Part 7

32 6 0
                                    

Pontosan három napja nem írtam, alig ettem, és egy csomót zokogtam. Apa kikért a suliból, szóval általában egyedül voltam otthon, és nyomtam az ágyat. Selyant mostmár biztos, hogy nagyon megbántottam, mert azóta se ő, se semelyik fiú nem keresett. A lányok csütörtökön eljöttek, de csak odaadták a házikat, utána menniük kellett.
Ma szombat van. Kb. nyolckor ébredtem fel, és egy ideig fetrengtem, meg bőgtem, de végül felkeltem. Zuhanyoztam, felöltöztem laza ruhákba, és nagy nehezen legyűrtem egy pirítóst. Egyszer csak üzenetem érkezett. Reménykedtem, hogy Sel írt, de (csak) Lana volt az.

Lana:
Hali csajszi!
Átmenjek?

Emma:
Aha, lécci.

Lana:
10 perc, és ott.

Emma:
Köszi ❤
Egy angyal vagy

Lana:
😇

Előkészítettem mindenféle nasit, és üdítőt, majd amikor Lana megjött, beengedtem, és együtt felvittük a kajákat.
- Na, hallgatlak. - nézett rám Lana, mert pár szóból tudta, hogy mi történt, de nem pontosan, részletesen. Szóval mesélni kezdtem.
- Amikor elment, utána kiáltottam, de nem várt meg. - fejeztem be, és felnéztem együttérzően szomorú barátnőmre, tiszta könnyes arccal.
- Sajnálom, hogy így kell látnod. - mondtam, miután kifújtam az orromat.
- Semmi baj.
- De elmondod, hogy a többi fiúval mi van?
- Hát, nagyon sokat én se tudok, de Roxane-tól azt, hogy Maxime kicsit mérges rád, amiért csak úgy ezt feltételezted Selyan-ról, nagyon nem szereti, ha az emberek valakit elítélnék, anélkül, hogy jól megismerték volna az adott embert. Kylian egyértelműen Selyan mellett foglalt állást, Marc pedig tartózkodik. Utálja a vitákat.
- Hidd el, én is. Mondd el, hogy mit csináljak, ahhoz, hogy megbocsátson?
- Emma. Az utóbbi három napban kiderült, hogy Selyan tényleg szeret. Nagyon maga alatt van. Beszélj vele, mert ez így mindenkinek rossz. Ti ketten teljesen magatok alatt vagytok, a fiúk és a lányok kicsit egymás ellen fordultak, és vannak néha kisebb viták. Ez most rólatok szól, nektek kell ezt megoldani. De beszélj vele. Tényleg jó a velünk történt rossz dolgokról pontosan és részletesen mesélni, de a megfelelő embernek. Ez fontos. - mondta komolyan.
- Oké. - válaszoltam. Mélységesen egyet értettem Lanával, aki,végre felnyitotta a szememet. Még nagyon sok minden mondott, estig (!) beszélgettünk, végül rendeltünk pizzát, és végre rendesen ettem. Lana örült ennek. Késő este végül haza ment, én pedig egy gyros esti rutin után bedőltem az ágyamba, és elaludtam.

..csillamponi_xxx..

Halika! Remélem tetszett ez a rövid rész! El van törve az ujjam, és a kötés miatt nehezen írok... bocsi!

Emma Watson ✔Where stories live. Discover now