23, Čokoláda

313 22 2
                                    

Ranní paprsky začaly pomalu prosvítat skrz béžové závěsy, které zdobily okna v Harryho a Dracově ložnici a zatímco blonďatý obyvatel toho domu ještě spokojeně pochrupkával v posteli, druhý už byl dávno na nohách a chystal jim snídani. Tedy respektive chystal snídani pro svoji drahou polovičku, jelikož měli pro jednou oba dva volno mimo víkend a toho hodlal Harry řádně využít.

Nebelvír byl ještě brzy ráno v pekárně pro čerstvé croissanty, které měl Draco nejraději s čokoládou. Nasledně nakrájel ovoce, uvařil kávu a nalil do sklenice pomerančový džus. Všechny tyto dobroty naskládal na dřevěný podnos a s pomocí levitačního kouzla dopravil snídani do jejich ložnice.

Opatrně vzbudil za pomoci polibků svého Dráčka, který měl za vydatného spánku narůžovělé líce. ,,Dobré ráno, lásko." Řekl Harry a zadíval se na svého blonďáka. ,,Dobré, zlato." Opáčil trochu rozespale, ale za to spokojeně, Draco. ,,Dračku, vstávej, mám tu pro tebe snídani." ,,Tak snídani jo?...za co jsem si ji zasloužil." Zeptal se trochu podezřívavě Zmijozel a snažil se vymotat z krémově béžové peřiny.
,,To ti nemůžu jen tak udělat snídani, na důkaz toho, jak moc tě miluji." Odpověděl Harry a podal Dracovi tác se snídaní. ,,Vypadá to moc lákavě, tak doufám, že si dáš se mnou." Řekl blonďák a Harry hned odpověděl,
,, proč tebe cokoli."



Dnes je tu první slovo od skvělé nedalka , tak doufám, že se Vám tato kapitola líbila, jelikož já už se rozplývám nad představou snídaně do postele.

Drarry drabbles Kde žijí příběhy. Začni objevovat