33, Tapeta

218 18 1
                                    

Draco zrovna dokončovat lektvar proti bolesti pro bystrozorské oddělení na ministerstvu, když mu do laboratoře vešla jeho dlouholetá kamarádka. ,,Ahoj, Pansy." Pozdravil ji aniž by zvedal oči od lektvaru. ,,Ahoj, Draco, nechtěl bych sis po práci zajít na kafe?" Zeptala se celkem vesele Pansy. ,,Rád, jen to musím dát vědět Harrymu." Odpověděl jí, když dodělal poslední fázi lektvaru.

,,Neboj, zlato, o tvýho miláčka je už postaráno mojí drahou polovičkou." Opáčila bývalá Zmijozelka a dodala, ,,Mia končí v celou stejně jako Harry a pak jdou k vám, to už je s ním domluvený." ,,Tak super, jen to tu poklidím a můžeme vyrazit." Řekl usměvavě Draco.

Po práci se tedy vydali do nedaleké mudlovské kavárny. Nejprve si začali povídat o práci, jak se jim daří a jestli plánují něco do budoucna, až skončili u moderních technologií, které už byly také součástí jejich životů. Začali se bavit o mobilech, až se dostali k různým aplikacím. Když Draco ukazoval Pansy Instagram, všimla si Zmijozelská princezna jeho pozadí.

,,Draco?" Zeptala se naoko nenápadně. ,,Ano? Copak je?" Opáčil, když se napil ze svého šálku. ,,Jakou máš na mobilu tapetu?" Zeptala se už s jiskřičkami v očích. ,,Noooo. Je mi jasný, že ty bys to ze mě stejně dostala, tak se podívej." Řekl rezignovaně a podal jí svůj telefon.

,,Vy jste tam tak roztomilý, jen zdá se mi to, nebo tam má Harry na krku cucfleky?" Zeptala se Pansy

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Vy jste tam tak roztomilý, jen zdá se mi to, nebo tam má Harry na krku cucfleky?" Zeptala se Pansy. ,,Možná, ale jak můžeš vidět, jakmile to zjistil, že mu tam jsou vidět, tak mi je udělal taky a dal si pořádně záležet, aby to bylo vidět. A jak můžeš vidět, není to moc dávno, co jsme se fotili." Řekl s načervenalými lícemi a odhrnul si límeček od košile.

,,Já si říkala, co to tam máš." Řekla provokativně. ,,Tak neříkej, že ty je od Hermiony nemáš." Opáčil na oplátku.

Až si dopovídali, vydali se k Dracovi domů, kde už na oba čekala jejich drahá polovička.





PS: ten obrázek je můj nejoblíbenější Drarry obrázek a také moje tapeta😅

Drarry drabbles Kde žijí příběhy. Začni objevovat