Omluva

158 10 0
                                    

Stála jsem tam s otevřenou pusou a nemohla jsem věřit svým očím. Sarah a Sabrina stáli u mě před dveřmi. Stála jsem už moc dlouho a začal mě bolet kotník.

"Pojďte dovnitř." řekla jsem ne moc nadšeně. Posadila jsem se na botník a chvilku rozdýchávala tu bolest.

"Jsi v pořádku?" zeptala se Sarah.

"Jo v pohodě. Jen.. jen mě bolí kotník. Dneska jsem si ho vyvrkla a docela to bolí."

"Ajo nechtěla bys pomoct do pokoje?" zeptala se slušně. Sabrina jen koulila očima a snažila se dělat neviditelnou.

"To je dobrý. Běžte zatím do mého pokoje. Za moment tam budu." snažila jsem se usmát. Obě dvě přecházeli do mého pokoje a já se zatím snažila dojít do kuchyně za mamkou.

"Mamí přišla jedna jsem jedna holka ze třídy se svojí sestrou jo. Budeme u mě v pokoji."

"Dobře, ale nezlobte. Ano Rowan!" odpověděla mi, mezitím co jsem kulhala do pokoje, kde na mě čekala Sarah se Sabrinou. Chápala bych kdyby přišla jen Sarah, ale Sabrina? To mi nedává smysl. Vstoupila jsem do pokoje a první co jsem spatřila byla Sabrina sedící na mé posteli. Prohlížela si můj pokoj a dělala u toho různé obličeje, ale bylo mi to jedno. Vždyť mě nesnáší, takže jí to nevyčítám. Sarah si mě všimla a pomohla mi k židli, co byla u stolu.

"Takže.. Jaktože jste se tu ukázaly?" otázala jsem se s téměř kamenným výrazem.

"No tady Sabrina se ti přišla omluvit za tu facku co ti neprávem dala." vyslovila Sarah a zdůraznila to neprávem. Pohlédla jsem na Sabrinu jestli se k tomu nějak vyjádří, ale nedočkala jsem jediného slova.

"Sabrino! Tak mluv sakra." vykřikla na ni Sarah.

"Nemusí se mi omlouvat pokud nechce." prohodila jsem tiše.

"Vidíš to Sari! Ani neni ochotná si tu omluvu vyslechnout."

"Sedíš tady jako socha a já že nejsem ochotná si ji vyslechnout! Víš Sabrinko.. Mohla jsem tě vyhodit už před vstupníma dveřma, ale né. Já blbá tě ještě pozvala dovnitř a ty to ani neumíš ocenit!" vykřikla jsem na Sabrinu a vypadala překvapeně. Zuřila jsem a ona na mě jen koukala.

"Dobře omlouvám se. Neměla jsem ti dávat facku, když jsem ani nevěděla jak to je. Jenže já ho fakt miluju a tímhle se mi zhroutil svět. Já vím, že to asi nebudeš chápat, ale za těch 7 měsíců, co jsem s ním byla, jsem se do něj zamilovala. Lepšího kluka jsem snad ani potkat nemohla, ale pak si přišla ty. Zdála ses mi jako fajn holka, ale večer když jsem šla z nákupu, viděla jsem tě se s ním líbat a strašně jsem se rozčílila." rozbrečela se a Sarah jí objímala. Bylo mi jí fakt líto. I mě ukápla slza. Doskákala jsem k ní na jedný noze a sedla si vedle ní.

"To je mi líto Sabrino. Vážně jsem netušila, že prožíváš tohle. "

" Nemohla jsi to vědět." vyslovila tiše a snažila se o úsměv. To se jí nepovedlo. Jen se rozbrečela ještě víc. Po chvilce místnost utichla. Asi už přestala brečet. Zapla jsem tedy televizi na óčko. Zrovna hrály písničku: Katy Perry - This Is How We Do. Asi byla Sabrinina oblíbená, protože si hned začala zpívat. To stejný jsem udělala i já a nakonec se přidala i Sarah. V mém pokoji se najednou rozjela karaoke párty, jenže jakmile písnička skončila, skončila i párty.

"Asi bysme už měli jít." řekla Sarah.

"Dobře. Dovedu vás ke dveřím." usmála jsem se. Šla jsem jako poslední, abych je nezdržovala, když chodím jako kdybych měla pouze jednu nohu.

"Počkat." vyslovila Sabrina a otočila se ke mě. "Kde sis vůbec vyvrkla tu nohu?" zeptala se zvědavě.

"No.. Když jsem šla ze školy, na cestě se objevil kámen a já o něj zakopla. Strašně to bolelo, tak jsem zavolala mamce ať si pro mě přijede. Jela se mnou do nemocnice a když jsme přišli domů, zazvonili jste vy." Ano, vím že lhát se nemá, ale v podstatě jsem se se Sabrinou usmířila a nehodlám to pokazit tím, že se to celý stalo s Peytonem kousek od jeho baráku.

"Příště dávej větší pozor nemehlo." rozchechtala se a já se přidala k ní. U vstupních dveří jsem Sabrinu obejmula, aby věděla, že ji chápu. Rozloučila jsem se se Sabrinou i Sarah a obě dvě pomalu odcházely od mého baráku.

Tak je tu další díl. :D Další část tu bude asi až ve čtvrtek, protože už je škola a musím se učit no. :D Fakt bych tu školu zrušila! Tak snad se díl líbil. :)

Best Friends Forever?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum