°16°

6.7K 548 88
                                    

 
    Herkes gözlerini Namjoon'a dikmiş açıklama yapmasını bekliyordu. "Uyuşturcu satıcılığı mı yapıyorsun Namjoon?" dedi Yoongi. Bugün herkesin iç sesi olası gelmişti.

   "Evet." dedi Namjoon. Seokjin'den 'hıh' nidası yükseldi. "Amacın neydi Namjoon?" dedi Seokjin sinirle. Ve devam etti, "Bize kendi özel ofisin olduğunu, avukatlık yaptığını söyledin. Her seferinde ofisine gelmek istediğimde beni red ettin. Demek bu yüzdenmiş. Neden insanları kandırdın? Daha doğrusu en yakınlarını."

   "Zaten avukatlık yapıyorum, Seokjin. Bak, mesela Jungkook gibi parasını ödemeyenleri buluyorum ve hadlerini bildiriyorum." dedi Namjoon, koltukta iyice yayılıp yüzüne iğrenç bir sırıtış yerleştirirken. Seokjin ise dayanamamış ayağa kalkmasıyla, Namjoon'un yüzüne yumruğunu geçirmesi bir olmuştu. Namjoon neye uğradığını şaşırırken istifini bozmamış aynı şekilde oturmaya devam etmişti. Taehyung nefesini tutmuş olanları izlerken, Jimin ona olan sinirinden dolayı Namjoon'u umursamıyordu. Yoongi ve Hoseok da Seokjin'in tutup yerine oturtmuşlardı.

   "Ne ara insanların mesleğine karışır oldunuz?" dedi Namjoon ukalaca. Seokjin'in artık göz bebekleri titriyordu. Yoongi dayanamayıp söze girdi, "Namjoon bu evden defol. Ne bizim arkadaşlığımızı ne de Seokjin'in paha biçilmez sevgisini hak ediyorsun." Namjoon'un ani gelen itirafla gözleri açılsa da ayağa kalkıp odasına gitti. Kovulduğu yerde durmazdı Namjoon.

   Namjoon bir çok kalp kırmıştı o sabah. Arkadaşlarına yalan söylemişti. Bildikleri bilmedikleri gençlerin hayatlarını kaydırmıştı onları uyuşturucuya başlatarak. Onu kendinden çok seven insanı üzmüştü. Hem de çok fena. Herkesi ayrı üzmüştü.

   Namjoon eşyalarını toplayıp evi terk ettiğinde herkes suskunluğuna devam ederken Jungkook dayanamamıştı. "Hepinizden özür dilerim. Sanırım her şeyi ben mahvettim. Cidden özür dilerim." Jungkook sesi titrerken konuşmuştu. Hoseok onun sırtını sıvazlarken konuştu. "Senin bir suçun yok. Üzme kendini."

   Diğerleri de Hoseok'u onayladığında Jungkook az da olsa iyi hissetmişti. Ardından tanışma faslı gelişmişti. Sanırım herkes Jungkook'u sevmişti. Jungkook ise mutluydu.

  

  Allah affetsin. Namjoon'u kötü karakter yaptığım için cidden çok üzgünüm. Ama yakışıyor be liderime :") BBMAS mükemmeldi :) ♡

02.04.2019

Rabbit °Jikook°Where stories live. Discover now