10, Rotunda

436 36 0
                                    

,,... pan Potter a pan Malfoy nám určitě řeknou, co za typ stavby je rotunda, že?" řekne profesor Snape svým typickým barytonem, zatímco Harry ani Draco nedávají pozor a i když sedí každý v jiné části učebny, myšlenky obou jsou nad svou drahou polovičkou. ,,Takže ani jeden nevíte."

Chvíli se odmlčí a dodá: ,,Ačkoliv je dnes suplovaná hodina dějin, tak to neznamená, že nebudete dávat pozor. Oba dva se dostavte ke mně do kabinetu přesně v osm hodin a teď už můžete jít, hodina skončila."

Oba si jen povzdechnou a jdou se svými přáteli na oběd. Odpoledne stráví Harry zejména v knihovně s Hermionou a Draco zase ve společence s Pansy, se kterou si dělají úkoly.

Večer, když v osm hodin dorazí do Snapova kabinetu, tak je nečeká trest, nýbrž kázání o tom, že mají v hodinách dávat pozor a né myslet na toho druhého. Teda spíše Draca čeká kázání od svého kmotra a Harry jen poslouchá, kolik toho o jejich vztahu vlastně ví. Po asi půl hodině je Snape pustí a jelikož oba počítali s delším trestem, tak mají teď pár chvil pro sebe v Komnatě nejvyšší potřeby.

Jelikož nikdo kromě Snapa, jakožto Dracova kmotra, o vztahu nikdo nic neví, a tak se spolu schází jen občas a tajně. Ale i tak jsou do toho druhého zamilovaní až po uši.

Drarry drabbles Kde žijí příběhy. Začni objevovat