17, Spánek

360 26 0
                                    

Harry by se momentálně dal považovat za nejšťastněji zamilovanou osobu v Bradavicích. Měl skvělého přítele, který ho miloval a taky dobré přátele. Bohužel poslední dobou Nebelvír jednu věc postrádal .... a to kvalitní spánek. Jak by si mnozí mohli myslet, že je unavený díky různým nočním aktivitám, ale tak daleko spolu s Dracem nedošli.

Bylo to kvůli jeho nočním můrám. Ačkoliv se zdálo, že se jich Harry nadobro zbavil, tak se mu po půl roce opět vrátily. Znovu viděl umírat své blízké a nevinné lidi. Díky tomu byl hodně často unavený a začal propadat depresím. I když měl okolo sebe hodně dobrých lidí a přátel, nikomu se s tím nesvěřil, a to ani svému příteli, který si o něj dělal společně s Ronem a Hermionou velké starosti. Jakmile se ho na to, zda je v pořádku, zeptali, odbil je tím, že je v pohodě.

Přišlo se na to až asi za měsíc, kdy spolu spal Harry a Draco v jedné posteli a Harry sebou v noci cukal a svíjel se v bolestech, až se mu na čele utvořili kapičky potu. Dracovi s Ronem se ho podařilo vzbudit a uklidnit. Nakonec se po probdělé noci, jelikož Harry jakmile usnul, začal mít opět noční můry, vydali za Poppy a profesorkou McGonagallovou pro pomoc a rady, jak Harryho zbavit nočních můr. 

Drarry drabbles Kde žijí příběhy. Začni objevovat