Part 6/2

46 6 0
                                    

Aki egész végig követett, az nem más, mint... na, vajon ki? Természetesen Selyan.
- Emma, mondd már el, hogy mi a bajod!
- Te engem ne kérj számon! Menj oda valamelyik exedhez, ő majd a ugrik a csettintésedre, de ne velem szórakozz! Hagyj békén! - üvöltöttem az arcába. Hosszas hallgatás következett. Csak a lihegésünk volt hallható, mivel már min. negyed órája sprinteltünk. Végül Selyan megszólalt.
- És ha nincs? Mi van, hogyha nincs egy exem se, mert nem volt még barátnőm? Csak mert a suliban a többiek szerint menő vagyok, nem kell azt gondolni, hogy nekem a lányok csak egy-két napig kellenek! - mi van??? Selyannak még nem volt barátnője? Én meg úgy ordítottam vele... ááá, de ciki. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok úszkáltak a fejemben.
- Bocsánat... Nem tudtam. - suttogtam halkan. Újabb könnycseppek folytak le az arcomon.
- Tudod miért mondtam el? - kérdezte Sel. Megráztam a fejem.
- Azt hittem hogy más vagy. Tetszettél. Nagyon bírtalak. Azt hittem, hogy végre találkoztam azzal a lánnyal, aki jelent nekem valamit. De te is ugyan azt gondolod, mint mindenki más. Köszönöm. Nagyon köszönöm! - mondta. A hangja csalódott, szomorú volt, és dühös. Megfordult, és elment.
- Selyan! Várj már meg! - kiáltottam utána, de nem fordult meg. Sírva rohantam haza. Otthon csak bedőltem az ágyamba, és zokogtam. Egyszer csak elnyomott az álom.

..csillamponi_xxx..

Emma Watson ✔Where stories live. Discover now