°0.3°

8.8K 751 258
                                    


   "Günaydın Kookie," derken tavşanın burnuna dokundu Jimin. Yatağında gerinip doğruldu. "Acıktın mı? Acıkmışsındır dünden beri bir şey yemedin..."

   Sorusuna cevap alamayacağını fark edince kendisi cevaplamıştı soruyu. Tavşanı kucağına alıp mutfağa gitti. Hatırladığı kadarıyla dolapta havuç vardı. Bu onu şimdilik doyururdu.

   "Jimin, o ne?" Taehyung oturduğu terden adete fırlamıştı ve Jimin'in yanına gelmişti. Jimin ise Kookie'yi Taehyung'ın kollarına bırakmış dolapta havuç aramaya başlamıştı.

   Masadaki herkes tavşan için farklı yorumlarda bulunurken Namjoon sessizce tavşanı izliyordu. Gülümsemesi derinleşirken tavşanla göz göze gelmişti. Tavşan ona içtenlikle göz devirirken masadakilerin bunu fark etmemiş olması cidden büyük şanstı. Namjoo n kendini engelleyemeyip büyük bir kahkaha bıraktı ortaya.

   Herkes bir iki saniye ne olduğunu anlamaya çalışsada sonradan boşverip tekrar tavşana odaklandılar...

   "Jimin, tavşanın tuvaletini yapmasına izin verdin mi? O önceden eğitilmiş, o yüzden sen izin verene kadar yapmayabilir." Namjoon'un lafı üzerine Jimin başını kaldırmış ve olumsuz anlamda sallamıştı. Sonra tekrar havucu yıkama işlemine geri dönmüştü.

   Namjoon ise bunu fırsat bilip tavşanı tutmuş bahçeye çıkarmıştı.

  "Naber Jungkook? Pardon Kookie demeliyim.." Namjoon, Jungkook'a göre iğrenç kahkahasını ortaya bırakınca Jungkook göz devirip kulaklarını partileriyle kapatmıştı.

   "Kes sesini Namjoon." Namjoon olumsuz anlamda başını salladı. "Tavşanlar konuşmaz Kookie, unutma da yakalanma."

   Cümlesini tamamlayıp bahçeyi terk etmişti. Jungkook ise yüzünü bıkkınlıkla asmış arkasından bakmıştı sadece. Namjoon'a bulaşmamış olmayı diledi. Belki de en fazla bir ay öncesine gidebilseydi bunu yapabilirdi. Namjoon'u görmemezlikten gelirdi. Ama artık çok geçti. Şuan içinde olduğu beden onu sinir ediyordu. Bir an önce gecenin olmasını ve bedenine kısa bir süre de olsa geri dönmeyi istedi.

🐥 🐇 Millet sizden bir ricada bulunmak istiyorum. Kitabı paylaşsanız olur mu? Yeni olduğu için okunma vb. çok az... Şimdiden teşekkür ederim 💜 Haftaya görüşürüz 😊 💜 kitap hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum :") 💜 🐇🐥

02.02.2019

Rabbit °Jikook°Where stories live. Discover now