26, Mc Donald's

266 18 2
                                    

Bylo něco okolo třetím hodiny odpoledne a to znamenalo jediné, že za chvíli končí lékouzelníkům pracovní doba a a půl hodiny déle končí i bystrozoři, a proto se dnes Draco trochu zdržel v práci, aby mohl jít se svým přítelem domů společně.

Když dorazili pár minut před čtvrtou domů, hned po zeslečení se vydali do ložnice, kde se zbavili i zbytku oblečení a vydali se po náročném dni do zasloužené koupele.

Po té, co vylezli, se přemístili jen v boxerkách do obýváku, kde se usadili v objetí před krb, přikryli se dekou, aby jim nebyla zima a pokračovali v činnosti z vany, což bylo nepochybuje líbání a mazlení. Když už byl čas večeře, navrhl Draco, že by si mohli něco objednat, jelikož se ani jednomu vařit nechtělo. Harry to argumentoval tím, že má už taky hlad, tak ať něco vybere, ale jen ne něco z McDonald's nebo podobného rychlého občerstvení.

Po chvíli napadla Harryho pizza, ke které si s blonďákem dali ještě víno a nakonec usnuli o asi hodinu později v objetí v obýváku, málem na křesle, ale Harryho ještě chvíli před tím, než upadl do říše snů, stihl přeměnit na pohodlnou postel.

Drarry drabbles Kde žijí příběhy. Začni objevovat