B E M U T A T K O Z Á S

162 16 8
                                    

Kezdeném én is azzal az unásig olvasott mondattal, hogy nem tudom, be kell e mutatkozni egy naplónak, de én azért megteszem.
Emma Watson vagyok, és igen, a szüleim szeretik Emma Watson-t. Mármint a színésznőt. Mondjuk szerintem engem is... Halvány barna hajam van, kékes szemem és elég magas vagyok. Szeretem a feketét, sok zenét halgatok, és a kedvenc kajám a pizza, mint minden harmadik embernek. Általában vidám vagyok, minden hülyeségben részt veszek és sok időt töltök a barátaimmal.
A családommal Amerikában, Bradfordban élünk. Van egy nővérem, Deborah. Olyan tipikus lány tesók kapcsolatunk van. Sokat veszekedünk, viszont tudunk jóban is lenni, és olyankor jókat beszélgetünk együtt. A szüleim nagyon jó fejek és lazák. Bár anyu és apu is sokat dolgozik, sok időt töltünk együtt, Deby-vel egyáltalán nem vagyunk az elhanyagolt szülők vadóc kis csemetéi.

De persze ez mind a múlté, hiszen miért is menne minden rendben, amikor rosszul is mehet?

A szüleim pár napja folyamatosan csak veszekednek. Az anyukám állítólag egy másik férfivel...  Utálom, hogy ezt tette, és hogy emiatt kell minden napot úgy kezdeni és befejezni hogy az ő veszekedéseket hallgassuk. Olyanok is felmerültek már, hogy apa elköltözik Franciaországba, ahol az élete nagy részét leélte. Tíz éves korában költöztek Európába a szüleivel, és az esküvője előtt jött vissza Amerikába.

Hogy lehet egy olyan döntés elé állítani egy tinit, hogy válasszon a szülei között? Külön kontinensen éljek az apám vagy az anyám nélkül? Ezt miért várják el tőlem?

Emma Watson ✔Where stories live. Discover now