°17°

6.9K 549 270
                                    


   "Bugün dışarı çıkmaya ne dersin?" dedi Jimin. Jungkook da anlamsız bakışlarını Jimin'e yöneltti. "Kime soruyorsun?"

   Jimin, Jungkook'un saçma sapan cümlesi karşısında avuç içini alnına bastırdı. Aslında tam anlamıyla alnın bastırdı diyemeyiz. Çünkü bildiğiniz vurmuştu alnına. "Ayıcığıma söylüyorum Jungkook." diye tısladı Jimin.

   "Jimin, iyi de senin ayıcığın yok ki." Jungkook'un cümlesi üzerine Jimin gerilen sinirlerini yatıştırmayı denedi. "Jungkook yürü gidiyoruz."

🐇

   Sonunda sinirleri yatışmıştı Jimin'in. Jungkook bugün çok fazla aptal olduğu için anlamamıştı ilk başta ama Jimin onu sışarı çıkarmayı başarmıştı.

   "Biliyor musun, çok aptalsın Jeon." dedi Jimin. Baya içten söylemişti hatta. Jungkook bunun üzerine kıkırdadı. Jimin de kıkırdayıp Jungkook'un koluna girdi. "E hadi eğlenelim madem." dedi Jungkook ilerdeki avm'yedoğru Jimin'i çekiştirirken. Jimin onun bu çocuksu haline kahkaha attı ve kendisini sürüklemesine izin verdi.

🐇

   "Gel bakalım küçük civciv." dedi Jungkook kollarının altından Jimin'i tutup kaldırırken. Jimin de çocuk gibi kıkırtılarını bırakıyordu etrafa. Jungkook onu alışveriş sepetinin içine oturttuğunda gülümsedi. Rafların arasında dolanırlarken Jimin Jungkook'un yüzünü izliyordu. Jungkook baya yakışıklıydı ha? "Civcive mi benziyorum?" dedi Jimin birden bire. Jungkook güldü, arabayı iterken gözlerini Jimin'e sabitledi. "Baya baya civcivsin sen. Tek eksik saçların. Sarıya boyatırsak tam olursun."

   Jimin'in eli istemsizce saçlarına giderken "Sarı bana yakışır mı?" diye sordu. Jungkook gözlerini kısıp Jimin'i inceledi bir süre. "Şöyle bir düşündüm de..." sözüne ara verdi Jungkook. Biraz duraksayıp elini çenesine koydu ve düşünür gib yaptı. "Yakışmaz dimi?" diye atıldı Jimin heyecanla. Üzülmüştü biraz. "Sana her şey yakışır, düşünme bile." bu cümle üzerine Jimin'in yanakları kızarırken, Jungkook arabayı itti. Araba önden giderken Jungkook da arkasından yavaş adımlarla ilerledi. Jimin utangaçlığını kenara bırakıp kahkaha atarken ikili etraftaki insanların varlığını unutmuştu bile.

   Hunharca eğlenip gülerlerken vakit çabucak geçmişti. Yemek yemeğe gitmişler ve patlayana kadar yemişlerdi. Hatta Jimin sürekli espriler yapmıştı. Bi ara dudağının kenarına ketçap bulaşmıştı Jimin'in. Jungkook o an onu öpmek istemişti ama kendini zor tutmuştu. Öpmek yerine baş parmağıyla silip parmağını yalamıştı. Jimin ise ikinci kez utanmıştı.

🐇

   Yemekten sonra önlerine çıkan ilk parka gitmişlerdi. Jimin salıncakta sallanmıştı. Hatta onu Jungkook sallamıştı desek daha doğru olurdu. Beraber kaydıraktan kaymışlardı. Yorulduklarında banka oturmuşlardı. Jimin başını Jungkook'un omuzuna yaslamış soluklanıyordu. "Jungkook?" fısıldadı Jimin.

   "Efendim?" aynı şekilde fısıldayarak cevap verdi Jungkook. "Şey gibi sanki..." utandığı için devamını getiremedi Jimin. Jungkook ne gibi diye üsteledi. Çünkü Jimin'in aklından geçen her şeyi merak ediyordu. "Bana pamuk şeker alsana." dedi ani bir heyecanla Jimin. Jungkook üstelemeden isteğini yerine getirdi. Jimin heyecanla ambalajı yırtmıştı. İştahla şekerini yerken Jungkook gülümseyerek onu izliyordu.

   Jungkook merakına yenik düşüp Jimin'in çenesinden tutp kendisine çevirdi. "Civcivim demin ne diyecektin?" dedi merakla. Jimin aklına gelen şeyle kızardı. Ama söylemesi gerekiyordu. "Bugün çift gibiydik diyecektim." dedi fısıldayarak. Jungkook kıkırdayıp çenesini bıraktı Jimin'in. 

   Jimin şekerine döndü. Neden böyle bir şey söyledim diye kendine kızarken şekerini yemeye devam etti. "Olmaya ne dersin?" dedi Jungkook bir anda. Jimin şaşkınlıkla ona bakarken ne dediğini anlamamıştı. "Ne?" bu seferde Jimin aptallığa bürünmüştü sanki ha?

   "Çift olmaya ne dersin?" dedi tek seferde Jungkook. Utanması yoktu. Jimin cevap vermeden ayağa kalktı. "Hadi eve gidelim."

🐇

   Eve geldiklerinde Jungkook zile bastı. "Jungkook, kabul ediyorum." dedi. Jungkook Jimin'in ağzından duymak için bilmemezsizlikten geldi. "Neyi kabul ediyosun Jimin?" dedi.

   "Sevgili olmayı"diye mırıldandı Jimin. Jungkook aslında daha da üsteleyecekti. Ama uzatmadı, sevgilisini daha fazla utandırmak  istemedi. Duvarla arasına aldı Jimin'i. Dudaklarına kapandı.

   "Bu sahneyi görmeye hazır değildim!" diye bir çığlık yükseldiğinde ikili ayrılmıştı. Taehyung çığlık ata at eve girdiğinde ikili de kıkırdayıp eve girmişti.

   Sanırım yazdığım en uzun bölüm bu oldu smlxkmsx

03.05.2019

Rabbit °Jikook°Donde viven las historias. Descúbrelo ahora