63, Kočka

157 16 4
                                    

,,No tak, Pansy, pohni," řekl Draco, když už čtvrt hodiny přihlížel tomu, jak si jeho kamarádka vybírá oblečení. ,,Vždyť je to jenom rande," snažil se dál. Pansy vykoukla od skříně a opáčila mu: ,,Pro tebe to je možná jen další rande, vy už jste spolu víc jak rok, ale pro nás je to..." začala počítat na prstech a dodala ,,... teprve čtvrtá schůzka." 

,,To sice ano, ale i tak se nemusíš oblíkat jako kdyby sem měla přijet nějaká delegace. A navíc jsi ve všem kočka a toho si od gaye važ," opáčil jí Draco, který měl na sobě jen černé kalhoty a kostkovanou černobílou košili s vyhrnutými rukávy k loktům. 

,,To možná ano, ale ty jsi zase ve všem neuvěřitelně sexy. Ty lehce rozcuchaný vlasy a vyhrnutý rukávy jsou prostě lapač na ženský," řekla mu dál se přehrabujíc ve skříni. 

,,Ehm, chtěla si říct na chlapi, ne?" opravil ji hned blonďák. ,,Na ty taky," souhlasila a konečně něco vytáhla ze skříně. 

,,Páni, Pansy, vůbec jsem netušil, že máš i světlý oblečení a natož šaty," podivil se Zmijozel. ,,Upřímně mám jen pár světlých kousků a většinu jsem si koupila teprve nedávno, když jsem se blíž seznámila s Miou," odvětila a šla si obléci zmiňované šaty. Když se prohlédla v zrcadle, šla se ukázat Dracovi. 

,,Wow, vůbec bych netušil, že ti ty béžový šaty budou tak slušet," pochválil ji. 

,,Díky, teď ještě vymyslet, co k tomu?" zamumlala. 

,,Co takhle takovej trochu rozcuchanej drdol a riflovou bundu," navrhl jí Zmijozel. Pansy se rozběhla a obejmula ho tak, že ho svalila na její postel. ,,Víš to, že si úžasnej? Jsi moje nejlepší kamarádka," řekla mu škádlivě. 

,,Dobře, dobře, ale teď už se běž konečně dooblíct, Hermiona s Harrym už určitě čekají," upozornil ji. ,,A nebo Harry stejně jako ty přihlíží, jak se jeho kamarádka oblíká," namítla. Pak zmizela do koupelny.

Nakonec se tak po deseti ujištěních, že jí to sluší vydali na schůzku, kde už na ně jejich drahé polovičky čekaly.

Drarry drabbles Kde žijí příběhy. Začni objevovat