s Jackem.
Z venku se najednou ozval křik a dost známý hlas.,,Tak kde je, kde ji máte?!" Zvedla jsem se. Jack i Hector na mě koukali, ale pak se taky zvedli.,,To nemyslíš vážně," řekl polohlasem Jack a chytl mě za ramena. Já jsem se na něj smutně podívala:,, Já jsem si svůj osud sice nevybrala, ale zhoršila, takže teď musím příjmout následky. Neboj (pohladila jsem ho po tváři), já si tě najdu a počkám na tebe , ať už mrtvá a nebo živá" a dala jsem mu pusu. Sundala jsem si ze sebe jeho ruce a otevřela dveře. ,,Tady jsem a nech posádku na pokoji, ta za nic nemůže. To já jsem porušila svůj slib a musím za něj pykat, Davy Jonesi!!!"

3 kapitáni a jedna láskaWhere stories live. Discover now