Co to má znamenat?

223 10 0
                                    

Ocitla jsem se snad v nebi? Byla jsem šťastná, ale najednou se ode mne rychle odtáhnul a řekl.

"Promiň už budu muset jít." otočil se a uháněl jako by se mu ze mě chtělo zvracet. Doufám, že se mu ta pusa líbila stejně jako mě, ale podle toho, že už za půl minuty jsem ho neviděla, mi říkal opak. Stála jsem tam jak přikovaná k zemi asi půl hodiny. Brečela jsem. Nakonec jsem se rozhodla jít pomalu domů a nemyslet na to.

Když jsem přišla domů, pronesla jsem jen lehké "ahoj" a jako ráno jsem vlítla do pokoje a lehla si na postel. Tentokrát jsem ale brečela.

Po večeři jsem si napustila vanu a lehla si do ní. Projížděla jsem si na mobilu instagram a najednou mi přišla zpráva. Stálo v ní 'Fakt se omlouvám za dnešek. Je mi líto, že jsem musel odejít, ale s tebou to nemělo nic společného Rowan. Asi bych ti to měl vysvětlit zítra osobně. Peyton' Kde vzal sakra moje číslo? Vážně by mě zajímal ten jeho důvod. Rozhodla jsem se to neřešit. Vyšla jsem z vany, převlékla se do pyžama a šla jsem spát.

Druhý den

Ráno jsem se vzbudila v 6:29 přesně minutu předtím než mi zazvonil budík. Jako obvykle jsem se nasnídala, namalovala a vyšla jsem směrem ke škole. Už jsem nebyla tak nervózní jako včera, ale ta nervozita tam stále byla.

Nadechla jsem se a vešla do třídy. Ani jsem se nestihla rozhlédnout a už mi přistála facka na tváři. Byla jsem zmatená, ale rychle jsem se vzpamatovala. Dala mi ji ta dívka, co sedí s Peytonem. Vypadala jako slušná holka, ale tohle?

"Co jsem ti udělala?" zeptala jsem se.

Jen na mě vykřikla. "Však ty víš. Přestěhuješ se a hned se líbáš s mym klukem. Myslíš si, že si něco extra, ale jsi jen další děvka!"

V tu chvíli přišla učitelka do třídy a zvýšeným hlasem řekla "Sabrino? Copak ses zbláznila takhle urážet novou studentku? .. Rowan běž se prosím tě posadit na své místo a Sabrino. Ty mi okamžitě dej žákovskou na stůl!"

Když jsem se posadila všechno mi došlo. Sabrina je Peytonova holka a nejspíš nás včera viděla když mě políbil. Proto tak rychle odešel.

Najednou Peyton vešel do třídy. "Promiňte, že jdu pozdě. Byl jsem u lékaře." řekl a šel si sednout. Usmál se a tiše hlesl "ahoj." Ale já jsem cukla pohledem a snažila se ho ignorovat. A taky že jsem ho ignorovala celý den. Přestávky jsem trávila na záchodech. Bohužel se mi ho nepodařilo setřásnout po škole.

Jakmile zazvonil zvonek na mé poslední hodině, začala jsem utíkat. Jenže mě dohnal se slovy "Rowan? Co se to s tebou sakra děje? Celej den mě ignoruješ. Co to má znamenat?" očividně byl naštvaný.

Otočila jsem se směrem k němu, podívala se mu do očí a oznámila. "To by ses měl ptát svý přítelkyně. Sabriny. Jo mimochodem předtím než si přišel mi dala docela slušnou facku za to, že jsem se prý líbala s jejím klukem. To si mi sakra nemohl říct, že máš holku? A vyřiď jí, že to ty si políbil mě." vřískala jsem a docela dost lidí na mě koukalo, ale já se snažila je nevnímat. Vypadal dost překvapeně. Asi nečekal, že něco takového řeknu. Popravdě jsem to nečekala ani já, ale jsem vážně naštvaná! Čekala jsem půl minuty, jestli mi bude chtít něco říct, ale ne. Žádného slova jsem se nedočkala, a tak jsem zklamaná odešla.

Tak se poprvé doopravdy seznámila se Sabrinou a moc příjemný seznámení to nebylo no. :D Mě se asi nejvíc líbila část, jak Peyton nevěděl co říct. :D Tak snad se vám díl líbil. :)

Best Friends Forever?Where stories live. Discover now