8, Pusa

481 35 0
                                    

Draco ještě stále nemohl uvěřit události, která se stala před chvílí. Vážně jsem se líbal s Potterem? Pomyslel si. Byla to sice jen obyčejná pusa, ale i tak měla pro Draca zvláštní význam. Konečně mu jeho zelenooký Nebelvír opětoval city.

Dříve Brumbála a to jeho jmelí proklínal, ale teď mu byl velice vděčný, jelikož díky němu, se líbal se svým tajným ctitelem a navíc byl ještě pozván na rande.

Draco se po chvíli vzpamatoval a vydal se do Zmijozelské společenské místnosti, kde na něj čekal Blaise s Pansy. ,,Ahoj Draco. Co se ti stalo?" řekla Pansy. ,,C-co by se mi mělo stát?" odpověděl po chvíli zamyšleně, respektive zasněně, Draco. ,,No jen, že se culíš jako měsíček na hnoji," řekl tentokrát Blaise. ,,Pojďte za mnou, tady o tom nebudu mluvit," řekl Draco a vydal se do jejich ložnice.

,,... a nakonec mi řekl, jestli s ním nechci jít o víkendu do Prasinek," dovyprávěl Draco a otočil se na své nejlepší přátele, kteří byli značně vyvedeni z míry, ale naštěstí v dobrém slova smyslu. Pansy mu hned začala gratulovat, když jí řekl, že k Harrymu chová hlubší city už delší dobu a Blaise ho prostě jako kamarád podpořil.

Drarry drabbles Kde žijí příběhy. Začni objevovat