40🍂FİNAL

7.4K 472 904
                                    

5 Sene Sonra...

"En sonunda merakla beklenen SKZ Entertainment'ın açılışı yapıldı sayın seyirciler. Güney Kore'nin en büyük eğlence şirketlerinden biri olmayı hedefleyen SKZ Entertainment'ın ilk erkek dans grubu olan 'Stray Kids' üyelerinin profilleri de bugünkü açılışa özel olarak yayımlandı."

~

"SKZ Entertainment'ın ilk erkek dans grubu Stray Kids hakkında yeni haberler yayımlandı sayın seyirciler. Üyelerden Hwang Hyunjin ile şirketin Genel Müdürü Lee Yeon Soo'nun evli olduğu açıklandı. Ben,SBS muhabiri Han Jae Jun."

~

"Açılışın ilerleyen saatlerinde yeni gelişmelerle karşınızdayız. Açılış renkli görüntülere ev sahipliği sahipti. Genel Müdür Lee Yeon Soo ve Stray Kids üyelerinden biri olan Hwang Hyunjin'in 2 yaşında olan kızları buradaydı. Diğer üyeler ve babasını şirketin içinde dört döndüren şirin kızımız açılışa gelen herkese keyifli anlar yaşattı. Minik prenses Lee Yeon Soo'nun ikizi olan Stray Kids üyesi, dayısı Felix'in üzerine kusarken bu olay Felix severleri artırdı. Üyelerden I.N paytak paytak yürüyen minik prensesin peşinden koşup onu yakalamaya çalışırken defalarca kez yüz üstü yere çakıldı. Grubun lideri seçilen Bangchan onu omzuna alıp koşturdu. Jisung ile futbol oynayan minik kalede duran Changbin'e defalarca kez gol atıp neşeli,şirin kahkahalarını sundu. Takım arkadaşı Jisung ve ile eğlendi. Yine aynı gün içinde öğrendik ki minik prenses grup üyesi Lee Know'u görünce onun kucağından inmek istemiyor,onu çok fazla seviyormuş. Bugün yine onun kucağından ayrılmayan,babasına düşkün minik kızı; babası Hyunjin almaya kalksa da minik istemedi. Herkes kahkahalara boğuldu. Minik prenses ile çocuklaşan Stray Kids üyeleri ve samimiyetleri hayranlarını artırdı. Stray Kids üyeleri ile beraber gerçekleşen açılışa ilgi oldukça yoğundu. Şimdi sizleri bu şirin görüntülerle baş başa bırakıyoruz. Ben,SBS muhabiri Han Jae Jun."

~

"SKZ Entertainment'ın Genel Müdürü Lee Yeon Soo önemli bir konuşma yaptı. Konuşmasında; 'Şirketimize gelmek isteyen stajyer adaylarıma adaylıkta tek bir kriter sunuyorum. Güzellik ya da çirkinlik önemli olmaksızın stajyer adaylarımızda sadece yetenek aranacak. İnsan olmanız yeterli.' diyen Lee Yeon Soo yine eğlendirirken, şirketin açılışının 2.gününde şirkete yoğun isteklerin gelmesine yol açmış oldu. Sadece insanlık kriterine ve yeteneğe bakan SKZ Entertainment için binlerce kişi başvuru yaptı. Ben MBC Muhabiri Kang Min Jun."

~

"SKZ Entertainment'ın ilk erkek dans grubu çıkışlarını yaptı. Çıkış şarkıları ilk günde yoğun ilgiyle karşılandı. İzleyenler tarafından oldukça sevilen müzikleri ve enerjileriyle Stray Kids üyeleri gönülleri fethetmeyi başardı. Ben KBS Muhabiri, Han Tae Hyeon."

...

Haberler böyle uzayıp gidiyordu. Kucağımda uyuyakalan güzeller güzeli kızımı daha sıkı tutarak ayağa kalktım.

Şirketteki odamdaydım. Kızımı hemen, şirkette bulunan yastığı ve battaniyesinin olduğu koltuğa yatırdım. Biraz kıpırdansa da uykusuna kaldığı yerden devam etti. Minik battaniyesini üzerine daha çok çekerek alnına kokusunu içime çeke çeke uzun ve narin bir öpücük kondurdum.

Onu uyurken tebessümle izlemeye devam ederken kaydettiğimiz yolu düşünmekten kendimi alıkoyamadım.

Lee Know ile resmen evlendiğimiz ilk hafta içinde büyük bir karar aldık. Boşanmadan önce bizim için biriktirilen parayı bankadan çektik. İçinde bulunan yüklü miktarı yarı yarıya paylaştık. Daha sonra ise hemen boşandık.

Stray Kids // Hwang Hyunjin(✔)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin